Седмичен хороскоп за Близнаци

Овен
Близнаци

Хороскоп за седмицата
22.02.2021 - 28.02.2021

Навлизате в един от най-важните периоди за вас през годината, през който можете да подействате положително на кариерното си развитие, обществено положение и репутация.


Ескалират важни събития, които ще се отразят на всичко горе-описано.


В повечето случаи, усилия, които сте полагали до този момент ще се увенчаят с успех и ще ви възнаградят, понякога и по един неочакван и почти изненадващ начин.


Можете да разчитате на положителни развръзки по водещи за вас теми, които касаят стабилността и имиджа ви, социалния ви статус или поне, ако се нуждаете от „аварийни изходи“, вид алтернативи на развитие или обходни пътища къ м целите ви, тогава- ще ги идентифицирате или те ще застанат спонтанно на пътя ви, а вие ще се възползвате от тях.


През втората част от седмицата тази тенденция ще расте и до първите дни на март вие можете да направите своеобразен пробив в избрано от вас направление.


Звездите все така ще ви подтикват да излизате извън границите на познатото и обичайното, колкото повече реагирате по този начин, толкова повече ще се разширяват хоризонтите ви на развитие или ще можете да превъртате евентуални предизвикателства в полза.


На 27 февруари предстои Пълнолуние, което ще ви покаже бъдещи перспективи на развитие и то на различни нива, както в професионалната реализация, така и в личен план, засягащ дома, семейството и т.н.


Насочвайте тенденциите, преумножете позитивите и елиминирайте евентуални негативи, това пак така ще има дълготрайно отражение.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com