Седмичен хороскоп: Риби


Риби

Хороскоп за седмицата
19.02.2018 - 25.02.2018


Вече 4 планети транзитират във вашия зодиакален знак, включително и Слънцето, което задава началото на новата ви лична година. Сега е моментът да извършите важни преоценки, да бъдете инициативни, да поставите ново начало, което ще прораства през идните месеци. Вероятно и повечето от вас усещат нахлуващото обновление в живота си, то поставя мнозина пред променени условия на съществуване, задачи за изпълнение и т.н.


Налага ви се по различни поводи да се борите за своето място под Слънцето- на работното си място или в личните ви връзки. Този процес не винаги ще бъде лесен, ще ви подтиква да се мобилизирате, да променяте линията си на поведение, дори външен вид, може да се въвличате в словесни двубои, в които отстоявате мнението си. Дали ще успеете аргументирано да се наложите ще определи вектора ви на развитие за дълго.


В обкръжението ви има силни личности-приятели, по-възрастни авторитети, приятели от миналото, които ви подават ръка и ви подкрепят, възползвайте се!


През втората част от периода може да заемете по-престижна позиция в колектив или поне-имате шанс да утвърдите позициите си, има на кого да разчитате, полезно е да сте социално по-активни, за да преумножите горе-споменатите позитиви…


Рубриката се води от Марияна Петрова


Реклама

Астро връзкиуран