Риби

Хороскоп за седмицата
18.11.2018 - 25.11.2018

Марс ще транзитира през вашия зодиакален знак от 16 ноември и ще изисква от вас да сте по-инициативни, дейни, да канализирате силите и енергията си в цел, която ще прораства дълго, да кажем- през идните две години и половина. С какво да продължите, какво да оставите зад гърба си, защото е нереалистично, съпътствано дори от измами и подвеждане- става ясно през тази седмица, ще получите достатъчно яснота и информация. Възползвайте се от нея, за да се предпазите от вид нечестност със съответните последици и в бъдеще.


Вашите амбиции са много големи и ще нарастват през идните седмици, че и месеци, но не бързайте да вземате окончателни решения, оценете на този етап всички силни и слаби звена, ще имате достатъчно подсказки за това, особено през втората част на периода. Вие привличате погледи, може често да се оказвате в център от внимание или събития, така че дребни ваши действия могат да имат широко отражение. Добрата новина е, че звездите ви дават шанс вие да насочвате събитията, не толкова позитивната, че това се случва на фона на своеобразна „мъгла“, неяснота, която е надвиснала над вас и може да ви подтикне да объркате посоката. Доверявайте се на интуицията си, на натрупания си опит, на инстинктите си, за да се предпазите. В такъв случай, онова, което предприемете сега, ще тръгне стремително да се развива напред и нагоре, да ви подкрепя, но не по-рано от 10 декември.


Внимавайте да не ви въвлекат в интриги, които почти до края на декември могат да се отразят на репутацията ви.


Финансовото ви състояние е силно неустойчиво, появяват се внезапни, допълнителни разходи, но могат да се появят и бързи печалби, над средното ниво, ако изберете правилни партньори, обедините усилия с определени личности…


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита