Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
18.06.2018 - 24.06.2018


До 21 юни Слънцето и Меркурий са в много тясна връзка и в сектора на Близнаци, така че през това време можем да участваме в разгорещени дебати, да чуем интересни новини, да водим ползотворни преговори…Елементът на изненада ще присъства силно, както на вид прозрения, оригинални идеи, водещи от отлични резултати и изход от ситуации…Триумфира хладната и безпристрастна, бърза мисъл, че и съответни решения, които могат да се окажат превратна точка за мнозина…Всичко горе-споменато може да е съпътствано с известна доза нервно напрежение, все едно изтичат някакви обстоятелства, възможности и на практика е точно така…


От 22 юни картината около нас рязко променя своя облик- реално или по начина, по който я възприемаме. Меркурий и Слънце сменят своя знак, преминават в Рак и постепенно ще оцветят живота ни в ярки емоционални краски и преживявания. През идните няколко седмици ще ние много трудно да запазим спокойствие и обективност, а до 03 юли- реакциите и действията ни ще бъдат подчертано крайни и неумерени, следващи някакви дълбоко заложени нужди /предимно от сигурност и внимание, но не само/.


Инстинктите, които са закодирани индивидуално ще изплуват на повърхността и можем да си направим интересен експеримент с асоциации, така че да припознаем в себе си или близките си, кое качество се пробужда, проявява и отговаря от животинското царство /сега и под влияние на аспектите/- хищник, тревопасно, земноводно ….вариантите са много и показват как и с какви оръжия „оцеляваме“ в изпитващи моменти, на какви базисни качества разчитаме и т.н.


След Новолунието на 25 юни можем да поставим своеобразно ново начало, което да засегне приоритетно- средата ни на съществуване, така че да се стремим да хармонизираме връзките си в семейството /в този сектор пластовете ще започнат активно да се пренареждат, а ние трябва да участваме- волево и съобразително/, фонът, който ще зададем, включително и в личните си връзки- после ще ни влияе дълго, ще се отрази на социалния ни статус или имидж като минимум.


Не е изключено все повече да ни занимават въпроси отнасящи се до недвижимо имущество, благоустройство…Можем да сътворим чудеса от храброст, за да постигнем цели в това направление или ако предстоят трансформации, които са дълго трупани- те ще започнат да се проявяват и усилват, особено след Новолунието.


Нараства потреблението, а паралелно с това се изострят спорове относно качеството и/или себестойността на продуктите, разходване на средства и т.н. В по-глобален план- зодия Рак се свързва с род и родина, така че теми отнасящи се до граници, тяхното запазване, ще ескалират и вероятно не без причина, а следствие на провокации и дано да не бъдат твърде сериозни…