Риби

Хороскоп за седмицата
09.12.2019 - 15.12.2019

През тази седмица положението ви в колектив се променя, вие имате шансове да заемете нови и по-престижни позиции, да привлечете на ваша страна опека от страна на власт имаща особа, да разширите вашето влияние като преговаряте с подобни лица и сте социално по-активни.


Хора стоящи далеч от вас- буквално или в по-общ смисъл ви подкрепят, помагат, стимулират ви да се развивате, изкачвате напред и нагоре по йерархичната стълбичка.


В друг вариант- вие успешно се справяте с юридически казуси, уреждате спорни въпроси, може да разширите хоризонтите си на развитие като демонстрирате висока квалификация или се само-рекламирате например.


Вие все още сте във важен, ключов период, който засяга вашият социален статус-кариерно развитие, брачни отношения. Случващото се сега и по-специално на 11, 12 декември ще ви покаже с пик от събития, новини- до какви нови висоти можете да се доберете, ако се налага нещо да коригирате, защото то-не е реалистично, а вероятно не е и полезно за вас- отново ще разберете през настоящия период и предимно през втората част на седмицата. Анализирайте, бъдете по-гъвкави, креативни, така както само вие умеете…


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита