• Реклама

Седмичен хороскоп


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова
horoskop-astrom.com

Овен Телец Близнаци Рак
Лъв Дева Везни Скорпион
Стрелец Козирог Водолей Риби

За седмицата:
24.04.2017 - 30.04.2017

Меркурий е един от водещите астрологични фактори, който през тази седмица ще дисциплинира ума ни, ще ни помогне да се учим от натрупания си опит, така че да вземаме целесъобразни и оптимално добри решения.


През цялото време тази планета наричана още „посланик на боговете” ще води до прозрения, ще носи новини, които ще са с дългосрочна перспектива в личен и обществено значим план. Мнозина ще водят важни и конструктивни разговори, преговори, ще обсъждат варианти, които да проправят път към целите и да доведат до успешен край онова, към което сме се стремили дълго, да намерят изход от сложни и заплетени ситуации.


Не можем да разчитаме на толерантност в този процес, напротив, може да ескалира острота в изказа, крайности в намеренията, но също- известна справедливост, която ще дава право на по-силния или този, който умее да защити тезата си аргументирано или от позицията на по-висок авторитет и/или натрупани дивиденти- буквално или в по-общ смисъл, като разплата.


Меркурий е все още ретрограден, лайтмотив са теми от миналото, които прорастват бързо и се развиват в определена посока според всичко горе-споменато.


Всичко това се случва на фона на Слънце в Телец. То ни фокусира върху чисто материални приоритети, същевременно през това време от годината ние можем и трябва да се концентрираме върху нашата сигурност, главно-финансова, но не само, а също- да задържим и преумножим онова, което искаме и желаем. Новолунието от 26 април ще е своеобразно ново начало в този сектор, следва да се възползваме от него, като приливна вълна способна да ни понесе далеч, напред към мечтите ни, а от нас ще се изисква съзнателно да насочваме тези сили, енергии в избрана посока, а не да се оставяме на течението.


До 30 април Венера е в Риби, творческият и изобретателният подход преобладават, известна хитрост и обходни пътища могат да оформят шансове за допълнителни доходи, начини да скрепим настоящите си връзки или да намерим нова любов, но за сметка на някакъв компромис, нещо старо, от което се отказваме или сме съгласни да платим като своеобразна цена.


Реклама

Реклама ad