Телец

Хороскоп за седмицата
09.12.2019 - 15.12.2019

Вие сте в силно трансформиращ период и може да се чудите по кой път да поемете в бъдеще. Тенденцията може да породи желание да смените средата си на съществуване, за да се откъснете от някой неприятни или дори вредни влияния, през настоящия период ще можете много ясно да ги идентифицирате.


Изпитвате силно желание да излезете извън границите на познатото и можете да го направите като действате по-смело, трансформирате някой от вашите взаимоотношения, привлечете на ваша страна енергични, дейни партньори, които ви подкрепят, като сте социално по-активни.

В друг случай може да решите да пътувате или пък хора стоящи далеч от вас- буквално и в по-общ смисъл ще ви указват значимо въздействие, могат да преобразят бъдещите ви перспективи на развитие.


Ако желаете вид повишение, нови възможности и ги търсите- в различна степен ще можете да ги откриете по горе-описания начин.


Вероятно мнозина ще сменят нещо в подхода си и тази реформа в повечето случаи ще има позитивен ефект, дори и не винаги да е по-желание…


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита