Седмичен хороскоп за Близнаци

Овен
Близнаци

Хороскоп за седмицата
27.06.2022 - 03.07.2022

Венера е във вашия зодиакален знак, така че ви закриля, вие правите отлично впечатление, вашето влияние и популярност растат. Някой от вас ще заемат по-престижни обществени позиции, други ще се доберат до покровител.


Подходящо е да сте социално по-активни, за да не пропускате някои шансове.


Успех ви носи общуването с хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл.


Все пак, ще има и личности, които няма да са чак толкова добронамерени и с които можете да се въвлечете в своеобразна борба за власт. Бъдете внимателни, избягвайте конфликти с подобни хора, защото те могат да ви донесат реални и финансови щети.


Бъдете изрядни при взаимоотношения, които делегират отговорности и задължения. Ако имате някакви дългове, ще трябва да се разплатите. Периодът е подходящ- да елиминирате подобни задължения, но не и да трупате нови.


Бъдете внимателни и при взаимодействието с финансови институции.


Все по-важна тема за вас се превръща финансовото ви състояние. От една страна вие имате шанс да подобрите благосъстоянието си, от друга страна- може да ви изглежда, че трябва да платите някаква цена, да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно.


Хубаво е да се пазите от повишени и нецелесъобразни разходи, в оптимален случай това ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вашето бъдеще. Възползвайте се от новолунието, което е на 29-ти юни, за да поставите едно голямо и позитивно ново начало за вашето благосъстояние, онова, което имате- общо. За целта от вас ще се изисква да внимавате когато пускате до себе си, да не задлъжнявате, да оздравявате връзки, които влияят на бъдещето ви развитие.


С по-голяма лекота печелите одобрение, онова, което най-силно желаете, притежавате и доза късмет, възползвайте се по оптимален начин!


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com