Седмичен хороскоп: Водолей


Водолей

Хороскоп за седмицата
23.04.2018 - 29.04.2018


Все по-важна тема се превръща дома и семейството ви, същевременно сега най-силно можете да влияете на този сектор от живота си-възползвайте се по оптимален начин. В друг вариант- това са теми отнасящи се до недвижимо имущество, промени в комфорта ви на съществуване и т.н. От тази седмица и до средата на май мнозина ще преживеят трансформации, които ще са фон на съществуване и за идните месеци, това се отнася за всички, но подчертано за родените от 14 до 19 февруари. Анализирайте, възползвайте се от всички възникващи възможности, опитайте се да минимизирате или елиминирате някой негативи.


Информационният поток продължава да ви носи изненади, може стари и неразрешени въпроси отново да се активират, те може да са свързани със скрити процеси или теми, отчитани като извън контрола ви. Какво пък, дори и нещо да е на път да излезе от живота ви, то ще направи място на друго, което е по-перспективно и отговаря на собствената ви предопределеност.


А алтернативи или обходни пътища има, както и шансове да сбъднете ваша тайна-съкровена мечта. Понякога тя може да е свързана с пътувания, премествания, в други случаи с доста привлекателни предложения, които могат да засегнат кариерното ви развитие или партньорски отношения.


От 25 април се увеличават шансовете да изпитате сърдечна радост от партньор или пораснали деца, ако имате такива. Ако сте сами-може през идния близо месец да срещнете любовта.


Рубриката се води от Марияна Петрова