Седмичен хороскоп за Телец

Овен
Телец

Хороскоп за седмицата
01.03.2021 - 07.03.2021

През тази седмица няма да ви липсват внимание и подкрепа, напротив, ще се появяват хора, които ви въодушевяват, ще са повод за сърдечна радост, добри новини, освежаване, разнообразяване на ежедневието ви, оформяне на по-позитивни или перспективни хоризонти на развитие.


Вие самите в последно време сте проводник на вид обновление и промяна, която жадувате, защото животът е движение, трябва да е прогрес и мнозина го усещат, знаят, че моментът е подходящ за това или статуквото вече силно дразни, изчерпано е и т.н. Каквото и да е, добрата новина е, че сега действително можете да получите вид подкрепа, която ще ви дръпне напред и нагоре към мечтите ви, особено, ако действате в тази посока, съответно- преговаряте, изказвате креативните си идеи и т.н., въпреки че част от шансовете сами ще застават на пътя ви...


Не е изключено да ескалира важно известие, предложение или шанс, които да преобразят кариерното ви развитие, обществено положение, бъдещи перспективи на развитие. Като минимум разбирате- от каква посока можете да очаквате да дойде благоденствието ви и да подобри начина ви на живот, това може да се случи чрез новина или лична, вдъхновяваща мисъл, която обсебва съзнанието и не бива да пренебрегвате.


В любовта- на този етап всичко върви чудесно, можете да изгладите евентуални недоразумения от миналото, ако има такива, много добре би се отразила на връзката ви-обсъждане на бъдещи перспективи на развитие, също- по-висока социална активност, например да се събирате с приятели, да имате време, което да прекарвате и навън и т.н.


Ако сте сами- няма да ви липсва внимание и лек флирт може да прерасне в нещо повече, но е въпрос на избор, как ще реагирате.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com