Седмичен хороскоп за Овен

Овен
Овен

Хороскоп за седмицата
01.03.2021 - 07.03.2021

През тази седмица в обкръжението ви може да се появи личност, която да привлече силно вниманието ви, вие можете да обмените с нея интересни, креативни и много полезни идеи, можете да обедините усилия или пък да откриете помощ, вид сътрудник, покровител, ако се нуждаете от това.


В друг случай- вашата собствена и повишена социална активност може да се превърне в повод да утвърдите авторитета си в колектив, да заемете по-престижни позиции и със съответните позитиви.


Всъщност, тази тенденция ще расте, особено след 04 март, когато Марс, вашият покровител премине в зодиакалния знак Близнаци. Тогава усещането, че трябва да „носите целия свят на гърба си“, ще се замени от много нови и по-леки намерения, вид изобретателност, креативност, съответно-подкрепа, делегиране на отговорности и т.н.


При всички случаи- споделянето на идеи, желания, създаването и укрепването на връзки, високата социална активност ще се превръща в своеобразна магистрала към по-светлото ви бъдеще, по която ще набирате все по-висока скорост, особено през втората част на март и през април.


Засега- появяват се внезапни шансове да подействате позитивно на доходите си, да материализирате желанията си, да намерите и паралелни източници за печелба, ако се нуждаете от такива.


В любовта- преобладават носталгичните или романтични настроения. Ако връзката ви е здрава, тогава можете да очаквате още по-дълбоки и запомнящи се преживявания, които ще докоснат сърцето ви, също- помощ, понякога и чисто материална, прояви на емпатия и т.н. Иначе- ако не всичко е наред, тогава може да ви обземат съмнения, да имате предчувствия и в такъв случай е добре да се вслушвате във вътрешния си глас, за да насочвате в оптимално правилна посока. Свободните- могат да бъдат привлечени от тайна или доста съблазнителна любов, но с твърде различен партньор.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com