Козирог

Хороскоп за седмицата
19.08.2019 - 25.08.2019

Все по-важна тема за вас може да бъде необходимостта да излезете извън границите на познатото, да разчупите статуквото, особено, ако то и до този момент е било не удовлетворяващо за вас.


Амбициите ви растат, а паралелно с тях и шансовете да постигнете по-високи и значими цели, да очертаете по-далечни перспективи на развитие и съобразно собствените си желания.


За да постигнете намеренията си може да ви се налага да преговаряте с влиятелни личности извън близкото ви обкръжение, да изчистите евентуални недоразумения с роднини, може би да демонстрирате висока квалификация или пък- да обогатите знанията си…


Не е изключено във фокус на внимание да се превърнат приоритети с оформяне на документи, евентуални пътувания, включително далечни…


Каквото и да е, вие все повече ще се чувствате във „ваши води“, можете да сбъднете ваше съкровено желание“, понякога и по един внезапен, бърз начин.


В друг случай- хора близки до сърцето ви ви подкрепят силно, дават ви интересни идеи, предложения, въпрос на избор е дали ще ги приемете.


Навлизате в много силен период, звездите ще ви подкрепят, помислете как да се възползвате по оптимален начин…


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита