Седмичен хороскоп

Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com

Хороскоп за седмицата
28.11.2022 - 04.12.2022

В месеца на Стрелеца и при нарастваща Луна, постепенно ще започнат да надделяват ентусиазма, смелостта, способността да се забелязват шансовете, а така по един естествен начин ние ще можем да ги привлечем и имплантираме в собствения си живот. Ако доскоро сме били склонни да таим в себе си всички емоции и страсти, сега те ще избухнат на повърхността подобно на вулкан или пък фойерверки.


Това по един естествен начин ще бъде съпътствано с ярки преживявания, попадане в подобни ситуации, шумни и запомнящи се разяснителни разговори, в които се обсъждат чувства, по-далечни перспективи на развитие, нещо важно и ценно за нас.


Можем да очакваме дебати с широко, а понякога и превратно отражение.


Не е изключено да има и спорове, в които могат да се прекрачат границите на добрия тон, можем да изкажем неща без задръжки, независимо дали ще съжаляваме после затова, можем да провокираме отсрещната страна да реагира по същия начин, но това ще е повод- да получим голяма яснота.


Имаме възможност да узнаем тайни, там където ги има, ще можем да идентифицираме евентуална некоректност, стига да имаме сетива, да се осланяме на факти, а не само на красиви думи. При такъв развихрен информационен поток ще се усилват и манипулациите, или поне желанието за тях, друг е въпросът- дали ще ги допуснем.


През цялото време около нас ще стои някакъв коректив- в лицето на конкретна личност, която ще ни помага, ще ни насочва, ще ни подава ръка, ако имаме нужда от това, в друг случай- това ще собствения ни натрупан опит, който ще ни държи здраво стъпили на земята и няма да ни позволи да изгубим здрава почва.


И така, през тази седмица ние можем да надникнем в по-далечното бъдеще и да изберем най- вярна за нас посока, затова ще ни помага усилената комуникация, новини, които ни засипват, високата социална активност, отговори, които търсим и в крайна сметка намираме.


Миналото продължава да ни застига и сега имаме възможност да се измъкнем от сложни и заплетени ситуации като се издигнем над нещата, като открия вид подкрепа или влезем в съдружие, попаднем под опека, като действаме различно и получим по-добър резултат от преди, основно- успеем да се разделим с илюзии, грешни съждения, там където те са се появили под натиска на измами, буквално и в по-широк смисъл и т.н. Навлизаме в прекрасен период, през който е време да се огледаме и да видим, че има и други варианти, други светове, образно казано.


На практика- дисциплината ще спада, ще се справяме добре с онова, което ни е приятно, а от останалото или вид рутина- ще успяваме да се измъкнем.


Мнозина ще изпитат желание да пътуват, да сменят средата по някакъв начин и това ще им подейства позитивно через обновени шансове и не само...


В любовта- ще просперират отношения, които са перспективни, те ще станат още по здрави.


Ескалират флиртове, които бързо могат да прераснат и в романтична връзка.


Ако в отношенията и в миналото е съществувала някаква некоректност, нелоялност, сега тя може да изплува на повърхността и съответните последици...