Седмичен хороскоп: Телец


Телец

Хороскоп за седмицата
15.01.2018 - 21.01.2018


До сряда мнозина получават важна информация, която касае по-дългосрочни перспективи на развитие и изискват инвестиции- чисто финансови, но може и под формата на положени усилия, които да повишат социалния ви статус чрез подобряване на квалификацията, разширение на знанията, евентуални пътувания, взаимо-помощ с роднини, влиятелни лица, хора извън близкото ви обкръжение.

Всъщност, ако искате да разчупите границите на възможното пред вас, хубаво е да го инициирате през настоящия период, особено след Новолунието на 17 януари и ще имате значими шансове за това.

През първата част от периода трябва да очертаете някакви законови или морални рамки, да установите условия, правила на съществуване- ще ви помага изказът, амбицията, философските нагласи, а постигнатото ще се превърне в линия, която ще опазва вас и интереса ви, но се изисква да проявявате твърдост и упоритост…


На 18 януари Венера- вашата покровителка премивана във Водолей и ще подейства доста трансформиращо на линията ви на поведение, съответно-имидж и обществено положение. През идните няколко седмици ще проявявате много повече креативност, ще демонстрирате своята индивидуалност по един ярък начин и съответно- по-лесно ще привличате погледи, ще печелите симпатии. Същевременно поведението ви ще става все по-неконтролируемо, факт, който постепенно може да обтегне някой партньорски отношения. Имайте го предвид и бъдете внимателни!


Рубриката се води от Марияна Петрова


Реклама

Астро връзкиуран