Седмичен хороскоп за Овен

Овен
Овен

Хороскоп за седмицата
10.05.2021 - 16.05.2021

През настоящата седмица се оформят отлични шансове да подействат е позитивно на вашето финансово състояние. Вие може да отключите допълнителни източници за печалба, възможно е- да получите съобразно награда за полагане до този момент усилия, ще имате шанс да материализирате ваше тайно или съкровено желание, ако имате такова, което пак така ще ви подейства обогатяващо.


В друг случай- радвате се на скрита или неочаквана опека, която пак така действа позитивно на онова, което имате- общо.


Друга водеща тема може да се окаже вашия дом, някои от вас ще решат да инвестират в недвижимо имущество, могат да предприемат ремонти или пък ще се справят успешно с битови приоритети.


Периодът е отличен да укрепите и подобрите в семейната среда и атмосфера, включително чрез общи и обогатяващи цели. Информационният поток се усилва, появяват се хора, които ви подкрепят, дават ви интересни или приятни предложения...


Ще проведете доста конструктивни разговори, може да привлечете на ваша страна влиятелна опека или пък да заемете лидерски позиции в колектив. През тази седмица предстои новолуние на 11 май, възползвайте се от него за да обновите или подобрите доходите си, ще имате такава възможност.


В любовта- не ви липсва внимание, напротив, можете да оздравите партньорските си отношения или пък лек флирт може да прерасне в нещо повече.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com