Овен

Хороскоп за седмицата
21.01.2019 - 27.01.2019

Звездите перманентно ще усилват вашата социална активност, вероятно не без причина, а следствие на получени известия, предложения, понякога изненади и предизвикателства от страна на околните, които ви подтикват да реагирате. Каквото и да е- част от обкръжението ви ще ви ентусиазира, а моментът е особено благоприятен да действате в посока, която ще ви помогне да утвърдите позициите си в колектив, често като разчитате на подкрепа и одобрение, но също- като промените отношението си, поне към определени личности или направо ги отстраните от обкръжението си.


Аспектацията на звездите подтиква всички, но подчертано родените в трети деканат да обновят средата си на съществуване. В този процес може да се изявите като лидери, който привличат към себе си внимание следствие на оригинален подход, креативен подход, забележителен състезателен хъс.


Инициативността, която проявите сега, може да ви помогне да материализирате мечтите си и не само през януари, а и през идните месеци. Върви ви много при пътувания, уреждане на документи, преговори, включително с хора извън близкото ви обкръжение- всичко това може да е повод да се обогатите- буквално или в по-общ смисъл, например- разширите влиянието си, получите повишение и т.н.


Все пак е полезно да се пазите от интриги, които могат да объркат плановете ви. Пазете гърба си, в оптимален вариант- разкривате тайна. Върви ви и в любовта, поне и в повечето случаи- постигате желанията си и не е лесно да ви откажат.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита