Вашите сънища

Странен и объркващ за мен

автор: Юлиян 21.09.2023 07:18 739

Заспах в спалнята и сънят се случи там!
ето и сънят ми- Трудно ми е да обесня, но всичко в стаята е едно към едно с действителноста.До последния детайл!Както съм легнал и спя, се сънувам седнал на въртящия стол в стаята.Страното обоче на съня ми е че докато съм на стола, съм и в леглото буден и си разговарям със сбеси(това е сън) докато се разпитвам явно мозъкът ми ми съгнализира ,че нещо не е наред.В тази ситоация аз гледам през очите на легналия, а другото ми аз е на стола.В разговора със себе си Другото ми аз ми пожела късмет и тук се намеси мозака ми \"Нещо не е наред си викам\" Питам го от леглото МЪРТАВ ЛИ СЪМ? а от стола ми се каза не Събоди се за да се овириш.Отворих очи, на компютара върви същия филм който си пуснах преди да зъспя,Но вентилатора въртеше, докато в съня той беше спрян а от компютара не се чуваше звук.Тук одъхнах и се онесох-Грешка-Второто не беше просто сън а надхвърли всичко!Отново съм в спалната ни,отново всичко тук( в съня) е реално!Кошмар-задошавам се от слуст в гърлото нешо като повръщане но се опитвам да го зъдържа и да стана зада стигна до тоалетната.Нямям толкова време и започвам не спирно да повръщщам Бяля Слуз.Не спира.Задошавам се.Пътека до тоалетната от тази лигава течност,И съм пред умиране.Свлякохсе на земята ,и тогава от остата ми започна да излиза кръв.
Двата съня бяха последвани от трети зашеметяващ. Три съня за 2 часа,събудих се със страх,на някой може и да му е забавно но на мен не Някой да помогне Плийс!!! Никъде не откривам сън, като първия.Плашещо е! Помогнете за да спя спокойно!Comment Script

Коментари

nqkoqq
11/01/2012, 15:30 часа
sanuvah 4e mom4eto koeto haresvam me nakara da go hvana pod ruka??? kavo trqbva da ozna4ava tova
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.