Седмичен хороскоп за Козирог

Овен
Козирог

Хороскоп за седмицата
01.03.2021 - 07.03.2021

Информационният поток на този етап е много усилен, може да получите добри новини, които да отворят внезапни шансове пред вас, да сбъднат ваше съкровено желание.


В друг случай- вие сте в отличен период да оздравите сърдечните си връзки, не са изключени приятни изненади от ваши партньори, пораснали деца, ако имате такива.


Дава ви се „зелена светлина“ в направление, което е свързано по-скоро със собствен бизнес или реализацията ви е такава, че имате повече свобода на действие. В такъв случай- сега ще можете да преуспеете или да направите пробив в избрано от вас направление.


При всички случаи сте в отличен период да подействате позитивно на доходите си. Можете да получите обогатяващо предложение или ваша идея да се материализира със съответните позитиви.


Запазва се правилото, че колкото сте социално по-активни, толкова по-далеч можете да стигнете в реализацията на целите си.


През втората част на седмицата ежедневието забързва своя ритъм, ангажиментите постепенно ще започнат да нарастват, но това ще може да се отрази и върху доходите ви и тази позитивна тенденция ще се усилва през идните около два месеца. За мнозина това ще се превърне в шанс да забогатеят, стига да имат ясен план и да го преследват, да не пренебрегват знаците на Съдбата, а звездите ще подкрепят начинанията ви.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com