Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
15.01.2018 - 21.01.2018


Хороскоп за седмицата: 15.01-21.01.2018г Едно от най-важните астрологични събития за тази седмица е Новолунието на 17 януари, което е в последните градуси на Козирог и обхваща Венера. На практика това ще провокира втора приливна вълна от събития, които касаят нещо ценно за нас, касаещо социалния ни статус-генерално, а в частност- финансови потоци, лични взаимоотношения, обществено положение.


Символично и от последните градуси на Козирог ние можем и трябва да довършим вече нещо започнато, да хванем своеобразна последна възможност, така че да изправим дела от миналото, да наваксаме пропуснато или да постигнем зададени цели от преди. Но не би следвало да форсираме твърде тенденциите, а да следим за подробности, всякакви изненади и обрати, които ще се проявяват точно на „слабите места“. Прекалена рязкост или дребни „камъчета-подробности“ са способни да преобърнат „колата“ ни към успеха, това е добре да се има предвид. До сряда- всичко натрупано като възможности, но и препятствия ще е достатъчно ясно. През първата част от седмицата ние имаме достатъчно трезва и рационална преценка, за това ни помагат новини, разговори с по-възрастни и авторитетни личности, институции, това са също-анализи и развръзки на стари теми, приоритети.


През втората част на периода и предимно след Новолунието ние постепенно се откъсваме от вид зависимости, ако стари схеми за печалба в един по-широк смисъл не работят, тогава ще се ориентираме към други.


За това ще ни помогне и Венера- от 18 януари тя ще транзитира през Водолей и предишната ни привързаност, предпочитания, вкус, линия на поведение- рязко ще се променят. Ако до вчера ни е било трудно да се разделяме с онова, което е наше и независимо дали ни носи радост или не, ние сме се придържали към статуквото, то с преминаването на Венера във Водолей ние ще се почувстваме все по-свободни да избираме, все по-дистанцирани от излишни емоционални преживявания, склонни да експериментираме нещо ново, да бъдем по-общителни, но и да демонстрираме своята индивидуалност, претенции и то без да се съобразяваме твърде с околните.


С преминаването на Венера във Водолей предстоят доста изненади в любовта и паричните потоци, това се потвърждава и от Новолунието, което обхваща Венера и предупреждава, че през идния близо месец ние трябва да сме по-внимателни към онова, на което държим, също- да сме по-креативни, така че да придобием това, което желаем. Ще имаме такъв шанс, стига да си изградим стратегия, да си сътрудничим, да използваме и скрити ресурси, допълнителни варианти- Юпитер през почти цялата 2018 година ще ни насочва в тази посока, а понякога ще ни показва, че това е най-правилният и/или единствен избор….


След 18 януари и през идните няколко седмици интернет и други високи технологии ще се превърнат в проводник на много силни страсти на различни нива от нашия живот. На 20 януари Слънцето също преминава във Водолей и ще усили тези перспективи, остава да се възползваме по оптимален начин! Успешна и щастлива седмица за всички!


Реклама

Астро връзкиуран