Овен

Хороскоп за седмицата
09.12.2019 - 15.12.2019

През тази седмица може да преминете през своеобразна метаморфоза, която ще се отрази на бъдещите ви планове, обществено положение, впечатление, което правите ви, начин, по който ви възприемат околните и тези преобразувания няма да са случайни, а следствие на промени вътре във вас, съответно-линия на поведение и т.н.


В повечето случаи трансформациите ще са положителни, ще ви дадат шанс да превъртате евентуални предизвикателства в полза като разчитате на подкрепа от страна на влиятелни личности, партньори, дори институции.


Нараства вероятността да повишите доходите си или да спечелите нещо значимо, да откриете нови източници за печалба, да получите своеобразен подарък.


Същевременно може да ви тревожат по-далечни перспективи на развитие, скрити или ерозивни процеси, които ви влияят. Е, сега можете да им повлияете, дори и като използвате скрити, обходни пътища към целите си.


Все пак е полезно да сте по-внимателни при попълване на документи, особено с юридическа стойност, да се пазите от обърквания и т.н.


Хора стоящи далеч от вас /буквално и в по-общ/ смисъл могат да внасят смут в душата ви, опитайте се да откриете корена на случващото се, за да вземете адекватни мерки.


Все повече ще ви влече да пътувате или да излезете извън границите на познатото и ще действате в тази посока със съответните позитиви.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита