Вашите сънища

странен сън за мъртва лисица и поличба

автор: Ева 16.03.2023 00:17 1067

Сънят ми беше доста продължителен и объркан и преминаваше от един в друг, но основното , което ме заинтригува е:
Сънувах, че съм в населено място, странно и непознато. С мен бяха двама мъже, не помня кои. Аз не се чувствах добре - мисля, че ме болеше гърба, и те ме сложиха да легна в една градинка, в която изглежда съм заспала, и като се събудих /в съня си/ се огледах и първото, което си помислих бе, че сигурно има изпражнения там където лежа. Огледах се, имаше зелена трева, дървета, които хвърляха сянка, до мен в тревата имаше гъби, а в краката имаше нещо мокро. Станах и погледнах какво е, беше МЪРТВА ЛИСИЦА. Тръгнах и мисля, че видях и други мъртви лисици там , а също и изпражнения. Излязох на улицата, имаше доста хора. Говорих с някои от тях и им разказах, че съм спала, а в краката си съм открила мъртва лисица. Казаха ми, че това е нещо като лоша поличба и трябва да отида при китаец, а във въпросния град имаше доста фризьори китайци, затова ми казаха да отида да се подстрижа при китаец, а също и да взема косми от мои приятели и да сваря отвара с тях. Оказа се, че нямам пари за фризьор. Търсех някого, от когото да взема пари, срещнах майка ми и сестра ми, те също нямаха пари. В един момент в ръцете си държах 2 банкноти по 20 лв. Не знам кой ми ги беше дал.
Всъщност се събудих преди да отида при китайския фризьор и ми остана неприятно усещане, че не съм се отървала от прокобата на мъртвата лисица.
Ще съм благодарна, ако някой може да разтълкува съня ми. Доста е странен.Comment Script

Коментари

Giovanni
10/24/2015, 12:11 часа
At last, sonmeoe who knows where to find the beef
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.