• Реклама

Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
23.01.2017 - 29.01.2017

Слънцето вече е във Водолей, традиционно през тази част от годината се отключва желанието ни за повече свобода, с по-голяма лекота изразяваме собствения си потенциал и желания- без особено да се съобразяваме с правила, задръжки…Ескалира стремеж да се разчупи статуквото, в подобен процес възникват оригинални идеи, поведението става по-ексцентрично, проявяваме се като индивидуалисти…


Същевременно, в този отрязък от време се наместват платовете в колективи и на различни нива- сред колеги, приятели, социални групи, включително държавни и частни организации. Докато Слънцето е във Водолей ние демонстрираме на какво сме способни, за да се изкачим по йерархичната стълбичка или поне да утвърдим вече заети позиции.


Контактуването и обмена на идеи с повече хора, използването на електронни технологии, могат да преобразят живота ни. Ако извършим нещо нетрадиционно, резултатът също ще е различен от обичайния. Понеже Слънце във Водолей съдейства за нашата прозорливост относно по-далечното бъдеще, през това време се правят и не малко планове, препоръчително е да ги обмислим точно през настоящия период.


Все пак е полезно да се спомене, че Слънцето във Водолей не е събрало достатъчно сили към настоящия момент, за да се прояви в пълна степен, това ще се случи да кажем- след средата на февруари. За сега обаче, полезно е да маркираме своите приоритети, да действаме в избраната посока, а инициативите ни постепенно ще прорастват, ще дават резултат, ще водят до съответните последици, дори и това да е по-очевидно, осезаемо на един по-късен етап.


Новолунието от 28 януари е подходящо да се използва като своеобразен рестарт, пусков механизъм…През цялата седмица Луната е или намаляваща или в орбис на Новолунието, така че ще се движим предимно по зададени вече тенденции и отново, според „указанията” на Луната. Тоест- битови въпроси, също свързани с потребление, емоционални настроения…Овладяваме емоциите и владеем положението. Това не винаги ще е лесно, защото можем да се сблъскваме със сурова действителност, миналото да ни застигне, без украси и розови очила. Можем да стигнем до прозрения, заключения или развръзки на процеси проявили се в средата на декември 2016г. Но истината винаги освобождава, дарява мъдрост и варианти, особено в четвъртък и петък.


Чисто материални въпроси за разрешаване влияят и на чувствата ни, нека да не е и на отношенията ни!


Реклама

Реклама ad