Близнаци

Хороскоп за седмицата
06.07.2020 - 12.07.2020

Водеща тема за вас продължава да бъде материалното ви благополучие или сигурност, устойчивост на външни влияния като минимум.


През настоящия период може да имате усещането, че се появяват личности, които се стремят да ви дестабилизират, да ви нанесат щети-морални, финансови, да ви изместят. В оптимален вариант-това може да е нараснала конкуренция.


Добрата новина е, че вие можете да въздействате, да преодолявате тези предизвикателства чрез собствения си чар, доза магия...Припомням, че Венера е все още във вашия зодиакален знак и ви закриля. Факт е, че където е Венера, там човек може да разчита и на доза късмет. Вие с по-голяма лекота ще печелите симпатии и одобрение под влиянието на Венера във вашия зодиакален знак, дори и да съществуват предизвикателства, ще ги преодолявате по-лесно ,все ще намирате начин.


Същевременно, ако имате стари дългове- буквално и в по-общ смисъл, тогава необходимостта да се разплатите ще расте, тенденцията ще се усилва и през следващата седмица. Периодът не е подходящ да задлъжнявате, а по-скоро да ликвидирате дългове.


Не е препоръчително да се теглят кредити, взаимодействието с финансови институции трябва да е по-внимателно.


Вие може да преосмисляте източниците си за печалба, дори може да си върнете нещо изгубено, стара възможност, ако действате в тази посока.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита