Седмичен хороскоп: Рак


Рак

Хороскоп за седмицата
16.07.2018 - 22.07.2018


През тази и следващата седмица можете да обновите партньорските си отношения, да прелистите нова страница във вашите връзки и да ги заздравите, но този процес ще бъде свързан с необходимостта да направите някакъв компромис, да се откажете от едно, за да спечелите друго.


Ако все пак през идните дни вашите връзки не се развиват в желаната от вас посока, вероятно ще ви се наложи да се разделите с част от тях, предимно с онези, които нямат място в бъдещото ви развитие.


През идните дни и до следващото затъмнение на 11-ти август, мнозина ще имат силното желание да излязат извън властното и трансформиращо въздействие на определена личност. Това може да се случи като промените нещо в линията си на поведение, но осезаемо, а не 'козметично'. Разбира се, всеки един от вас индивидуално ще прецени до каква степен това е необходимо. При всички случаи задавате тон на взаимоотношенията си, които ще ви влияят през предстоящото полугодие, а може и много по-дълго, така че от вас зависи как ще се възползвате от този превключващ момент и в каква посока ще насочите тенденциите.


През втората част от периода водите разговори, които са много конструктивни, полезни или приятни. Думите ви ще имат чуваемост над обичайното ниво и е хубаво да бъдете социално по-активни, да преговаряте за своите интереси, желания и т.н.


Рубриката се води от Марияна Петрова