Седмичен хороскоп за Овен

Овен
Овен

Хороскоп за седмицата
04.07.2022 - 10.07.2022

Вие навлизате в прекрасен период, през който можете да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване, във вашия дом и семейство, но не само.


Вие може да извършите други и знакови преобразования, които касаят вашия комфорт на съществуване, шанс да по-добрите финансовото си състояние, да материализирате ваши желания и т.н.


В живота ви може да настъпи обновление, пред вас да възникнат внезапни шансове за печалба, буквално н в по-широк смисъл.


Трябва да се има предвид, че Марс, вашият покровител- навлиза в зодиакалния знак Телец на пети юли и до 20-ти август ще ви даде шанс да преобразите в положителна посока материалното си състояние, ще трябва да полагате целенасочени усилия в тази посока, те постепенно ще набират скорост и ще дават своите резултати. Още сега и през настоящия период ще забележите, че вашите действия, спонтанни идеи- се подкрепят от външни фактори и дават отлични резултати.


Ще можете да разчитате на вашата интуиция, инстинкти, които ще стават все по-ярки.


Може да инвестирате във вашия дом или пък да разчитате на близките си...


Някой от вас ще имат нужда от почивка или да намалят темпото, да обърнат повече внимание на себе си или да разпределят повече времето си между лични и служебни приоритети... Препоръчително е да си набележите една по-значима цел, да направите съответни стъпки в тази посока и те постепенно ще наберат скорост, със съответните позитиви. Имате шанс да стартирате нещо отначало и то да прораства дълго след това... В любовта- повечето от вас се радват на подкрепа, повече разбиране или ако има някакви различия- можете да ги изчистите чрез диалогичност.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com