Седмичен хороскоп за Водолей

Овен
Водолей

Хороскоп за седмицата
25.09.2023 - 01.10.2023

Слънцето транзитира вече през зодиакалния знак Везни, а от този сектор ви действа силно ентусиазиращо, позитивно, защото пред вас винаги ще се оформят шансове, винаги ще се намират начини и варианти, които по-лесно идентифицирате или застават на пътя ви. Вашата социална активност и амбиции ще растат, общуването с хора извън близкото или традиционното обкръжение ще са проводник на множество възможности.


Може да обсъждате по-далечни перспективи на развитие, да сглобите една цялостна картина и така да изберете най-вярната посока за вашия просперитет. Информационният поток е много усилен, мнозина ще проведат доста емоционални разговори или такива, които ще оставят дълбок отпечатък в съзнанието ви, ще има дългосрочно отражение върху развитието ви.


Сега сте в подходящ период да укрепите важни за вас връзки, но трябва да се пазите от някои по-крайни изказвания, дори и да се чувствате предизвикани затова, защото ще предизвикате обратен от очаквания или желания резултат.


Общуването ще ви въодушевява, ще е проводник на множество възможности, но може да се превърне и в превратна точка, късане на контакти и договори и със съответните последици.


Всичко ще бъде наред и във ваша полза, ако балансирате между вашата гледна точка и тази на отсрещната страна, когато това има база за сравнение, общи интереси и т.н. При всички случаи- звездите акцентират върху отношенията, на които ще влияете над средното ниво.


Може да разчитате на добронамереност и разбиране, вероятно не от всички, но така ще си направите и подбор- кого да допускате до себе си, от кого да страните и т.н. Някой от вас може да се захванат с уреждането на наследствени приоритети, разрешаване на спорни или юридически казуси. Ако се придържате към фактите и вид обективност, ще спечелите.


Демонстрацията на висока квалификация, желанието да се посещават курсове или да се увеличат знанията също ще са съпътствани от 'зелена светлина'.


Почти през цялата седмица във вашето обкръжение ще има личност, която много силно ще ви подкрепя, ще ви ентусиазира, ще ви действа стабилизиращо на различни нива, в личен и делови аспект.


През първата част от седмицата можете да извършите положителни реформи, може да се справите с теми, за които дълго не сте намирали отговор, изход и т.н, а това да ви подейства обогатяващо или удовлетворяващо..


През втората част- може да ескалират повишени разходи, които да имат негативно отражение и върху някои ваши взаимоотношения.


Взаимодействието с финансови институции не е лесно, хубаво е да се пазите от необмислени харчове, евентуални и подобни инвестиции.


Може да попаднете в ситуации, които напомнят конфликти на интереси, трябва да се пазите от вид нечестност и измами.


Бъдете внимателни с чужди ресурси, а в някои случай- може да ви се наложи да прекратите връзки, договори, които влияят на финансите ви, но негативно.


В оптимален случай- ликвидирате дългове, спорни и имуществени казуси. Показателен или превключващ момент- са последните дни на седмицата.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com