Вашите сънища

Моля , разтълкувайте

автор: Мира 04.07.2022 11:43 693

Здравейте, сънувах странен сън и много мисля за него,но преди да ви го напиша искам само да вметна че преди няколко месеца ми откриха злокачествен тумор, оперираха ме и сега съм добре, но за в бъдеще лекарите не дават гаранция, че няма да се появи отново.

След операцията сънувах че влизам в море, и започвам да се давя, видях до мен едно куче и то се давеше. Казах си: какво е това куче, вместо да гледам да се измъкна ако мога, сега и него трябва да вадя от водата.

Успях и го спасих и него и мен- излязохме от водата.
Преди няколко вечери сънувах друг сън: сънувах че съм в църква, но без икони. Беше много тъмно, а аз исках много да се помоля и да видя иконата която по някакъв начин знаех, че не е на стената а долу, в земята. Потърсих свещи , за да запаля и да видя какво има долу, а също и да се помоля, но не намерих нови, а само няколко стари и почти изгорели. Имаше и два кибрита, опитах да запаля една от тях но не можах. Накрая се отказах, помолих се от сърце за здраве, не можах да видя какво има долу и си излязох.

Много ми е любопитно и ще съм благодарна ако някой разтълкува тези мои сънища!Comment Script

Коментари

;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.