Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Седмичен хороскоп Овен
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
10.12.2018 - 16.12.2018


Хороскоп за седмицата 10.12-16.12.2017г. И така, предвид всичко горе описано сега е подходящо да направим първи стъпки към онова, което е по-дългосрочно ,значимо за нашия живот, може да се развива не само през идния Лунен месец, а много по-дълго- през следващата година, че и повече. Инициативността ни задължително ще дава резултати и няма да остава без съответни последици, колкото сме по-дейни, толкова по-значими, високи резултати можем да постигаме.


Това е факт. Но има и някой „капани“. Например, някой може да се окажат пред морална дилема, защото чувствата, пристрастията преобладават пред здравия разум, освен това често ще ни е трудно да удържаме порива си в определена поска, която е изкушаваща, но против принципи, а в последствие и интереси, ущърб или висока цена на различни нива.


През тази седмица здравите връзки ще стават все по-здрави, ако някой държи на нас- задължително ще го демонстрира. Могат да се проведат доста конструктивни разговори, укрепващи привързаността…Но ако се прекратят отношения, в повечето случаи- ще е добре обмислено, неслучаен акт и окончателен като решение.


От четвъртък Меркурий отново ще транзитира през Стрелец, ще подейства на начина ни мислене, позитивните оценки ще се усилят, а може би и преувеличат. Още от петък обаче и до края на седмицата съжденията ни ще се проверят за „истинност“. Ако има нещо скрито, подмолно, неточно, нереално, илюзорно или просто препятстващо успехите ни, дестабилизиращо ни, то ще се прояви през последните дни на периода. Нека това да е повод да отстраним всички негативи от пътя си, а не да проектираме недоволство върху другите със съответните последици…


Щастлива и успешна нова седмица!
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита