Седмичен хороскоп за Водолей

Овен
Водолей

Хороскоп за седмицата
01.03.2021 - 07.03.2021

Водеща за вас тема са чисто материални приоритети и на тях можете да въздействате позитивно сега като разчитате и на подкрепа от страна на семейството си, а в друг случай- справяте се успешно с имуществени казуси, вие също можете да инвестирате в дома си- пари, но може и да е повече време, вид усилие, което пак така ще има позитивен ефект и може да снижи евентуално напрежение, което ескалира при някой през последните седмици.


Възползвайте се о аспектацията на звездите и ще извлечете максимални ползи или ще превъртите някой предизвикателства в полза и по горе-описания начин.


Вид ограничения пред вас- видими, реални или пък това са лични само-ограничения, постепенно ще отпаднат и подобно на товар.


Причините за това може да са различни, например- вие сменяте подхода и резултатът е точно такъв или пък пред вас застават повече възможности, варианти, които сега идентифицирате и се възползвате от тях, а това ви кара да се чувствате по-спокойни или свободни. Тази тенденция ще расте през идните седмици.


Вниманието ви може да е все по-силно обсебено от близък до сърцето ви човек, това може да е партньор, пораснали деца, ако имате такива. В повечето случаи ще можете да разчитате на тях, а те ще ви дърпат силно в посока, която ще ви е полезна или приятна.


Може да се почувствате вдъхновени от идея, решение и желание, което ще преобрази, както вашия собствен живот, така и този на близкото ви обкръжение.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com