Вашите сънища

Убийство

автор: :)) 19.05.2023 00:11 711

Сънувах, че в къщата ми дето не живеем и дори ток няма но пред дена си е светло де, съм аз най- добрата ми приятелка и нейният приятел. Тъй като нейният приятел продава коз принципно /наистина/ и нали си прави сделки .. изведнъж в двора на къщата влиза кола с 2ма мъже който седят пред прозореца и чакат да им отворим вратата да влязат и да извършат някаква сделка. Аз принципно съм против това и в съня си застанах пред прозореца дръпнах тъмното перде обърнах се към 2мата и им казах : Ааа НЕ!! няма да стане да се разкарат няма да е тук няма да влизат ! А гаджето на приятелката ми отвърна .. вече са извикани и са тук ... това не е шега работа, и са въоръжени .. аз се замислих казах си да не стане по лоши и им казах 5 мин. имате отидох да отворя вратата показаха 2неща съответно за размяна и там да се доплати на единия съгласиха се и моята фр и гаджето и заедно с този от сделката влязоха вътре а аз казах на другия дето беше дошъл да почака отвън / а той като бодигард / и ми каза където и той там съм и аз и аз казах той излиза до 2 мин. и му се заклех, че нищо няма да се случи ...че принципно поне аз съм чист човек и той ми се довери затворих вратата и влязох да вида до къде са стигнали и да им кажа съответно по бързо .. да се маха .. когато влязох в стаята моята фр и гаджето бяха клекнали до масата която беше облята с кръв и с парцали опитваха да чистят .. нито някой да реве нито нищо сякаш нищо не е станало .. най нормално .. аз огледах стаята стресирана и нямаше никакво тяло .. човека от сделката го нямаше и в шкафовете проверих и на всякъде нямаше го .. стреснах се ацки много .. почувствах се ужасно, че моята къща, моята стая е облята в кръв и че се заклех в нещо .. а точно това е станало .. когато се се замислих и ги питах какво става, къде е той ??
те сякаш бяха глухи не се спряха да ме чуят нито се обърнаха и само ми мина мисълта а ти се ЗАКЛЕ и тогава от стрес се събудих .. не знам какво означава .. но много ме притесни ..
/Имаше момент когато моята фр нямаше къде да отиде и гаджето и каза че ще я земе със себе си а той всъщност нямаше и той къде да иде и аз бях им предложила да дам ключовете и да отидат там .. в крайна сметка макар и късно осъзнах че е добре че не ги дадох/ Някой ще ми каже ли какво е това .. много се тревожа от този сън .. а принципно много рядко сънувам 1 месечно е много ..Comment Script

Коментари

;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.