Козирог

Хороскоп за седмицата
20.05.2019 - 26.05.2019

Звездите действат позитивно на творческият ви потенциал, който се разширява, демонстрира, забелязва със съответните подкрепящи ви обстоятелства, че и доза късмет, така че да осъществите заплануваното.


Особено добре се реализират дела, които са свързани с личните взаимоотношения, можете да очаквате енергична подкрепа от страна на важни за вас хора, това може да са партньори или пък деца…


Въпреки всичко, част от хората в близкото ви обкръжение може да ви предизвикват, но е по-добре да се опитате да се възползвате от тяхната енергия и инициативност по различни начини, отколкото да ги превръщате в конкуренти, така ще се добирате до внезапни нови възможности, поне шансове да превъртате евентуални предизвикателства в полза.


Полезно е да делегирате отговорностите си, да привличате съдружници, съмишленици, така перспективите да преуспявате ще растат.


Получавате приятни, полезни, понякога изненадващи предложения.


През втората част на седмицата ежедневието постепенно забърза своя ритъм, налага се да отхвърляте повече дела, навлизате в определящ период- професионалната ви реализация или позиции в колектив на работното място.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита