Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Седмичен хороскоп Овен
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
21.09.2020 - 27.09.2020


Хороскоп за седмицата 21.09- 27.09.2020г. На 22 септември Слънцето ще навлезе в зодиакалния знак Везни и ще ни фокусира върху важна от живота ни тема, а именно- нашите взаимоотношения, лични или делови. По различни поводи ще става все по-ясно, че за да бъдем по-устойчиви или постигнем каквато и да е своя цел, ние трябва да получаваме подкрепа и одобрение от страна на важни за нас хора.


Например, ние може да установим, че не ни достигат достатъчно сили, за да се справим с някой предизвикателства, които от известно време стоят като стена пред нас или нещо, което трябва да преодолеем като вид затруднение пак така ще бъде постигнато по-лесно, ако си сътрудничим или благодарение на диалогичност, то най-накрая се отмести от пътя ни, намери решение и т.н.


В друг случай- попадаме в ситуации, при които острото противопоставяне с определени личности могат да ни дестабилизират, да навредят на сигурността ни, социалния ни статус, репутация, а това отново изисква да намерим път към отсрещната страна...


Отново като вариант- партньорските ни връзки се променят, а ние трябва да реагираме и точно сега е моментът да изчистим някой недоразумения, за ги заздравим, да бъдем адекванти на случващото се, вероятно- да обръщаме повече внимание на човека до нас, за да не изпуснем шанса да въздействаме, защото после няма да е толкова лесно да насочваме.


В такива периоди дребни действия имат широко отражение върху взаимоотношенията ни и за идните месеци, хубаво е да не забравяме това и да се концентрираме върху начини, които биха укрепили контакти, които искаме да останат в живота ни...


Същевременно точно сега се показват в по-ярки краски всички силни и слаби звена в нашите взаимоотношения. Ако имаме различни мнения, интереси по водещи за нас въпроси, то те задължително ще изплуват на повърхността.


Повече от вероятни са разяснителни разговори, спорове, в по-неприятна форма- конфликти, че и скандали, превратна информация, която ще преобрази част от нашите отношения.


Периодът е тестови, показателен- до колко нашата инициативност, желания съвпадат с тези на лица, с които сме обвързани- романтично или професионално. Ако преобладават разногласията, тогава е добре да си припомним, че разбирателството, постигането на споразумения ще е ключът към нашите успехи или поне- да си спестим доста неприятности. Особено внимателни трябва да бъдем в петък и събота или тогава получаваме голяма яснота на кого и в каква степен можем да разчитаме...


Информационният поток ще е много усилен, ще забележим, че ескалира необходимост от дебати и нека те да бъдат конструктивни.


В по-глобален аспект- в управленски структури- държавни, дори международни може да ескалира напрежение, което да прекрати договори и т.н.


Ако сега във вашите отношения всичко е наред- можете да се поздравите и да бъдете уверени, че можете да разчитате на човека до вас...
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита