Седмичен хороскоп за Козирог

Овен
Козирог

Хороскоп за седмицата
25.09.2023 - 01.10.2023

Вие се намирате във важен, ключов или определяш момент относно вашето кариерно развитие, върхови постижения, до които можете да се доберете. За вашите успехи ще допринася собствената ви увереност, висока инициативност, натрупан опит и авторитет, а също- подкрепа от вашето семейство.


Може да се допитвате до близките си, особено, ако имате избор...


Не е изключено високите ви и честолюбиви планове да се отразят и на вашето местоживеене, отношения у дома и т.н.


Двете теми са свързани като скачени съдове, могат да си влияят и то в положителна посока, ако балансирате в интересите си, гледате в по-далечна перспектива и т.н. През тази седмица вие имате възможност да стабилизирате вашите доходи или да се доберете до дългосрочни източници за печалба.


Действайте в тази посока и вероятността да успеете е повече от голяма.


През първата част от периода можете да наложите авторитета си, да разширите хоризонтите си на развитие чрез подкрепа от влиятелни или власт-имащи личности, също такива, които са стоящи далеч от вас.


Демонстрацията на висока квалификация ще ви е много полезна.


През втората част- информационният поток се усилва, ще проведете доста конструктивни и разяснителни разговори, в тях ще научавате истини, ще можете да се разграничите от манипулации и нечестност.


Някой от вас ще влизат и в словесни двубои, можете да спечелите и да утвърдите авторитета си, ако това не винаги е така, Тогава ще прекратите връзки и договори, които са без преспективни.


Своеобразен превратен или показателен момент е краят на седмицата...


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com