Съновник: вашите сънища

песен на деня

Вашите сънища  /  Добавете вашия сън  /  Към съновника  /  Лунен съновник
 

Интересни сънища добавени от вас в съновника:
булка, бебе, бременна, раждане, ванга, вода, гробище, змия, зъб, кола, земетресение, изневяра, куче, кон, котка, къща, коса, паяк, приятел

 

Категория:  


Моят кошмар

 

 

Здравейте, искам да разкажа съня си понеже още никой не го е чувал, а и някак си не знам как да го разкажа...много е странен.Сънувам приятелката си и баща и(само, че тук в съня ми друг човек е нейн баща), който я отвлича.След това набеждава двама за нейното похищение и ги убива и оставя труповете им в близко село.Немога точно да си спомня аз с какво се занимавах, но явно съм бил нещо като криминалист, и получавам обаждане от една старица която случайно се натъкнала на труповете. Отидох на оглед, но интересното беше, че като пристигнах на мястото там нямаше трупове а само следи, че е имало нещо такова там.След време не знам как се насочих към бащата на моята приятелка, но той усети, че скоро ще стигна до него и ще разкрия неговата тайна. Отидох до жилището в което живееха и се натъкнах на страшна гледка. Там в мазето той държал дъщеря си. След като разбра,че няма на къде ми каза, че ще се предаде за да приключи всичко, повярвах му и му казах да я освободи. Той я пусна и тя дойде прии мен разплакана и трепереща и каза, радвам се мило, че всичко приключи и ,че пак ще сме заедно. Другото което каза беше, че неможе да си представи как нейния баща е способен на такива зверста?! Оставих я в дневната за да отведа баща и а той ми каза, изчякай за малко да отида до банята и идвам.Аз излязох отвън да изпуша една цигара след което чух някакъв шум, обърнах се и виждам той взел една отверка и се опитал да я убие като я пробол във врата. Гледам как тя се строполява на земята, а той прави крачка в страни и се опитва да се самоубие понеже знае до къде ще стигне.Хората около мен веднага го повалиха на земята и го обезвредиха както и му сложиха белезници. В същото време аз коленичих пред приятелката си и извиках \'мило не ме оставяй сам, не си отивай така ти него заслужаваш\' след което я понесох на ръце и я откарах в болница където по-късно тя се възстанови.

П.С. Незнам ако някой го чете може да му се стори доста объркан, но аз това помня и на мен ми се стори доста объркан, но това е доста страшно. Не съм и го разказвал понеже не знам как ще реагира като и го разкажа :( Доста странни неща има в този сън...?!?!! Странното е, че бащата на приятелката ми беше един артист от сериен филм който ние двамата с нея сме гледали?!?!? Не знам каква е връзката, но ако някой се опита да ми помогне в разгадаването на този зън, ще съм му благодарен!!! :)

 

Автор: А.Василев

 

 

Коментари и тълкувания на съня:
(моля пишете на КИРИЛИЦА)

 

Все още няма коментари


*Псевдоним:

*Текст:
 Powered by Scriptsmill Comments Script