Седмичен хороскоп за Близнаци

Овен
Близнаци

Хороскоп за седмицата
10.05.2021 - 16.05.2021

Венера вече транзитира през вашия зодиакален знак, това позитивно въздействие ще го усетят предимно родените през първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен.


Под въздействие на Венера вие ще може да разчитате на доза късмет на различни нива от живота си, с по-голяма лекота ще привличате внимание, ще печелите подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора, ще привличате онова, което отчитате за най-ценно и важно за вас.


Водите доста конструктивни разговори, чрез които можете да насочите в една по позитивна посока по-далечни перспективи на развитие, опека от страна на влиятелни или властимащи личности, включително такива, които са стоящи далеч от вас. Това е подходящо време да подействат е позитивно на въпроси, които се отнасят до дългосрочни договори, юридически казуси, оформяне на документи и т.н.


На 14-ти май Юпитер ще премине в Риби и ще остане В този сектор до 28 юли. Дотогава могат да произтекат достатъчно важни за вас събития, които ще се отразят на кариерното ви развитие, социален статус или репутация като минимум.


Не е изключено на този етап да получите само подсказки за бъдещи перспективи на развитие, все пак ще съществуват шансове над средното ниво, които не бива да пропускате.


Може да защитите интересите си по един доста креативен или не очаква начин.


Някои от вас ще получат съобразна награда за полагане до този момент усилия, ще могат да материализират желанията си, да подействат позитивно на доходите си и т.н.


На 11 май предстои Новолуние, което ще ви даде право на втори опит- да постигнете онова, за което сте се трудили дълго, може да наваксате с евентуални пропуски и т.н.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com