Седмичен хороскоп за Риби

Овен
Риби

Хороскоп за седмицата
01.03.2021 - 07.03.2021

Венера от вашия зодиакален знак ви помага, подтиква да демонстрирате най-доброто от себе си, усилва вашия чар, интуиция и творчески подход.


Ще забележите, че вие с по-голяма лекота печелите симпатии, одобрение, а това може да се превърне в повод за изненадващи новини и предложения, които в повечето случаи ще ви порадват...


Вашата собствена креативност и оригинален подход в общуването, високата социална активност, пак така ще са причина за внезапни шансове, но степента на успехите ви ще зависи и от нивото на инициативността ви.


Въпреки всичко, можете да се надявате на доста вдъхновяващи и насочващи към вид обновление и прогрес- известия, подобни разговори, решения и т.н.


Може да чуете новини, които да сбъднат съкровено желание.


Пред някой от вас се разгръщат алтернативи на развитие, допълнителни или паралелни източници на печалба, защото имате покровител или това е естествена награда и вид завършек на усилия, които се полагали в миналото.


Каквото и да е, то трябва да ви подейства обогатяващо или поне ще имате избор, варианти, от които да се възползвате.


През втората част на седмицата все по-важни ще стават теми, които се отнасят до дома, семейството, недвижимо имущество, те вероятно ще ескалират и ще преобразят декорите около вас през идните около два месеца. Усетете сега и в началото от каква посока „духат ветровете на промяната“ и насочете платната на житейския си кораб в посока, която ще ви отведе напред към мечтите ви, както знаете в началото винаги най-силно се влияе.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com