Вашите сънища

Странен сън...

автор: кк 30.05.2024 04:32 835

Седях с едно момиче и едно момче на една отбивка, близо до кръстовището на болницата в нашия град! Те бяха една година по-големи от мен. Говорихме кой къде живее. После моята най-добра приятелка ми се обади-аз не вдигнах, но някак се озовах в моето училище във физкултурния салон. Там с нея се върнахме в спомените от преди една година-съзтезание по народна топка. Там имаше и момчета, които аз познавам. След това изведнъж се преместихме вкъщи-аз, приятелката ми и още 3-4 момчета, които аз познавам. Приятелката ми се преоблече, но аз не успях и останах по пижама. Отидох в спалнята свалих си блузата и си обух панталонките и исках да облека и блузата си, но тогава моята най-добра приятелка влезе, а едно от момчетата които бяха у нас (това към което имам силни чувства) влезе име прегърна, започна да ме целува навсякъде. На мен ми беше приятно, но се преструвах, че не ми е, за да не изглеждам като к--ва. После той ме нарече с малкото ми име и ми каза, че ще спре. Аз се съгласих! Накрая съвсем неочаквано се озовах в хубав асансьор и там пътувах с една моя приятелка и едно момче, което ми е също много добър приятел! Събудих се. Как да го разтълкувам?!Comment Script

Коментари

Анонимен
12/05/2014, 09:33 часа
Аз сънувах че съм във физкултурния салон в училище и съм с госпожата. И от нещо се изнервих, даже полудях и госпожата каза да отида на психиатър. И аз се изплаших и излязох рязко, през вратата. И бягах, бягах, бягах, бягах. Стигнах до домът ми точно където е домът ми. Гледах и какво да видя! Когато завъртях дръжката на портата ( външна порта) тя беше заключена! Аз презкочих оградата както винаги. И влязох в двора, видях вратата точно към нашия дом. Тя беше накичена с катинари. Аз изведнъж се изпарих на квадратчета във въздуха. И се озовах вътре. Качих се по стълбите отидох до горната врата, и тя беше заключена. Пак се изпарих, и се озовах вътре. И ВИДЯХ ДЯДО МИ БАБА МИ, И МАЙКА МИ КАТО ЧУДОВИЩА С СВЕТЕЩИ В ЗЕЛЕНО ОЧИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.