Седмичен хороскоп за Козирог

Овен
Козирог

Хороскоп за седмицата
22.11.2021 - 28.11.2021

През тази седмица се намират хора, които много силно ви подкрепят, ентусиазират, дават ви посока на развитие, шансове и т.н.


В друг случай- вашето конструктивно поведение, способност да демонстрирате най-доброто от себе си се превръща в повод- да заемете лидерски позиции, да привлечете вид опека или пък да се справите с повишена конкуренция, ако това ви интересува.


На този фон- вие навлизате в период, през който все по-силно ескалират развръзки, показателни събития, които ви показват- какво трябва да оставите в миналото, защото е изживяло своето време, с какво да продължите напред.


В известен смисъл може да се каже, че вие се намирате в период, през който предстои да прелистите нова страница във вашия живот, но преди това ще преминете през съответни заключения, равносметки...


За някои това ще е голяма промяна, за други- шанс да надградят постигнатото.


Миналото ви застига, дава ви втора възможност да въздействате на стари и неразрешени въпроси, които имат отношение към финансовото ви състояние, вид сигурност на различни нива...


Така ще може да се върнете нещо изгубено, но ако не е ваша- то окончателно ще остане зад гърба ви.


Голяма част от тенденциите се движат по инерция, но каквото и да е- пред вас все ще се оформят варианти, възможности, може да се каже, че в известна степен вие сте закриляни от съдбата, така че каквито и предизвикателства да застават пред вас, все ще се намира изход или решение.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com