Водолей

Хороскоп за седмицата
18.03.2019 - 24.03.2019

През настоящата седмица водеща за вас тема е материалното ви благополучие, сигурност в едни по-широк смисъл, които зависят пряко от подкрепата, която получавате от вашето семейство, начин, по който се справяте с базисни приоритети, включително битови или имотни.


Опитайте се да съхраните добрия тон у дома, дори и понякога да ви се струва, че близките ви не са твърде последователни и толерантни в своето поведение, а може да възникне и конфликт на интереси.


Заложете на диалогичността, на чара си, все пак Венера е във вашия зодиакален знак и все още ви закриля, така че можете да въздействате и насочвате, стига да искате и да отчетете, че това е важно за вас.


Получавате силна подкрепа от страна на приятели и колеги, понякога това е тайна опека от покровители, които ви помагат да спечелите на други и различни нива, да се справите с неразрешени казуси, включително натрупани в миналото. Те може да се превърнат в спирачка, повод да прелистите нова страница в живота си като смените подхода си, възползвате се от шансове, които не сте забелязвали или отчитали до този момент.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита