Седмичен хороскоп за Риби

Овен
Риби

Хороскоп за седмицата
25.09.2023 - 01.10.2023

Все по-важна тема за вас се превръща вашето финансово състояние, то е като скачени съдове за важни за вас хора, които влияят на благоденствието ви, за финансови или други институции, които въздействат на онова, което имате- общо.


От вас ще се изисква сега да създавате и укрепвате връзки, които ще ви подействат обогатяващо, можете да преговаряте за интересите си, но в този случай трябва да балансирате между вашата гледна точка и тази на отсрещната страна.


Може да ви се налага да инвестирате във вашето бъдеще и тези инвестиции да се окажат позитивни.


Все пак съществува опасност да сте прекалено щедри или неумерени в някои харчове, които после ще се окажат неуместни.


Ако внимавате, тогава всичко ще е наред и съответната инвестиция ще се възвърне към вас и пак така щедро...


Някой от вас ще разходват повече средства за любими или важни за тях личности... Взаимодействието с банки, данъчни и застрахователни дружества може да се усили, някой от вас ще се захванат с уреждането на имуществени или наследствени казуси.


В този процес от вас пак така ще се изисква да се концентрирате и върху важни подробности, за да не ви убегнат и със съответните последици.


Може да се намирате в превратен или превключващ момент, да се налага да направите избор, да промените нещо в ритъма на ежедневието си, за да сте по-успешни, печеливши и т.н..


Ориентирайте се в посока, която ви носи най-голяма сигурност според натрупани знания и умения, но също така и подкрепа от онези, които могат да допринесат за благоденствието ви, ще има такива...


През целия период пред вас ще се разкриват варианти, обходни пътища към целите ви, които ще ви измъкват от сложни ситуации, ще се превръщат в авариен изход или решение.


През първата част от седмицата- водите доста конструктивни разговори, разрешавате евентуални спорове, получавате подкрепа, утвърждава те авторитета си в колектив и може да извършите положителни промени, на които да разчитате после дълго, това да определи средата ви на съществуване и не само.


През втората част от седмицата ескалира напрежение, недоразумения, те може да са свързани с вашето семейство, партньори лични или делови, битови или имотни казуси. Вид стратегия и гъвкавост в вашите реакции ще са много полезни.


Действайте различно, за да получите различен и по-добър резултат от преди, ако това се налага.


Ако сега всичко е наред, тогава можете да се поздравите и да очаквате същото и в бъдеще време...


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com