Седмичен хороскоп

Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com

Хороскоп за седмицата
23.11.2020 - 29.11.2020

Хороскоп за седмицата 23.11-29.11.20г. През тази седмица Слънцето вече транзитира през зодиакалния знак Стрелец, от този сектор то ще ни фокусира върху приоритети, които са с по-далечна перспектива като развитие и отражение. Ако в близко бъдеще не виждаме евентуален изход и решения за определени казуси от нашия живот, то под това въздействие ние ще вперим поглед напред, ще разглеждаме една по-мащабна картина и до 20 декември мнозина ще открият варианти, възможности, ще се разделят с товар или ще прелистят нова страница.


Слънцето в Стрелец ще ни фокусира върху правни въпроси- буквално и в по-широк смисъл, също- ще ескалират въпроси отнасящи се до морал по различни поводи. Истината или вид справедливост ще ни застигат и тази тенденция постепенно ще се усилва.


В по-глобален аспект- можем да очакваме през идния около месец важни законодателни или международни събития, отражението им обаче, не е еднозначно и окончателно, а по-скоро ще отключат нови процеси на развитие, предстоят бурни времена на недоволство, когато обществени организации и сдружения ще имат все по-широко и превратно значение.


Но ако се върнем към настоящето, трябва да имаме предвид, че почти през цялата седмица /с изключение на сряда и известна степен-четвъртък/- Слънцето не получава нито един мажорен аспект, значи- нашата воля и желания няма да бъдат подкрепени от външни обстоятелства и ще увиснат на собствен ресурс, на този етап ще са по-скоро намерения, които се осъществяват трудно и изискват време. В друг случай- това е показател, че голяма част от случващото се движи повече по инерция и по външни причини, въпреки че Луната е нарастваща, а на нас ни се налага да се съобразяваме със странични фактори и влияния.


В такъв период оптимистичните и философски възгледи на Стрелец ще са много полезни, хубаво е действително да вперим поглед по-напред и нагоре и там ще открием отговори, нови перспективи на развитие, шансове...част от тях ще възникнат спонтанно, други-ние ще ги създадем.


Това, което ни помага на този етап е също- обединение на усилия, преговори с влиятелни или власт-имащи, управленски структури, финансови институции- подкрепящи преобразувания можем да очакваме и от тази страна.


На този фон- предстоят изненади и промени в парични потоци, част от тях ще контролираме, други-не, ако не всичко е по вкуса ни, значи трябва да проявим по-висока адаптивност или да прелистим нова страница..


Чувствата ни също са доста неустойчиви, придаваме им нова стойност, хубавото е, че тя ще е по-реалистична. Под това въздействие ние сме подтиквани да обновим или заздравим връзките си или пък да ги прекратим, ако не кореспондират с бъдещия ни просперитет...


Но отношенията ни продължават да се тестват за здравина и се отразяват на онова, което имаме в по-широк смисъл...