Седмичен хороскоп: Овен


Овен

Хороскоп за седмицата
15.10.2018 - 21.10.2018


През тази седмица по различни поводи ще ви се наложи да преговаряте за вашите интереси с влиятелни личности, партньори, конкуренти, че и недоброжелатели. Победата, до която можете да се доберете може да ви гарантира спокойствие до средата на ноември, но за целта е необходимо да си създадете стратегия, с която да привличате „силните на деня“, чрез общи интереси, прояви на толерантност и диалогичност. Евентуални конфронтации и тяхната ескалация са способни да ви въвлекат във водовъртеж от напрежение и събития, които в крайна сметка ще променят позициите ви сред околните, важни за вас връзки, но с неясен изход едва през ноември.


Припомням, че сега сте в отличен период, през който можете и трябва да насочите в една по-позитивна посока партньорските си отношения, от тях зависи много и финансовото ви благополучие, сигурност-общо. Концентрирайте се върху подобни цели и ще преуспеете ,ще преумножите онова, което имате и ще превъртите евентуални негативи в позитиви ,дори и това не винаги да е лесно.


Хубавото е, че през първите дни на периода ще получите новини, чрез които ще разбере не на кого и в каква степен можете да разчитате, можете да проведете разговори, с които да повлияете и насочите тенденциите, до колкото това е възможно според индивидуални качества, а и текуща обстановка.


Ако компромисите, които се налага да правите ви се сторят твърде големи, тогава ще смените рязко посоката, вероятно среда на съществуване, за да откриете своето най-благоприятно място, където да проявите себе си…


Рубриката се води от Марияна Петрова