Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
17.09.2018 - 23.09.2018


Слънцето транзитира през последните градуси на Дева и ни дава оптимален срок да обновим ритъма в ежедневието си, така че да сме по-успешни на работното място, за да сме по-здрави и т.н. Пикът от по-значими събития провокиращи трансформации на различни нива от живота ни или променящи тенденциите в придобиването на нещо ценно за нас /от любов до пари/ вече е зад гърба ни, продължава да се разгръща и да набира скорост, но вече сме наясно в значима степен с посоката, едва ли нещо ще ни изненада особено, остава само да се възползваме от текущи възможности, да се опитваме да елиминираме негативите.


Преобладават практични съждения, които на този етап овладяват в известна степен силните страсти, през цялото време сами сме склонни да си слагаме спирачки и да не преминаваме определени граници. Изказваме онова, което мислим, искаме и възнамеряваме да вършим- хладно, логично, аргументирано. Мнението все пак е подчертано субективно и може да бъде разколебано само с много точни, ясни контра-доводи. Взети решения често ще се оказват окончателни.


Информационният поток е много усилен, засягат се теми, които засягат предимно финансови потоци, отношения-лични или делови, които пак така се отразяват на онова, което имаме. В по-глобален план- приоритет са въпроси свързани с администрация, управленски структури се развиват динамично и ни увличат в поток, който ще пренарежда етажи на властта, ще се отразява на доходите ни и т.н.


На този фон транзитният Марс във Водолей през цялата седмица ще е в съвпад с Южен възел, така че ще подейства отново като вид разплата за наши стари действия. Не е изключено да имаме усещане за „дежа вю“, а този аспект да ни върне към минали партньори, неразрешени отношения, конфликти, спорове, инициативи, които през април- май са обсебили вниманието ни и сега отново изплуват на повърхността като развръзка. В събота Меркурий ще навлезе във Везни, а в неделя и Слънцето ще премине в този сектор и още по-остро ще засегне подобни приоритети. Ще стане ясно, че социалните ни позиции много силно и подчертано ще зависят от способността ни да градим дълги и качествени връзки, положението ни може да бъде стабилизирано или разклатено от основи, в зависимост от това до колко сме диалогични, как сме отговорили на предизвикателствата и т.н.


Меркурий е косигнифатор на времето от Везни- настъпването на есента ще стане по-осезаемо, предвид аспектите- не са изключени и някой природни катаклизми…