Вашите сънища

СвръхСили

автор: Anonimen 21.06.2024 06:41 1809

понякога сънувам много странни неща , и искам да разбера дали наистина са ми заради това,че понякога ми се прийскват разни способности и прочие . Сънувах как използвам сила върхи водата и тя се повдига , правих го много странно и даже чувствах как енергията от мен излиза и повдига водата и коритото чак , всичко сякаш спря да левитира и след това спрях и пак го направих, и след 2-рия път чувствах умора и не много след това се събудих.Също така съм санувал ,че летя около вкъщи :))) И са толкова истински ,че чак като се сабудя още се чудя дали съм санувал или е било деиствителност?? .. :хComment Script

Коментари

ivanov
10/06/2021, 11:51 часа
https://sanovnika.info/
Валентина
08/19/2015, 18:15 часа
Хей, това звучи като много приятен сън.
И аз днес сънувах че левитирам. Беше много приятно да опознаваш пространството, в което живееш от други гледни точки. Почувствах спокойствие и щастие. Деткото любопитство се завърна в мен. Първите пъти като сънувах, ме беше страх да се издигна. А сега беше нещо натурално. Енергията беше с мен.
Ти сънувал ли си пак странни неща?
Четох в няколко форуми такива теми, и всички имат едно общо нещо - всички са почувствали сънищата си много реални. Дотолкова, че всеки се пита дали не е било истина. :)
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.