Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Седмичен хороскоп Овен
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
27.01.2020 - 02.02.2020


Хороскоп за седмицата 27.01- 02.02.2020г. Луната е нарастваща, а Слънцето е във Водолей, значи сме в период през който трябва да създаваме и укрепваме връзки, които ще ни помогнат по-лесно да се адаптираме към промени, които ескалираха в миналото, а за мнозина бяха съпътствани и от своеобразна криза.


Сега, околните могат да се превръщат в проводник на креативни идеи или помощ, която е целесъобразна за бъдещото ни развитие.


Водолей винаги провокира прогрес или реформа, особено там, къде закостенелите структури и вид статукво не може да издържи проверката на времето. Един от периодите, през които извършваме по-осезаеми трансформации е точно сега.


По различни поводи можем да установяваме, че не е лесно да се справяме сами, а това ще провокира по-висока социална активност, стремеж да се обединяваме с хора, които имат сходни интереси, да споделяме, да преговаряме...Това е и водеща задача, която в значима степен ще гарантира постигането и на вид успехи, постигане на цели...


Подходящо време да надградим и обогатим онова, което сме изградили с нещо ново, актуално, но това трябва да е индивидуален приоритет за всеки, избор на целева задача, която ще запълни някой празнини, липси и т.н.


През тази седмица можем да попаднем в изпитващ период относно нашите взаимоотношения, също- чисто материални ресурси.


Мечтите или представите за нещо скъпо са ярки, цветни, но в крайности, особено през първата част на седмицата, тогава може да изгубим в значима степен връзка с реалността. Трябва да сме внимателни да не сътворим чудеса от грешки, които после ще ни струват скъпо-буквално и в по-широк смисъл.


Когато става въпрос за чувства и любов, тогава можем да очакваме голяма диапазон от ескалация на преживявания от романтика, носталгия до страхове, разочарования, скрити копнежи, в по- неприятна форма- манипулации, аморални контакти. Ако има тайни, то те ще изплуват на повърхността, ще обсебят съзнанието...това може да се окаже критичен или показателен момент за духовното привличане и сходство, освен всичко останало.


Що се отнася до паричните потоци- нараства усещането, че ресурсите изтичат незнайно на къде между пръстите ни. Тенденцията може да бъде породена от неправилни финансови операции, поведение, което провокира загуби, външни и независещи от нас причини или измамими.


Нараства желанието за бързи или паралелни печалби, понякога- нерегламентирани.


Взаимодействието с финансови институции може и да не е твърде лесно, в друг случай- трябва да бъдем много внимателни при попълване на подобни документи.


През втората част на периода част от тези негативни тенденции ще започнат да се разсейват за сметка на вид „отрезвяване“, вероятно и не без причина...Своеобразна вътрешна спирачка или поява на стабилизираща персона, някакъв пример, а може и натрупан опит- постепенно ще започне да ни действа стабилизиращо, все едно сме открили своя център, база за развитие...
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита