Близнаци

Хороскоп за седмицата
18.03.2019 - 24.03.2019

До 21 вие сте в период, през който можете и трябва да действате в посока, която да утвърди авторитета ви на работното място, да допринесе за по-доброто ви кариерно развитие. Вероятно не всичко ще върви гладко и е свързано с тенденции натрупани в миналото, но сега имате уникален шанс да наваксате с пропуски, като анализирате евентуални пропуски и грешки от преди- сега да ги превъртите във ваша полза като промените стратегията си, доберете се до тайна или неочаквана подкрепа, не афиширате всички ваши намерения и инициативи, за да избегнете вид усложнения от противопоставяне с някой конкуренти или недоброжелатели.


През цялата седмица ще се стремите да разширите кръга си на влияние и действително можете да привлечете на ваша страна партньори-лични или делови, които ще ви подкрепят и ще се превърнат в мост към успехите ви- чисто материални или под формата на морално удовлетворение.


Можете да взаимодействате с хора извън близкото ви обкръжение или евентуални пътувания ще са повод за позитивни преживявания, печалби, а може би и среща с любовта.


Все пак далеч не всички ще са чак толкова доброжелателни, до края на март ще разберете в по-ярки краски кой ви действа деструктивно, а след това- ще се превърне във ваша сила, за да въздействате.


Меркурий е ретрограден- не бързайте, отчете силни и слаби звена и след 28 март- стремително ще започнете да развивате тенденциите във ваша полза, как-зависи много от сегашните реакции…


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита