Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Седмичен хороскоп Овен
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
25.05.2020 - 31.05.2020


Слънцето е в Близнаци и ни подтиква да общуваме с повече хора, за да създаваме и укрепваме полезни връзки, които ще допринесат за постигането на конкретни цели или ще са повод да разпуснем от вид напрежение, да порадваме сърцето си...


Социалната активност през този период от годината се усилва по един естествен начин, а най-ценното, до което можем да се доберем е полученото знание.


Сега информационният поток е много усилен, но в повечето случаи ще ни насочва към миналото, съответно- мнозина ще преразглеждат свои стари решения, за да ги поправят и насочат в една по-положителна посока, за да се изчистят грешки или пък недоразумения в някой връзки.


Под влияние на случващото се ще виждаме обикалящата действителност по един обновен и различен начин, дори поради факта, че съумяваме да идентифицираме скрити процеси и там където ги има. Много тайни могат да бъдат разбулени и това може да предизвика скандали, разочарования или пък просто възможност да си „сверим часовника с реалността“.


Паралелно с бързата и съобразителна мисъл, нарастващи ораторски способности, които ще се „тренират“, ще ни помагат да сме в час със случващото се, ще нарасне и стремежът към измами, манипулации, „подхлъзване“ по не твърде морални пътища...Така че все пак ще е уместно да сме по-внимателни, Ще забележим, че сега все по-често ще се използват не явни способи за въздействие, прокрадва се някакъв „втори план“ и невидим от пръв поглед, за който трябва да следим, много хора няма да са склонни да афишират истинските си намерения, ще използват обходни пътища към желанията си...По съвсем естествен начин ще обърнем поглед към онова, което е извън контрола ни и е натрупано във времето, съвсем нови инициативи не се очакват, а по- скоро корекции на вече създадени тенденции и то като се отстраняват заблуди, понякога откровени лъжи, но и се действа хитро, понякога с ловка, вербална агресия.


Спорове и разяснителни разговори са повече от вероятни. Те ще оздравят едни отношения и договори, но други ще бъдат скъсани...


Ще процъфтяват онези, които ще разчитат на дар словото си, на своята убедителност, ще са по-активни в това да преговарят за интересите си...Хора на словото- могат да постигнат много или почти всичко и всеки един от нас, ако действа по горе описания начин.


Близнаци е подвижен и въздушен знак- не обича ограниченията, а точно като вятъра е способен да премине и открие множество шансове чрез движение и общуване..


От известно време връзките лични или делови се тестват за надеждност и лоялност, тази тенденция ще продължи...


Парични потоци- възникват внезапни и алтернативни източници за печалба, особено, ако ги търсим...


Най-големи преобразувания предстоят в сферата на търговията, транспорта, посредническа дейност или такава, която е свързана с висока социална активност. Промените ще се провокират от напрежение и ще водят до бързи трансформации. Не винаги ще са точно в желаната посока, но поне ще се поставят първи стъпки, които ще отключат по-дълготраен тренд на развитие, на този етап това ще изисква своеобразна борба, надделяване на мнения, те ще продължат поне до средата на юни, но дотогава всеки може да си изгради стратегия, ако това го интересува.


Прекратени контакти или планове за развитие сега и до средата на юни- едва ли ще бъдат възстановени. Средата ни на съществуване под влияние на това ще се обнови, отново- до средата на юни...


Да припомним, че вече сме под влияние на нов лунен месец, но с предстоящото Пълнолуние, ние ще прекратим един дълъг период, който стартира от края на декември, когато имаше Слънчево затъмнение и с новолуние. Затъмнението включваше Плутон и Сатурн, така че пандемията, която се разрази беше показана. Силата на това затъмнение изтича през юни. Започва да изтича и сега под въздействие на настоящите астрологични цикли. Вярно е, че Марс от Риби- ни прави по-отпуснати, разпилени, понижава имунитета и така подчертано сега /да сме по-внимателни/, но и в различна степен до средата на юни. Въпреки всичко- тенденцията за справяне е положителна, защото изтича водещо астрологично влияние...От юли и до края на годината Марс ще е в Овен за щастие, ще има много положителен ефект върху тонуса и възстановителните ни сили. Правилно- лятото от юли може да е доста горещо буквално и в преносен смисъл...На този етап е полезно да се пазим, да се вглеждаме в подробности и т.н.


Успешна и щастлива седмица на всички!
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита