Телец

Хороскоп за седмицата
06.07.2020 - 12.07.2020

През тази седмица вие активно защитавате интересите си, включително от влияния, които действат зад гърба ви, отчитате за извън контрола ви и т.н.


В този процес може да научавате тайни, да преосмисляте опит от миналото или да се стремите да разрешавате стари и спорни и неразрешени въпроси.


Ще можете да въздействате на всичко горе-описано, ако избягвате пряка конфротнация, не афиширате всичките си намерения, използвате вид стратегия, паралелни и обходни пътища към целите си, общувате с хора и извън близкото си обкръжение.


Всъщност, вие действително ще успявате да се добирате до неявна или неочаквана опека. Тя ще ви действа стабилизиращо, обогатяващо.


Все ще има някой, нещо, което ще ви подкрепи под формата на компенсация, авариен изход, особено, ако се нуждаете от такъв.


През втората част на периода водите разговори, чувате информация, която ви показва по-далечни перспективи на развитие. Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.


Може да скъсате едни връзки и договори, за да отворите място за други и по-надеждни.


Все пак и на този етап нищо не е окончателно, може да се каже, че имате избор, а от вас ще зависи да изберете посоката. През следващата седмица това ще е много по-трудно или направо невъзможно, така че е добре да си изградите стратегия.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита