Близнаци

Хороскоп за седмицата
21.01.2019 - 27.01.2019

От 24 януари Меркурий- вашият покровител ще транзитира през Водолей и вие ще усетите това влияние като вид облекчение. Може да се освободите от вид ограничения, задръжки и отговорности- спонтанно и според текущи обстоятелства, но това може да е следствие на собствените ви решения и променен начин на мислене, линия на поведение и т.н.


Пред вас и по един спонтанен начин възникват възможности да се измъкнете от сложни и заплетени ситуации, понякога и като направите рязък завой, а може би и се разплатите със стари дългове, отговорности-буквално или в преносен смисъл.


Получавате много интересни възможности и предложения, няма да ви лисва подкрепа, особено, ако я търсите. Същевременно информационният поток ви изненадва силно- бъдете внимателни при преговори, евентуално уреждане но документи, включително юридически казуси, не е изключено да възникнат непредвидени обстоятелства.


В близкото обкръжение на повечето от вас се появява важна личност- това може да е благодетел, партньор…Хубаво е да преговаряте за интересите си, да изграждате и заздравявате връзки, които ще се окажат дългосрочни, носещи щастие или конкретни ползи. Все пак, ако има някакви натрупани недоразумения между вас и ваши партньори-лични или делови, то те ще се проявят също в по-остра форма, но могат да ви отрезвят, разделят с илюзии, които иман неблаготворно влияние на различни нива. Популярността ви расте, възползвайте се от аспектацията на звездите и може да заемете лидерски позиции, дори и това не винаги да е лесно, важно е внимателно да избирате-на кого да се доверявате.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита