Седмичен хороскоп за Близнаци

Овен
Близнаци

Хороскоп за седмицата
28.11.2022 - 04.12.2022

Във фокус от внимание са партньорски отношения, в лични и делови, важни за вас връзки..


Повечето от вас имат в близост до себе си личност, на която могат да разчитат, която допринася за благоденствието и чувството им на щастие.


Радвате се на повече внимание и добронамереност от страна на околните.


Не е изключено обаче, да попаднете в ситуации, които изискват разясняване на натрупани и неразрешени, понякога и спорни въпроси между вас...


В такъв случай, вие може да се превърнете в провокатор на разговори, които могат да бъдат по-шумни, цветни, с широко отражение.


В този процес вие ще разберете на кого и в каква степен можете да разчитате.


Ако определени контакти са здрави, переспективни, тогава през настоящия период те ще станат още по-крепки, надеждни и в по-далечна перспектива...


Това може да се случи като обсъждате бъдещето, изчистите различия, ще имате такава възможност. Ако с определени личности гледате в различни посоки, тогава това ще бъде по-видно от обикновено и вие и рязко може да се разграничите от тях, за да не ви дестабилизират, защото имат негативно отражение върху вашето израстване, репутация, чувство на щастие- общо.


От известно време вие забелязвате, че в обкръжението ви действително има някаква поляризация и посланията към вас не са еднозначни, а това има ключово значение за въпроси, които се отразяват на кариерното ви развитие, социален статус и т.н. Подходът ви може да е различен, например- вие може да се разграничите от онези, които нямат място в бъдещото ви развитие, а може и да решите да отговорите на техни изисквания или очаквания.


Разделяте се с илюзии, а това винаги е полезно, отрезвяващият ефект е от отсрещната страна...


Мнозина ще получат вид опека или чувство за стабилност от хора, които са влиятелни, авторитетни или извън близкото им обкръжение.


Ако решите да пътувате, това ще има благотворен ефект на различни нива.


Демонстрацията на висока квалификация ви дърпа напред и нагоре...


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com