Телец

Хороскоп за седмицата
19.08.2019 - 25.08.2019

През настоящия период постепенно ще почувствате прилив на енергия, вид ентусиазъм, това се отнася предимно за родените в първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен.


Пред вас перманентно ще се отключат шансове да демонстрирате най-доброто от себе си, то да бъде забелязано и оценено по достойнство, а инициативите ви ще бъдат съпътствани с доза късмет.


Подходящо е да се концентрирате върху онова, което пали ентусиазма ви, най-близко е до сърцето ви и/или искате да реформирате, обновите в живота си, ще ви се даде „зелена светлина“ в тази посока, все пак е важно и още в началото да имате ясна цел, която да преследвате, да направите съответни стъпки в тази посока.


От 21 август Венера- вашата покровителка вече ще транзитира през Дева, така че ще акцентира върху практични нагласи, които ще ви помогнат да спечелите нещо- материално или под формата на морално удовлетворение. Като минимум- вид критичност, аналитичност ще се превърнат в повод да се предпазите от евентуални загуби, ще ви накарат да се чувствате по-уверени, силни и не без причина…Срещате хора, обстоятелства, които ви подкрепят и тенденцията се усилва, вие навлизате в много силен период, когато ще можете да сбъднете съкровено желание, а крайните успехи зависят от висотата на амбициите ви.


Можете да срещнете любовта или да заздравите връзки, ако това е на дневен ред…


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита