Седмичен хороскоп за Козирог

Овен
Козирог

Хороскоп за седмицата
10.05.2021 - 16.05.2021

Възможността да демонстрирате най-доброто от себе си и то да бъде забелязвано- ще продължи да расте като тенденция. Думите ви ще имат все по-широка чуваемост, ще са повод да привличате подкрепа и одобрение, чрез които да сбъднете ваши съкровено желание, да получите вид морално удовлетворение, да привлечете онова, което най-силно желаете.


Ще подхождате спрямо околните доста креативно, бих казала и интуитивно, така че ще намирате най-верния или подходящ път, така че да им влияете и със съответните ползи за вас. Не е изключено обаче, на вас също силно да ви и влияят, в обкръжението ви може да има личности, които действително оказват значимо въздействие на вашата психика и последвали решения.


В повечето случаи това въздействие ще бъде позитивно, но все пак е хубаво да бъдете по-внимателни.


Налага ви се да се съобразявате повече с енергична и креативна личност или пък да се доказвате пред другите- общо.


Добрата новина е, че подходът ви е правилен, в повечето случаи действате така, че привличате подкрепа, справяте се с повишена конкуренция, съумявате да накарате околните- да бъдат в услуга на ваш интерес.


Тенденцията е такава, че успешни разговори и преговори могат да доведат до печалби- финансови или морални.


Върви ви буквално в ежедневието... Може да стабилизирате доходите си, ако се нуждаете от това. Извършвате базисни преобразования в живота си, които се отразяват на различни нива- семеен, личен или делови план, случващото се ще разтовари евентуално напрежение или ще се превърне в изход и решение.


На 11 май предстои Новолуние, то е напълно позитивно за вас, може да допринесе за чувство на щастие, укрепване на сърдечни връзки и т.н.


Ако имате деца, те също ще са проводник на гордост...


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com