Седмичен хороскоп: Близнаци


Близнаци

Хороскоп за седмицата
16.07.2018 - 22.07.2018


През тази и следващата седмица може да извършите важни стъпки, които да въздействат положително на материалното ви състояние. В значима степен обаче, шансовете които ще ви се предоставят свързани с минали действия, често под формата на развръзка, награда или т.н. Все пак през тази и следващата седмица, са възможни загуби, които са натрупани дългове, продуцирани са от партньори /лични или делови/ или ви подтикват силно да смените посоката си на развитие. Не е изключено и просто да сте под въздействие на повишени разходи, които да допринасят за чувството ви на щастие, например- пътувания за удоволствие или друго...Въпреки всичко може да ви се струва, че трябва да жертвате нещо, за да получите друго- чисто финансово или под формата на морално удовлетворение.


Налага ви се да разчитате предимно на себе си и имате възможност точно сега да демонстрирате най-доброто от себе си, то ще бъде забелязано и оценено по достойнство със съответните последици. Възниква стара идея или шанс, които са свързани с повишение или смяна на средата. Това може да е следствие на подкрепа от страна на хора извън близкото ви обкръжение, влиятелни личности, че и чужденци.


Моментът не е подходящ да се започва нещо качествено ново, а само да се възползвате от минали успехи и да ги надградите, умножите и да продължите зададеното направление.


През втората част на периода можете да подобрите средата си на съществуване, да хармонизирате семейните отношения…


Рубриката се води от Марияна Петрова