Седмичен хороскоп за Близнаци

Овен
Близнаци

Хороскоп за седмицата
29.11.2021 - 05.12.2021

През тази седмица вашето ежедневие може да е натоварено с множество ангажименти, дори над средното ниво, но същевременно- вие постигате успехи, на които после може да разчитате през следващите месеци, а може и много по-дълъг период от време, да кажем през следващите около две години и половина.


Ако условията на труд го позволяват, тогава през тази седмица вие може да повишите доходите си, като минимум- ще се справите с повишена конкуренция, изисквания, ще привличате внимание и ще получавате одобрение от страна на енергични или влиятелни личности. Отличен период да подейства ти позитивно и на здравето си, ако това ви интересува.


Друга и водеща за вас тема са взаимоотношенията, лични или делови. Посланията към вас не са еднозначни, ще има хора, които ще ви демонстрират лоялност, ще ви помагат, ако се нуждаете от това. Но ако в обкръжението ви има и такива, които са некоректни, това ще бъде по-видно от обикновено и ще ви принуди през тази и следващата седмица да вземете съответни мерки.


На четвърти декември предстои новолуние със слънчево затъмнение, което може да ви пренесе на нови релси на развитие, това може да се отрази на вашата среда на съществуване, обществени позиции, а може да засегне и партньорски връзки. През следващите около шест месеца- теми, които ескалират сега, ще се разрастват, могат да преобразят живота ви.


Както знаете-в началото винаги по-лесно се влияе, от тази гледна точка е препоръчително да се концентрирате върху укрепване на важни за вас връзки и изчистване на евентуални недоразумения, случващото се ще има широко отражение, перспективните контакти ще бъдат обновени, но други, които трябва да бъдат осезаемо трансформирани или прекратени- пак така ще ви дадат знак..


Повечето от вас сега ще заемат активна позиция и така е правилно, вие може да се сближите с хора, които да стабилизират или подобрят бъдещи и по-далечни преспективен развитие.


Общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение е проводник на възможности.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com