Седмичен хороскоп за Близнаци

Овен
Близнаци

Хороскоп за седмицата
01.03.2021 - 07.03.2021

Вашите амбиции растат и на практика се изразяват в стремежа ви да демонстрирате най-доброто от себе си, дори да надскочите досегашни постижения и успехи и това няма да остане незабелязано, напротив- ще се оцени от околните и ще се превърне в повод за внезапен шанс, но не случаен, а следствие на собствената ви креативност и изобретателност.


Ще забележите, че все ще намирате начини да постигате целите си и ако един път е затворен пред вас, то внезапно ще се разкрива друг, алтернативен. В известен смисъл вариантите, които имате пред себе си може да ви изправят на прага на житейски кръстопът. В оптимален случай- ще реализирате паралелни идеи едновременно.


През тази седмица пред вас може да се разкрие някакъв значим шанс, който действително да е повод да излезете извън границите на познатото, възможното и да разчупите статуквото. Звездите ще ви закрилят и без преувеличение ще имате доза късмет. Но е хубаво да сте по-инициативни, за да не пропуснете част от шансовете си.


Успех ви носят- демонстрацията на висока квалификация, общуване с хора извън близкото ви обкръжение, включително чужденци, но може и да са влиятелни, власт имащи особи.


Може да сключите дългосрочни и надеждни договори, да проведете подобни преговори, да уредите документи, с особено значение, да насочите във ваша полза юридически дела, ако това ви интересува.


В любовта- на този етап тя е на заден план или се филтрира силно от разума. Ако човека до вас подкрепя честолюбивите ви планове, тогава всичко е наред. Иначе- вид пренебрежение може да прерасне в отчуждение.


На 04 март предстои знаково астрологично събитие- Марс навлиза във вашия зодиакален знак и ще ви надари с допълнителни възможности да направлявате събитията през идните около два месеца.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com