Съновник: вашите сънища

песен на деня

Вашите сънища  /  Добавете вашия сън  /  Към съновника  /  Лунен съновник
 

Интересни сънища добавени от вас в съновника:
булка, бебе, бременна, раждане, ванга, вода, гробище, змия, зъб, кола, земетресение, изневяра, куче, кон, котка, къща, коса, паяк, приятел

 

Категория:  


Сънувах Св. Параскева

 

 

Здравейте,
Сънувах следният сън.
Погледнах през прозореца и видях една картина. Попитах една близка /мисля, че беше мама/ коя е тя? А тя отговори Св. Параскева? След това картината оживя.
Беше в една лодка /беше млада и много красива облечена в черно с тъмни очи и коси - бяха хванати с кърпа/ с един по-възрастен мъж до нея с къса брада /по-светъл/. Зад тях имаше около 3-4 мъже. Тя се обърна към него и той я попита какво, а тя му отговори нищо и се усмихна. После започна да говори за някакви свитъци на мъжа. Аз напрягах и четях по устните им какво си говореха, понеже не ги чувах. До мен имаше хора и аз казах, че говорят за някакви свитъци. Момичето до мен отгърна една книга и каза, че такова нещо не пише в нея и едва ли не това не е истина, че това го няма в книгата и щом го няма, значи не се е случвало /един вид в книгата беше написано всичко от историята. И ми казаха да мълча и да не говоря, че ако ме чуят другите ще ме помислят за луда. След това пак погледнах и видях един човек облечен, като монах в черно с качулка и до него не помня пак ли беше тя или мъжа, но мисля, че беше тя, но по-възрастна.

 

Автор: Jozephina

 

 

Коментари и тълкувания на съня:
(моля пишете на КИРИЛИЦА)

 

Все още няма коментари


*Псевдоним:

*Текст:
 Powered by Scriptsmill Comments Script