Седмичен хороскоп за Телец

Овен
Телец

Хороскоп за седмицата
10.05.2021 - 16.05.2021

През тази седмица вашето влияние и популярност ще растат. Появяват се хора, които ще се превърнат в мост към вашите успехи, могат да допринесат за благоденствието ви, да очертаят по-добри перспективи на развитие.


В друг случай- ще има на кого да разчитате, може да очаквате повече разбиране, емпатия, добронамереност от страна на околните, не е изключено да се появи и личност или да съществува такава, която ще докосне сърцето ви и ще остави траен отпечатък, с която можете да оздравите или създадете по-дълбоки и духовни отношения. Информационният поток е много усилен, в близкото ви обкръжение има лица, които ви стимулират да се развивате в определена посока и в повечето случаи- тяхното влияние е позитивно за вас.


На 11 май предстои новолуние, което е едно от най-важните за вас, постарайте се съзнателно да поставите едно голямо ново начало, което ще стабилизира или по-добри общественото ви положение, вие ще можете да постигнете успехи, които ще имат позитивен ефект върху кариерното ви развитие, доходите, репутацията като минимум.


Преговаряйте за интересите си и може да се учудите от отличния резултат.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com