Рак

Хороскоп за седмицата
19.08.2019 - 25.08.2019

През тази седмица социалната ви активност постепенно ще нараства. Причините могат да бъдат различни, например- собствените ви нарастващи амбиции и желание да заемете по-престижни позиции.


В друг случай- в живота ви нахлуват креативни личности, които ви дават интересни предложения, идеи, които могат да ви стимулират да се развивате, от които да се възползвате и т.н.


Все пак не е изключено и да ескалират провокации, които да изискват повече от обикновено да защитавате тезата си, интересите си- аргументирано, понякога като влизате в словесни двубои. И така е правилно- по този начин може да се справите с конкуренти, дори недоброжелатели, да извоювате по-престижни позиции и т.н.


При всички случаи навлизате в период, когато се тестват вашите комуникативни умения, натрупани знания, те ще се превръщат в причина за своеобразна победа, ще оформят нови позиции в колектив и колкото повече връзки създавате, укрепвате, колкото сте по-отворени за нови идеи, толкова по-значими ще са успехите ви…


Някой от вас може да решат да пътуват, тази тенденция ще се усилва, в такъв случай- пред вас предстоят доста интензивни емоции и в повечето случай-приятни.


Няма да ви липсва внимание и подкрепа, информационният поток се усилва…


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита