Овен

Хороскоп за седмицата
20.05.2019 - 26.05.2019

Водещ приоритет на повечето от вас ще бъде да защитят някакви базисни приоритети, които ще определят фундамента на съществуване и благоденствие и през идните месеци. Може да решите да промените източниците си на доходи, а в този процес да се нуждаете от подкрепата на семейството си, това да е свързано с преместване, обсъждане и т.н.


Някой от вас може да решат да инвестират в лични приоритети, включително близките си, може и недвижимо имущество, можете да реализирате успешни ремонти и т.н.


Част от шансовете за печалба ще застават бързо, изненадващо на пътя ви и от само-себе си, по един естествен начин и под формата на развръзки, причинно-следствена нишка, а други- сами ще трябва да инициирате и звездите ще подкрепят по-голяма част от действията ви.


От 22 май Слънцето и Меркурий ще транзитират през Близнаци, ще усилят информационният поток в пъти, ще чуете важни, полезни новини, ще проведете подобни преговори, можете да се справите с документи, сключване на договори и т.н.


През втората част на седмицата източник на успехи ще се превръщат срещи, връзки, които създавате и укрепвате и вие сами ще се убедите в това. Възникват идеи, които могат да преобразят живота ви, ако ги реализирате и на практика.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита