Овен

Хороскоп за седмицата
19.08.2019 - 25.08.2019

Още от началото на периода Марс, вашият покровител ще транзитира вече през зодиакалния знак Дева, така че ще повлияе силно на подхода ви, настроението и линията ви на поведение- буквално в ежедневието. Вид ентусиазъм сега ще бъде заменен постепенно от необходимост да се мобилизирате в съвсем практични приоритети, да прецизирате и усъвършенствате ваши умения, така че да се справите с повишени изисквания, конкуренция, за да стабилизирате доходите си или попълните разходи, изтичане на ресурси по различни поводи, които са ескалирали преди това. Повечето от вас ще излязат победители отново в тази обстановка, но през цялата седмица тя ще ви струва голяма доза усилие и необходимост от висока адаптивност.


Като през лупа ще наблюдавате всички слабости и ще ги премахвате…


През втората част от седмицата нараства вероятността усилията ви в чисто професионален аспект- да дават все по-добри резултати, да срещате подкрепа от партньори /лични или делови/, така че да подействате положително на онова, което имате-общо, да получите морално удовлетворение и т.н.


Материализират се голяма част от желанията ви, поне действията ви да се облагодетелствате нарастват в пъти, понякога и по един бърз, изненадващ начин.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита