Близнаци

Хороскоп за седмицата
09.12.2019 - 15.12.2019

Ежедневието ви е доста натоварено, в душата ви се разгарят силни страсти, които ви подтикват да извършите вид реформи в живота си, които ще се отразят на материалното ви благополучие, обществено положение, кариерно развитие, имидж и т.н.


Усилията, които полагате сега могат да дадат отлични резултати и колкото са по-значими амбициите ви, действате стратегически, адаптивно, толкова по-добри резултати ще получавате.


Най-важното условие за успехите ви сега е да получавате материална, морална подкрепа от страна на важни за вас хора, които по някакъв начин влияят на благоденствието ви. Такива може да се появят по един внезапен, дори изненадващ начин и за дълго да останат в живота ви, да се превърнат в повод за бъдещи успехи и печалби, алтернативи на развитие, доходи и т.н. могат да сбъднат и ваша тайна мечта.


Но може да има и такива персони, които ще ви действат точно обратното- могат да ви дестабилизират, независимо дали това е несъзнателно или целенасочено. Вие все още сте в определящ партньорските ви отношения период и случващото се сега ще демонстрира в по-ярки краски всички позитиви, на кого можете да разчитате, но също така и евентуални ерозивни процеси, дори неискреност, която е способна да ви десталибизира, да се отрази на социалния ви статус. Най-сериозни подсказки получавате в на 11 и 12 декември, като през това време дребни действия имат широко отражение, възползвайте се, насочвайте…


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита