Водолей

Хороскоп за седмицата
20.05.2019 - 26.05.2019

Едни от най-важните преобразувания продължават да ескалират в дома и семейството ви и ще определят фона ви на съществуване за дълго, в друг вариант- това са приоритети отнасящи се до недвижимо имущество. В по-значима степен можете да влияете на тенденциите до 21 май, след това тенденциите ще се движат повече по инерция и според натрупани вече перспективи на развитие.


Оформят се някой изненадващи нови възможности, така че да подобрите и освежите атмосферата у дома, това може да е следствие на собствения ви оригинален подход, но може и да резултат на вид подкрепа, която получавате.


Ежедневието на повечето от вас е доста динамично и натоварено, но същевременно и резултатно, често и следствие на подкрепа точно от най-близките ви хора.


Пред вас има някакви варианти на развитие, които пак така ще касаят базисни приоритети, свързани с вашата сигурност-общо, вероятно ще можете да направите избор, който ще снижи евентуално напрежение. Това се отнася приоритетно за родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен.


През втората част на периода все повече се чувствате в свои води, възникват обстоятелства, които ви помагат да се разширят перспективите ви на развитие, да намерите начин да порадвате сърцето си.


Постепенно водеща тема стават взаимоотношенията ви с любими хора, в началото винаги по-лесно се влияе, проведени разяснителни разговори, получени известия ще ви помогнат да изберете най-верния подход, за да наклоните везните във ваша полза.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита