Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Седмичен хороскоп Овен
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
17.11.2019 - 24.11.2019


Хороскоп за седмицата 11.11- 17.11.2019г.
На 12 ноември сме под влияние на Пълнолуние, което ни носи пик от събития и известия и те ни показват до какво са довели наши минали действия…Пълнолунието осветява приоритети свързани с финансови потоци, чисто материални въпроси, които са като скачени съдове за партньорски отношения или такива с авторитетни особи, имащи отражение върху благоденствието ни.


В по-глобален аспект тенденцията ще включи трансформации в банковия сектор, застрахователни, данъчни, силови структури, може да се твърди, че преобразуванията ще бъдат положителни.


В личен план припомням, че до 23 ноември успехите ни пряко зависят от способността ни да си сътрудничим, да привличаме вид опека, препоръчително е да се концентрираме в тази посока, интуитивно, инстинктивно или следвайки естествения ход на събитията- доста от нас ще проявят инициативност точно по горе-описания начин…


Информационният поток през първата част от периода е много усилен, носи ни полезни новини, от които да можем да се възползваме. Мнозина ще проведат конструктивни разговори, преговори, които ще имат дългосрочен и позитивен ефект върху ключови въпроси отнасящи се до кариерно развитие, обществено положение или брак.


През цялата седмица и в различна степен ще растат възможностите да си върнем нещо изгубено, но ценно за нас или ще ни се даде шанс да се справим с пропуски, ще имаме право на втори опит да подействаме по-позитивно на водещи за нас теми.


Ескалират стари и неразрешени казуси, хора от миналото напомнят за себе си и сега можем да канализираме случващото се в една по-подходяща за нас посока.


Изключително благоприятно време да скрепим връзки- лични или делови, те ще имат пряко отражение върху социалния ни статус, стабилност, просперитет.


Все пак в своите чувства ще бъдем леко объркани, не са изключени съмнения относно лоялността на човека до нас или пък неяснота- какво всъщност наистина искаме. Могат да се проявят и тайни, да преследваме идеали в любовта, но да се сблъскаме с фантазии и съответни разочарования. Важно е, за да се предпазим от подобни негативни проявления да вярваме повече на дела, а не на думи, да не губим по-далечни цели от поглед…


Не са изключени повишени харчове, може да имаме усещането ,че парите буквално изтичат между пръстите ни. В по-неприятна форма- препоръчително е да се пазим от измами, загуби от недоглеждане…
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита