Вашите сънища

Духове, странни хора и деца

автор: Анонимен 15.07.2024 20:23 1060

Бях на почивка с родителите си. Къщата беше страшна и странна. В нея имаше духове, които разваляха всичко, което ние правехме, пред очите ни. Крещях по тях \\\"Спри!\\\", докато не спряха. Имаше странни мотирали същества, които се опитваха да ни стреснат със странните ни действия, но като че ли само аз виждах всички тези неща.
Узовахме се на морето и сякаш всичко беше все едно в игра. Дойде някакъв транен мъж и гледахме как вички хора се давят или се мъчат и умират. По интоиция разбрах, че този мъж разбира от тези неща с духовете, но той вече си тръгваше, бързо го настигнах. Първоначално отричаше, но видя, че аз знам всичко. Покани ме в неговата къща и отидохме заедно натам. Беше светло и пусто. Влезнахме в къщата му, а пред нея имаше много хубави, окачени почти навсякъде, рокли. Стъмни се и малки дечица започнаха да обикалят пред къщата. Той се ядоса, не помня причината. Почти всички деца си тръгнаха, той разбра, че е сгрешил и тръгна да ги търси. Ставаха някакви катастрофи и накрая той се върна. Взе телефона си и започна да пее успокояваща песничка, която ми беше доста позната, но неможех да я изпея. Останалите децата излизаха от колите, в които бяха се скрили и дойдоха около нас, а той беше усмихнат.Comment Script

Коментари

;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.