Близнаци

Хороскоп за седмицата
20.05.2019 - 26.05.2019

През цялото време мнозина са ориентирани към допълнителни, алтернативни начини за печалба, обходни пътища към постигане на цели, включително такива, които усещате, че са извън контрола ви и изискват по-специфичен подход, например- да не афиширате всичките си намерения, да разчитате на тайна или допълнителна опека /чисто материална, но може и да е морална.


На 22 май Слънцето и Меркурий преминават във вашия зодиакален знак и ще подействат позитивно на тонуса и само-увереността ви, на възстановителните ви сили и шансове в по-значима степен да насочвате хода на събитията.


Ще нарасне в пъти социалната ви активност, съобразителност и бързина в реакциите, често ще се оказвате в център на внимание или полемики, възползвайте се по оптимален начин, за да прокламирате идеите си и да срещате все повече поддръжници, почитатели, за да получавате вид подкрепа и одобрение, така ще направите пробив в избраното от вас направление.


Ветровете на промяната се усилват в живота ви, тази тенденция може да е свързана с ваши лични решения, по външни и независещи от вас причини, които да ви поставят на прага на житейски кръстопът. Изберете посоката, подобно на това да насочите „платната на житейския си кораб“ според попътните ветрове, а не в насрещно движение до невъзможност и в края на юни ще можете да стигнете много далеч, там на където сте се отправили, като се съобразявате и с външни фактори, които все още ви влияят.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита