Съновник: вашите сънища

песен на деня

Вашите сънища  /  Добавете вашия сън  /  Към съновника  /  Лунен съновник
 

Интересни сънища добавени от вас в съновника:
булка, бебе, бременна, раждане, ванга, вода, гробище, змия, зъб, кола, земетресение, изневяра, куче, кон, котка, къща, коса, паяк, приятел

 

Категория:  


Странен сън

 

 

Събувах много странен сън , който не успях да си го обесня. Ще се опитам да ви разкажа това което си спомням, току що се събудих и веднага го споделям тук! Бях нещо като дух/призрак,не знам как но се бях озовал в съседите ми и взимах тяхни пари от портфейла от едно черно яке което беше закачено в коридора на закачалката, след това бавно отворих вратата без да я докосвам и си тръгнах ...... след това сънувах някакви числа 14,5:16,4:16,5 и някакво малко момиченце , което говореше че това са сметки за плащане! ! !

Най-странното е , че във вкъщи имаме проблеми със финансите, живеем под наем и се страхувам че хазаина ще ни изгони защото закъсняваме с наема вече 3 месеца и днес това трябва да се случи. Опитвам се да търся пари чрез приятели и познати! Смятате ли,че това има нещо общо с проблема ми? Смятате ли че това е някакъв знак за нещо? Моля някой да ми помогне! ! !

 

Автор: Иван

 

 

Коментари и тълкувания на съня:
(моля пишете на КИРИЛИЦА)

 

Все още няма коментари


*Псевдоним:

*Текст:
 Powered by Scriptsmill Comments Script