Вашите сънища

На трапеза с починали и живи роднини

автор: Борислава 01.12.2022 22:28 1304

Здравейте, сънувах че организирам някакъв кетъринг в къщи за клиенти които не познавам, имаше много младежи които седяха на голяма и дълга маса, хранеха се и пиеха, аз не можех да смогна с техните поръчки, и изведнъж всички тези хора изчезнаха, а на масата започнаха да сядат мои роднини и такива които отдавна са мъртви( двама мои дядовци).Всички започнаха да се хранят. Мъртвите ми дядовци също, не са приказвали , само се хранеха. Да отбележа че те дойдоха с моите баби които са живи.Comment Script

Коментари

Борислава
03/23/2013, 16:31 часа
Здравейте, сънувах че организирам някакъв кетъринг в къщи за клиенти които не познавам, имаше много младежи които седяха на голяма и дълга маса, хранеха се и пиеха, аз не можех да смогна с техните поръчки, и изведнъж всички тези хора изчезнаха, а на масата започнаха да сядат мои роднини и такива които отдавна са мъртви( двама мои дядовци).Всички започнаха да се хранят. Мъртвите ми дядовци също, не са приказвали , само се хранеха. Да отбележа че те дойдоха с моите баби които са живи.
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.