Овен

Хороскоп за седмицата
18.03.2019 - 24.03.2019

До 21 март Луната е нарастваща и вие намирате доста изобретателни методи, за да подействате положително на кариерното си развитие, имидж, да повишите доходите си, онова, което имате-общо. Може да се ориентирате към допълнителни, паралелни или алтернативни източници на печалба, може да се възползвате от тайна опека, подобна информация, да действате гъвкаво, креативно и без да афиширате всичките си мисли и намерения-така да постигате целите си…


До какво водят ваши действия- дали тези алтернативи на различни нива ще се превърнат във водеща тема в живота ви, какво следва да оставите зад гърба си, защото е непродуктивно, изживяло своето време- разбирате в значима степен по време на Пълнолунието на 21-22 март. Пълнолунието е в първите градуси на Овен, значи „плодовете“, които оберете през това време ще ви дадат шанс да обновите живота си от дъно, от „0“, образно казано.


След 21 март Слънцето вече ще транзитира през вашия знак, постепенно ще усетите прилив на енергия и адреналин, които ще покачат инициативността ви, способността да влияете и насочвате волево тенденциите, дори и на този етап те да се движат повече по инерция, все пак ще можете да коригирате в оптимално подходяща за вас посока.


През цялата седмица разходите са повишени, нека са и оправдани. Конфликт на интереси може да се превърне в повод за недоразумения между вас и обкръжението ви, в оптимален вариант се справяте с повишена конкуренция, привличане на своя страна подкрепа от страна на по-влиятелни личности.


Гледате в по-далечното бъдеще и така е правилно, защото идеите ви се нуждаят от по-дълъг период, за да се осъществят. В друг вариант ескалират пътувания, шанс да разширите влиянието си с нови хора, извън близкото обкръжение, които ви носят щастие и удовлетворение….


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита