Седмичен хороскоп за Овен

Овен
Овен

Хороскоп за седмицата
20.03.2023 - 26.03.2023

На 21-ви март предстои Новолуние, което е във вашия зодиакален знак, така че вие ще почувствате прилив на енергия, сили и ще можете да зададете едно голямо ново начало в живота си, което ще е свързано с по-голяма социална активност, значимост и престижни позиции в колектив. Канализирайте тази мощна енергия в направление, което искате да прораства като резултат и успех през цялата ви нова лична година, ще имате потенциала, възможността, дори доза късмет- да осъществите тези ваши намерения.


Имате възможност да стабилизирате вашите доходи или да се доберете до дълготрайни и надежни такива. Взаимодействието със социално- значими институции или хора стоящи далеч от вас- е много добро, възползвайте се, ако проявявате интерес към това.


Някои от вас ще се доберат и до паралелни източници за печалба или пък ще получат своеобразна награда за полагане от вас до този момент усилия. През първата част от седмицата предстоят развръзки, които ще ви покажат- кои връзки и договори ще останат в живота ви, кои- ще останат зад гърба ви... Или определени теми, които ви вълнуват- ще изгубят свой смисъл, защото са разрешени или пък вече не ви вълнуват.


Плутон преминава в зодиакалния знак Водолей на 23-ти март и ще остане в този сектор до 11 юни 2023 г. Ще усетите това въздействие като промени в нагласите към колектива, в който съществувате.


Ще сте по-склонни да допускате нещо ново и различно, което ще допринесе за вашата собствена популярност, постигане на чистолюбиви планове.


Марс ще премине в зодиакалния знак Рак на 23-ти март и ще остане там до 20 май...


Докато Марс е в Рак- вие може да се справите с битови или имотни казуси, приоритети отнасящи се до местоживеене, разбирателство във вашия дом и семейство. Звездите ще ви дадат шанс да извършите положителни преобразувания в този сектор, на този етап вие си изграждате стратегия, която е по-дългосрочна и ще се реализира в бъдеще...


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com