Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
19.02.2018 - 25.02.2018


Слънцето преминава в Риби още в понеделник и ще акцентира силно този сектор, в който са се събрали още три планети. Това влияние ще ни насочи към по-голяма чувствителност, склонност да се потапяме дълбоко в нашите скрити желания, страхове…Съответно- неявни процеси до скоро ще стават все по-видни, ще определят линията ни на поведение.


През следващите дни може да не атакуваме пряко онова, с което не сме съгласни, но може да използваме доста обиколни пътища, изобретателен подход, а често и манипулации, за да постигнем своето. Възможно е и да се сблъскваме с подобни процеси, които ни мобилизират или разделят с илюзии.


За периода е характерно още, че не рядко намеренията ни ще са по-добри, отколкото реалните действия. Причините за това могат да бъдат много- притиснати сме от определени обстоятелства, подсъзнанието ни работи на пълни обороти и създава силен фокус върху нещо неустоимо, което да ни отклони от първоначалните идеи за развитие.


Имаме силни предчувствия, на които е добре да се доверяваме, въпреки че е добре да се пазим от внушения и само-внушения, границата между двете тенденции ще бъде много тънка.


Хубавото е, че през цялото време, особено през последните дни- ще можем да откриваме алтернативи, които да ни подкрепят и да ни измъкват от сложни и заплитащи се ситуации. Все повече ще можем да стабилизираме своите позиции, точно- като се възползваме от варианти, които могат да се оказват доста надеждни и то за дълъг период от време.


Въпреки всичко е добре съзнателно да се стремим да скрепваме своите отношения, да не позволяваме недоразумения да ги рушат. Вероятността от разяснителни разговори, които да поставят много връзки пред дилема- как да се развиват в бъдеще е повече от голяма. Сблъскваме се със своеобразен изпит за устойчивост, здравина на отношенията, които се оказват между идеали, романтични представи и действителност. Нека това да не е повод за разочарования, а ясен поглед, който ще изчисти евентуални негативи, ще обогати чувствата с повече нежност и топлина. Иначе и в по-неприятна форма- можем да разберем или да станем жертва на предателства…Особено показателни са петък, събота и неделя. В месеца на Риби е подчертано важно да се обграждаме с позитивно настроени хора, да дадем път на мечтите, които да прорастват след изминалото Новолуние, а не на нещо друго…


Реклама

Астро връзкиуран