Седмичен хороскоп: Телец


Телец

Хороскоп за седмицата
18.06.2018 - 24.06.2018


Вие получавате силна опека от Венера, която ви помага да привличате погледи, печелите симпатии с по-голяма лекота, също- опека от влиятелни личности, хора стоящи далеч от вас и т.н.


Същевременно обстановката около вас се нажежава, поради информация, която получавате, разгорещени дебати, в които трябва да отстоявате мнението си повече от обикновено. Възможно е в близкото ви обкръжение да ескалират промени, а те да рефлектират и върху вас самите. Те може да са свързани с нови условия на труд и на работното ви място, а може да засягат и близки, роднини, които имат нужда от вниманието ви, гълтат огромен енергиен ресурс.


Каквото и да е, ежедневието ви е динамично, понякога извън обичайния ритъм, полезно е сега и до 03 юни съзнателно да се стремите да проявявате повече дипломатичност, но и да не отстъпвате прекалено от интересите си, съответно- по-далечни перспективи на развитие.


До 21 юни е оптимален срок, през който можете да повлияете положително на финансовите ви потоци, не са изключени изненади, внезапно възникнали шансове, развръзки и известия, ако преди това сте били достатъчно инициативни в това направление. От 22 юни социалната ви активност перманентно започва да се усилва, вие се оказвате в център от събития или бързо променяща се среда на съществуване, а каква ще бъде тя- в значима степен зависи от личната ви позиция, намерения, които ще изкажете…Мнозина се указват на път-буквално или в преносен смисъл, на своеобразен житейски кръстопът, особено след Новолунието на 24 и 25 юни. Каква посока да изберете, ще ви помогнат получените знания, които перманентно ще ви „просветляват“. Водите емоционални разговори, нека да бъдат и конструктивни, да зададат един по-позитивен вектор на развитие във взаимоотношенията ви, особено по време и след Новолунието


Рубриката се води от Марияна Петрова