Риби

Хороскоп за седмицата
19.08.2019 - 25.08.2019

През тази седмица вашата популярност постепенно ще нарасне, можете да създадете и/или укрепите връзки, които да повлияят подчертано на бъдещото ви развитие в личен и делови аспект.


В близкото ви обкръжение се появяват личности, които силно ви подкрепят, стимулират ви да се развивате в определена посока, помагат ви, ако се нуждаете от това.


Не са изключени интересни, изненадващи, вълнуващи предложения, идеи и т.н. Информационният поток е много усилен, носи ви ценно знание, ако не всичко чуто е по вкуса ви, тогава вероятно е най-добре да потърсите варианти- като контакт, който може да ви е полезен или пък- ще трябва да бъдете по-инициативни, настойчиви, отново в посока- одобрение, до което можете и трябва да се доберете.


Навлизате в определящ период за партньорските ви отношения, на този етап новини и разяснителни разговори ще ви дават внезапни шансове да ги оздравите и/или да привлечете нови хора в живота си, ако има изненади, които не са твърде по вкуса ви-отстранете ги своевременно…


При всички случаи няма да ви липсва внимание, възползвайте се по оптимален начин от подкрепата на звездите, сега те ви дават „зелена светлина“ да разширите перспективите на развитие пред вас, но това ще е възможно само, ако получите вид одобрение, подкрепа- към това трябва да се стремите на първо място…


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита