Седмичен хороскоп за Водолей

Овен
Водолей

Хороскоп за седмицата
22.02.2021 - 28.02.2021

Все по-важна тема за вас се превръща финансовото ви състояние и сега се оформят шансове за печалба, които не са случайни, а следствие на развръзки, своеобразна награда за полагани до този момент усилия в определена посока.

В друг случай- справяте се добре с въпроси, които касаят недвижимо имущество, също- може да решите да инвестирате в дома си и това ще се отчита за положително обстоятелство или пък- самите вие ще можете да разчитате на семейството и близките си, а това пак така ще има положителен ефект върху онова, което имае-общо.

Ако това не ви интересува като тема, тогава може да решите да започнете нещо отначало, за да стабилизирате живота си чисто финансово, но не само.

Шанса да подействате положително на материалното си състояние ще расте през тази и следващата седмица, можете да направите своеобразен пробив в това направление.

Пълнолунието, което е  на 27 февруари ще ви даде пълнота от знание- какво допринася за благоденствието ви, ценете високо предложения, постъпления, идеи през това време..

Отстранете евентуални негативи- в лицето на хора или обстоятелства, които точат ресурсите ви, ще имате достатъчно подсказки и в двете посоки.

В любовта- повечето от вас я откриват в партньор, който ги подкрепя на различни нива- морално, понякога и материално. Ако това не е така, тогава ще преоцените връзките си...

Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com