Седмичен хороскоп за Риби

Овен
Риби

Хороскоп за седмицата
10.05.2021 - 16.05.2021

През тази седмица вие водите доста конструктивни разговори, може да получите изненадващи и позитивни известия и предложения, които ще дадат тласък и енергия на ваши съкровени желания.


Общуването се превръща в проводник на множество възможности, няма да липсват и интересни новини...


Появяват се шансове да реализирате ваше творчески проекти, добре се развиват дела, в които може да демонстрирате вашия потенциал и със съответните позитиви.


С по-голяма лекота получават е подкрепа и одобрение, възползвайте се по оптимален начин, въпреки че част от шансовете сами ще застават на пътя ви.


Интуитивно ще усещате най-верния път към отсрещната страна, ще влияе те силно на околните, можете да погледнете на важни за вас връзки от един друг и невидим до този момент ъгъл.


Всичко е за добро, дава ви възможност да вземате правилни решения, така че да въздействате и насочвате събитията по-оптимално добър и подходящ за вас начин.


В дома и семейството ви също настъпва един по-позитивен период, можете да хармонизирате отношенията с най-близките ви хора, можете да подобрите средата си на съществуване като се справите с битови казуси, като вземете важни решения или намерите своеобразен изход за дълго трупани във времето неразрешени и спорни казуси, които ви тежат.


На 11 май предстои новолуние, което ще обнови важни за вас връзки, те могат да бъдат роднински, с хора от близкото ви обкръжение, дори делови контакти..


Възползвайте се за да ги обновите или да създадете нови такива, ще можете, ще получавате известия и т.н.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com