Седмичен хороскоп за Овен

Овен
Овен

Хороскоп за седмицата
28.11.2022 - 04.12.2022

Изпитвате все по-силно желание да разчупите статуквото като надскочите успехи, които сте постигнали до този момент, като разширите вашето влияние като привлечете на ваша страна нови хора, които ви подкрепят, подпомагат честолюбивите ви планове...


Това може да се случи по различни начини- като демонстрирате компетентност и знания, ораторските си способности и комуникативни умения, вид убедителност, чрез която печелите словесни битки и шансове да излезете победители, да постигнете успехи и т.н.


При всички случаи- информационният поток се усилва, той може да е проводник на множество шансове, например- да утвърдите авторитета си в колектив, да си върнете минали шансове, да обедините усилия с авторитетни личности, които могат да допринесат за собствения ви просперитет, също- да се дистанцирате от личности, които са подвеждащи и манипулативни, ако има такива, това ще е по-видно от обикновено, но ще е повод да вземете мерки.


Все пак няма да сте автоматично предпазени от измами, така че е препоръчително все още да бъдете бдителни- на кого се доверявате.


Може да бъдете въвлечени в спорове, дори интриги, можете да ги надскочите или да ги превъртите във ваша полза като се доверявате на натрупан опит, като разчитате на доверени хора и т.н.


Някои от вас могат да предприемат действия, които да прераснат и в юридически казуси, ако се придържате към вид законност- вероятността да спечелите е повече от голяма, но пак така ще трябва „ да си пазите гърба“.


Някой от вас могат да решат да пътуват, в такъв случай ще прекарат чудесно, цветно, ярко и незабравимо.


По различни поводи разбирате, че винаги има начин, варианти и допълнителни пътища към собствените ви цели и мечти...


В любовта- ескалират разяснителни разговори, ако връзката ви е здрава, това ще е повод да се изчистят евентуални недоразумения.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com