Телец

Хороскоп за седмицата
18.03.2019 - 24.03.2019

Вие сте на път да промените вашите обществено-значими позиции в колектив следствие на високата инициативност, която проявявате. Ако има нещо, което да ви дразни, то ще бъде много по-видно от обикновено. Ще проявявате голяма твърдост и упоритост, когато преследвате целите си, това може да е повод да заемете нови и по-престижни позиции в колектив, да получите повишение, да утвърдите авторитета си.


Чертаете по-далечни перспективи на развитие, които може да са свързани с пътувания, премествания, уреждане на документи, включително юридически, ако това ви интересува. Ако не е ваш приоритет, тогава можете да направите труден избор, който да „разчупва статуквото“, предимно там, където се чувствате най-притиснати и неудовлетворени.


Може да действате рисково, спонтанно и неспецифично, това ще се закодира трайно в имиджа ви, ще определи много бъдещото ви развитие, вероятно ще разберете, че за да придобиете едно, трябва да жертвате друго, а на този етап- осъзнавате дали си струва. Ще имате достатъчно подсказки за това по време на Пълнолунието на 21 и 22 март. До тогава лайтмотив е да създавате и укрепвате връзки, всъщност-мнозина ще получат много широка подкрепа от влиятелни личности, партньори, приятели, вашата среда на съществуване ще се промени поради реални премествания или обновени позиции в колектив, начин по който ви възприемат околните и т.н.


До 21 е подходящо да сте максимално инициативни да преговаряте за интересите си.


През последните дни- събитията излизат извън контрола ви, може да научите тайни или за паралелни процеси, които ви влияят, оценете ги и вземете мерки.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита