Вашите сънища

Приятели и работодатели

автор: Иван С. 26.03.2024 06:28 764

Бяхме на една стръмна поляна с най-добрия ми приятел, като той през цялото време се държа много раздразнително и агресивно към мен. С нас имаше и момиче. Накрая дори тръгна да ме напада, при което аз побягнах надолу по поляната и слязох долу до някаква улица.
Следващото, което помня е, че съм на среща с директорът по Човешки ресурси от фирмата, в която работя, и напускам работа (или ме уволняват). След това тръгнах да бягам по една улица като до мен встрани видях друг мой приятел, който не съм виждал от близо 2 години и който бягаше успоредно с мен и тренираше усилено. В следващия момент видях трети мой много добър приятел, който загрижено коментираше факта, че съм напуснал работа. Аз се разколебах и тръгнах да звъня на директора по Човешки ресурси, който на няколко пъти не ми вдигна телефона, а накрая го вдигна и ми каза по доста груб начин да не се обаждам повече. След това с последния приятел, който бях видял, си тръгнахме. През целия изпитвах чувство на страх.Comment Script

Коментари

;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.