Седмичен хороскоп

Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com

Хороскоп за седмицата
27.03.2023 - 02.04.2023

През настоящата седмица мнозина ще проявяват забележителна устойчивост и воля, когато преследват набеляза на цел, така че да постигнат стабилност на различни нива от своя живот.

Не малко хора ще се фокусират върху конкретна задача и ще я канализират в правилна посока, съвсем концентрирано и подобно на „лазерен лъч“, така че ще мога да направят пробив в избрано от тях направление. Няма да се разпиляваме в различни и ненужни посоки, вероятно и така е правилно, но пък ще имаме шанс да реализираме една значима задача, която ще е повод да постигнем базисна сигурност, която има значение и отражение върху всички сфери, в личен и делови аспект. Разбира се, за всеки това ще е различно като въпрос, който разрешава, материализира...

Някой личности ще се концентрират върху едно голямо ново начало, което обновява- професионалната реализация и начини на печелене на пари, други- ще се съсредоточат върху оздравяване на важни за тях връзки, сърдечни, в семейството или такива, които могат да подкрепят чистолюбивите им планове, могат да се превърнат в проводник на варианти и осъществяване на паралелни, допълнителни възможности. Възможно е съзнанието ни да бъде обсебено от вдъхновяваща тема, може да попаднем в поток от важни разговори, преговори, новини и предложения, които са способни да преобразят начина ни на съществуване.

Можем да усилим тази тенденция като споделяме идеи, проявим по-висока социална активност, за да не пропуснем някой шансове.

Почти през цялата седмица ще ескалират изненади, не е задължително те да са лоши, но ще променят онова, което имаме- общо, ще преобразят картината около нас.

Посланията все пак не са еднозначни, но обединяващо правило е, че в значима степен ще се реализира онова, което най-силно искаме и привличаме чрез своите желания. Така някой- рязко ще се доберат до нови източници за печалба, може спонтанно да инвестират в своето бъдеще, други- ще прекратят връзки или договори, които са изчерпани по собствено желание или по външни обстоятелства, защото не са на правилното място, образно казано и трябва да направят рязък завой.

Любовните взаимоотношения също ще се нуждаят от вид обновление, което да освежи и укрепи чувствата, чудесно би било, ако сега вие се преоткриете с любим човек и така обогатите, надградите връзката си. Някой може да започнат неочакван роман, който много прилича на „ любов от пръв поглед“.

Не е изключено човекът до вас или околните да действат не според вашите очаквания, но е хубаво да се обръща внимание на подобни сигнали, защото те не са случайни и показват какво се е натрупало между вас и важни за вас личности.

Ако различията са твърде големи- тогава ще прекратите подобни контакти и това може да се случи по един бърз начин...

Такава перспектива е вероятна, когато оздравяващото обновление е невъзможно...

Марс вече транзитира в зодиакалния знак Рак, така че много често ние ще действаме емоционално, инстинктивно и същевременно- правилно, справедливо, защото можем да се доверяваме на вътрешния си глас, който ще е подчертано верен ориентир...

Подходящо време да се справим с приоритети, които касаят- дома, взаимоотношения у дома, благоустройство на дома, местоживеене, недвижимо имущество.

Сега ще можем да зададем едно позитивно ново начало в този сектор.

В глобален аспект- можем да очакваме подкрепящи ни обстоятелства, които ще имат подобен ефект върху потребление на храни, строителство, имоти и т.н.

Вероятно управленски структури ще бъдат принудени да се вслушат в „ гласът на народа“ и да отговорят на голяма част от техните интереси, включително и чрез политически решения...