Съновник: вашите сънища

песен на деня

Вашите сънища  /  Добавете вашия сън  /  Към съновника  /  Лунен съновник
 

Интересни сънища добавени от вас в съновника:
булка, бебе, бременна, раждане, ванга, вода, гробище, змия, зъб, кола, земетресение, изневяра, куче, кон, котка, къща, коса, паяк, приятел

 

Категория:  


Починал човек - обувки??

 

 

Здравейте на всички! Сънувах, на пръв поглед съвсем обикновен сън, но предвид обстоятелствата ме обезпокои. Преди да ви кажа съня ще обясня как стоят нещата в реалността и после ще ви кажа и съня.

Скоро бях на гости в друга държава, за няколко дена, при най-добрата приятрелка на починалата ми баба. Докато бях там жената както беше здрава и права, получи някакви задушавания, стана зле постъпи в болница и я оперираха спешно. Едвам се оправи. Тя е възрастна. И сега.. днес, В навечерието на годишна от смъртта на баба ми, сънъвам следното:

Аз и баба ми сме в дома на приятелката й. Говорим си и чакаме приятелката й да дойде. Обяснявам на баба ми, колко ми е симпатична жената, как е страхотна и много мила. После дойде жената, аз я виждах за пръв път след операцията и ми изглеждаше по-особена. С баба ми започнаха да си говорят, не се бяха виждали отдавна. И трите много хубаво си прекарахме. Другото особено беше, че баба ми няколко пъти повтори, че й трябват обувки. Иска някои да й донесе обувки, да си купи или да й подарят обувки..

Това с обувките ми е доста странно.. какво означава да сънуваш, че близък починал човек иска да му подарят обувки???

Много ще съм ви благодарна ако помогнете! Настина!

 

Автор: Аделина

 

 

Коментари и тълкувания на съня:
(моля пишете на КИРИЛИЦА)

 

Все още няма коментари


*Име:

Email:
Искам да получавам е-майл за нови коментари
Не показвай моя email
*Текст:
 Powered by Scriptsmill Comments Script