Рак

Хороскоп за седмицата
21.01.2019 - 27.01.2019

Все по-силно ви занимават чисто финансови приоритети или такива, които се отнасят до вашата „сигурност“. Вероятно в един по-минатюрен вид- може да видите сега всички предизвикателства и промени, също и възможности, от които да се възползвате през цялата предстояща година. Този процес може да е свързан с изненади, обрати, но и внезапни шансове, като голяма част от събитията се движат по инерция, според тенденции, които вече сте задали в миналото.


Все пак може да имате усещането, че се намирате на прага на житейски кръстопът или трябва да направите важен избор, той напълно може да е във ваша полза, ако обедините усилията си с подходящи персони.


Моментът е изключително благоприятен да заемете по-престижни позиции на работното си място, да се справите с евентуална конкуренция. Все пак е полезно да се пазите от ерозивни, неявни процеси, ако има такива- те също ще бъдат особено видни и могат да повлияят на ежедневието ви, то да не протича по предварителен график, на плановете ви за израстване. Набележете „слабите звена“ и ги отстранете- сега притежавате достатъчно „лостове“ на въздействие.


Ако сте сами-може да срещнете любовта на работното си място.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита