Седмичен хороскоп за Близнаци

Овен
Близнаци

Хороскоп за седмицата
20.03.2023 - 26.03.2023

Марс ще бъде във вашия зодиакален знак до 25-ти март, така че това е оптимален срок, през който вие можете или трябва волево да превъртите всички предизвикателства в полза, трябва да изчистите недоразумения или да оставите зад гърба си онова, което има негативен ефект върху общественото ви положение и репутация.


Успехи, които извоювате сега или тенденции, които зададете- после ще се развиват почти по инерция и през следващите около две години и половина.


Нещо, което ви е вълнувало дълго време, да кажем през изминалата около половин година- изтича като давност, предстоят развръзки, след което ще прелистите нова страница, ще трябва да промените подхода си, дори целите си.


На 21 март предстои Новолуние, което е в зодиакалния знак Овен и то ще обнови вашите позиции в колектив. Възползвайте се от тази приливна вълна, образно казано, за да създадете и укрепите връзки, за да има на кого да разчитате, така че по-лесно да осъществите вашите желания. В началото винаги по-лесно се влияе, не изпускайте момента- да утвърдите авторитета си в колектив или да извършите промени, да се адаптирате към такива, които ще ви действат стабилизиращо.


На 23 март Плутон навлиза във Водолей и на този етап ще остане в този сектор до 11-ти юни, така че през идните месеци- вие ще почувствате влиянието на тази планета като свеж въздух и от типа на- „ винаги има начин, има нови светове, има варианти“.


Плутон ще ви подтикне да излезете извън границите на познатото да разчупите статуквото и това може да се случи чрез пътувания, общуване с хора извън близкото или традиционното обкръжение, повишаване на квалификацията... От ноември месец 2024 година- Плутон ще остане трайно в този сектор за следващите около 20 години и ще ви с доза късмет за положителни преобразувания в живота ви, все по-силно и трайно ще ви концентрира върху горе- изброени приоритети, от които ще се възползвате и ще имплантирате в живота си...


В любовта- може да ревизирате онова, което е най-важно за вас, нека подобни анализи ви насочат към- истински и стойностни за вас хора.


Ако сте сами, може да привлечете партньор, който е твърде различен от вас...


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com