Телец

Хороскоп за седмицата
21.01.2019 - 27.01.2019

През тази седмица можете да предприемете действия, които рязко да променят или повлияят имиджа ви. Причините могат да бъдат в собствената ви линия на поведение, в която вие проявявате повече страст и инициативност при преследването на вашите цели или проявявате нови черти от характера си, които изненадват околните. В друг вариант- трансформациите ескалират отвън и по независещи от вас причини на този етап, а по-скоро като развръзки, на зададени вече в миналото тенденции.


По различни поводи вие навлизате в период, през който подчертано трябва да се борите за своите интереси, за по-добрия си социален статус и шансове за това ще имате много, получавате известия, предложения, някой от тях са и изненадващи. Ако все пак нещо препятства пътя ви към успеха, тогава може да получите неочаквана опека, да се възползвате от обходни пътища, които ще оценявате като възможност, алтернатива, предложение.


По подобен начин вие може да се сдобиете с нещо значимо- да забогатеете следствие на опека от страна на влиятелна личност, партньор, уреждане на наследства, в друг случай- реализирате тайна мечта и т.н.


В любовта кипят силни страсти, но по различни поводи може да ви се налага да вземате важни решения, вероятно защото се налага да избирате и т.н. Все пак не всички ще са чак толкова добронамерени към вас, внимавайте при уреждане на документи, ако е възможно отложете пътувания. Взаимодействието с хора извън близкото ви обкръжение, включително по-възрастни роднини изисква дипломатичност и търпение…


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита