Вашите сънища

Търсене на нещо

автор: Калоян Иванов 28.05.2024 15:21 776

Аз и още 2 жени ( които в сънят си познавах много добре) вървяхме в гората и търсехме нещо отдавна скрито, към нас се присъедини един човек който знаеше какво търсим и къде да го намерим, Стигнахме до мястото, и човекът който се присъедини към нас започна да копае.
По едно време изкопа едни големи циментови плочи , започна да ги надига с една щанга, като ги премахна под тях блестеше нещо като огън или лава (не съм сигурен). В следващият момент човекът изчезна, и пред нас се появи една врата (вратата на моята вила) Влезнахме вътре и забелязахме , че отдавна никой не е влизал вътре, защото на всякъде беше запустяло, вехто и с паяжини (което беше чудно защото всяка седмица заедно със семейството ми ходим на тази вила). Следващата сцена която си спомням е, че видяхме една много стара жена да лежи на едно от двете легла които бяха вътре, едната жена от моето обкръжение сподели, че старата жената е жива, тогава всички се стреснахме и бързо излезехме от вилата. Аз седнах на земята за да си обуя маратонките, които нямах спомен да съм събувал, но ми беше много трудно защото маратонките ми бяха малки , едната жена стоеше до мене и ме чакаше да се обуя другата беше вече на пътя и не търпеливо чакаше там, като погледнах към вратата (метална врата с голям прозорец) възрастната жена ме гледаше от прозореца на вратата( не беше нито развълнувана нито гневна, просто гледаше). Това ни уплаши още повече и тримата побегнахме, аз дори не успях да си обуя едната маратонка, и побягнах с една маратонка в ръката си - бягахме като луди, ( едната жена бягаше пред мен а другата зад мене) исках да се обърна за да погледна дали жената не изостава и дали не ни гони някой, но не можах. И се събудих!Comment Script

Коментари

;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.