Вашите сънища

детето ми се дави

автор: Анонимен 19.11.2023 12:46 3427

Сънувах,че детето ми се дави и се удави в мътна вода,но след това си показа главата и започна да диша.Comment Script

Коментари

Румен Михалев
12/27/2014, 10:27 часа
.....да бе,чудех се къде си бях оставил очилата....добре че прочетох тази добре сложена в правилния момент сентенция,иначе цял ден щеше да ми е едно такова тъпо и нервно,и някак си мистериозно...Благодаря ви за проявеното търпение,че ме прочетохте....Весели празници и на нова година гледайте да се направите на задници всички,че през 2015-та ще има ИЗНЕНАДИ!!!Шегувам се разбира се,всичко е в кръга на истината....
Софка Молова
07/07/2014, 17:09 часа
Да вярно е;Особено, когато луната преминава от един зодиякален знак в друг и се лута или /тъй нареченият празен курс/тогава и ние хората се лутаме.Рибите сме последна зодия,и представляваме ходилото на човешкото тяло,а то крепи тялото изправено,и позволява на човека да се движи.Ако някой нарушава движенията на рибата и поставя въдици,прегради,тя има силно усещане. Тогава естествено започва да изключва.Започва да се движи неадекватно и забравя къде е тръгнала.
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.