Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
24.07.2017 - 30.07.2017

Ден след Новолунието в Лъв ние сме на прага на ново начало…Новолунието е в първите градуси на Лъв, значи обновлението в живота ни ще е от „корен“, ще засегне приоритетно сфера, която се свързва с нашите сърдечни взаимоотношения, чувство на привързаност.


Онова, което искаме и е близко до сърцето ни, независимо дали става въпрос за човек, любимо занимание, творческа инициатива, водещ и неразрешен въпрос, силно ще ни стимулира, ще се превърне във фокусна, горяща точка, която няма да ни даде покой, докато не предизвика съответните желани резултати и промени.


В този процес, ние постепенно ще проявяваме повече смелост, инициативност, ще бъдем необичайно демонстративни и ярки в своите действия, изказвания също. Ще поемаме рискове или поне много силно ще ни се иска да направим нещо значимо, кардинално, преобразуващо. Тази тенденция ще ескалира с пик от „фойерверки“, попадане в необичайни ситуации, достойни за описание в роман, няма да липсва и доза драматизъм, ако не веднага, то поетапно до средата на август…Но всичко се приема по-леко, Слънцето навлиза своята най-голяма сила и без преувеличение подсказва, че е дошло време, през което трябва да повишим жизнената си енергия, своята само-оценка, а колкото и парадоксално да звучи, на този етап това може да се случи като последваме сърцето си, за да си доставим радост, обърнем внимание предимно на собствените си желания, те в повечето случаи не са случайни, а кореспондират с нашата предопределеност- в един по-общ смисъл.


Все по-трудно ще се ангажираме с рутинни занимания, най-големи успехи могат да постигат онези, които имат известна свобода в своята реализация, работата им е творческа, развлекателна и…нямат пряк шеф над главата си. Взаимодействието с висше-стоящи може и да не е от най-лесните през настоящия период. Дори не е изключено да се предоговарят заплащания, условия на труд.


В по-глобален аспект, това може да са решения, които да засегнат приходи-разходи, това може да са законодателни инициативи, може да се отрази и на курса на валутата и т.н. В частен случай- неуредици около финансовото ни положение, допълнителни харчове, ако имаме неразплатени дългове- те напомнят за себе си…


В любовта, можем да се окажем в положение „дежа вю“ по различни поводи, да се обсъждат теми от миналото и дано те бъдат конструктивни! Направете всичко възможно да отстраните слабите звена във взаимоотношенията ви и да ги оставите зад гърба ви, кои са те-ще имаме достатъчно подсказки. Нека да прорастват само положителните до Пълнолунието на 07 август, което е съпътствано и от частично Лунно затъмнение, но тогава са предимно развръзките, пик от събития на онова, което ще създадем като перспектива през настоящия период…А поради влиянието на затъмнението-явно и в по-далечно бъдеще. В началото винаги по-лесно се насочва…


Реклама

Астро връзкиуран