Козирог

Хороскоп за седмицата
21.01.2019 - 27.01.2019

Все по-важна, водеща тема за вас стават чисто финансови приоритети. През първите дни на новата седмица са възможни изненади, които са свързани с развръзки, показателни събития, които могат да са своеобразна награда за вече положени усилия. Може и да си върнете нещо изгубено, ако то е ваше. Същевременно, ако имате натрупани дългове, то те също ще напомнят за себе си.

При всички случаи е полезно да следите за интересите си, да не се предоверявате, вероятно и да реагирате на „момента“, за да сте адекватни на случващото се- да не пропускате шансове, но и а можете да се предпазите от предизвикателства.


Такива могат да ескалират, те може да са свързани с вашия дом, семейство, може да са приоритети, които касаят недвижимо-имущество, роднина, уреждане на премествания и т.н.


Ако имате конфликт с близък или роднина- той ще премине в по-остра фаза, която ще ви подтикне да действате, за да не позволите да „измъкнат килимчето из под краката ви“. Повечето от вас постоянно научават нещо ново, което е свързано и със скрити процеси, това може да са и подробности, които са пренебрегвали до този момент. Нека тази яснота ви помогне да откриете алтернативни пътища за печалба, себе-осъществяване и като отстраните от близкото си обкръжение онези, които явно не отговарят на очакванията ви…


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита