Седмичен хороскоп за Водолей

Овен
Водолей

Хороскоп за седмицата
27.03.2023 - 02.04.2023

През настоящата седмица няма да ви липсва внимание, напротив, често ще се оказвате в своеобразен център от събития и новини, може да получите много приятни или въодушевяващи предложения и известия, въпрос на избори как ще реагирате.

Общуването е проводник на възможности, изказвайте ваши идеи и желания, вероятността да се намери кой да ги подкрепи е доста голяма. Някой от вас ще привлекат на своя страна благодетел, други може да сключат дългосрочни договори, трети ще осъществят своя мечта, ще разширят своето влияние и отново чрез вид подкрепа...

В дома и семейството ви ескалират изненади и обновление и нека то да ви порадва. Колкото сте по-отворени към нещо ново и различно, реагирате креативно на някой предизвикателства, толкова повече случващото се ще е във ваша полза.

Ако нещо вие напрягало до скоро, сега е момента да го промените, иначе това ще се случи по външни и независещи от вас причини, но без да можете да контролирате тенденциите в значима степен.

На работното място- периодът е подходящ да се докажете, да стабилизирате или повишите доходите си.

Някои от вас ще се справят с повишена конкуренция и ще заемат лидерски позиции, ако условията на труд го позволяват.

Може да зададете нови и дългосрочни перспективи в това направление. Ако настоящата ви реализация не ви носи удовлетворение, тогава сега може да си потърсите и намерите нова работа, която да е дългосрочна и със стабилни доходи.

Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com