Козирог

Хороскоп за седмицата
06.07.2020 - 12.07.2020

През тази седмица ще се налага да уеднаквявате вашето мнение с това на важни за вас хора, партньори-лични или делови. Ако е имало различия в миналото, то те през тази седмица задължително ще ескалират, за да вземете съответни мерки. Не всичко ще се реши веднага и с магическа пръчица, това вероятно ще е процес, който ще премине през различни фази до края на юли. Но на този етап вие можете да видите в по-ярки краски какво ви обединява, разделя.


Ако става въпрос за делови връзки, тогава вие ще намирате по-лесен компромис или пък- все ще намират личности, които да ви подкрепят, така че да компенсират други, които ви конкурират, напрягат и т.н.


Вие също така ще се представяте като отлични професионалисти в избраното направление, компетентно ще защитавате тезата си, а това допълнително ще оздрави позициите ви на работното място.


Ако взаимоотношенията са любовни, семейни, тогава звездите пак така ще ви насочват към миналото, ако има нещо неразрешено- да го изчистите. Но в такъв случай- това ще изисква повече време, вероятно и по-сериозни преобразувания във вашия начин на комуникиране, бъдещи планове и т.н. В оптимален вариант, вие може да решите да подобрите фона си на съществуване чрез премествания, уреждане на имотни казуси, стартиране на значими ремонти.


В не толкова позитивен случай- това ще бъдат конфликти, които могат да се провлачат или направо да доведат до скъсване на съответните връзки. В по-ярки краски получавате сигнали за тенденциите в края на тази и през следващата седмица.


Изградете си стратегия според случващото се.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита