Седмичен хороскоп за Рак

Овен
Рак

Хороскоп за седмицата
01.03.2021 - 07.03.2021

Вашият поглед е отправен в по-далечното бъдеще, вероятно защото плановете ви изискват повече време, за да се реализират, понеже са мащабни, амбициозни и т.н.


През тази седмица вие действително ще можете да разширите хоризонтите си на развитие, вашето влияние расте, не са изключени приятни изненади от хора, които влияят на бъдещото ви развитие, интересни или полезни предложения.


През тази седмица можете да проведете разговори, преговори, които да ви подействат обогатяващо и точно поради подкрепата, която получавате от страна на важни за вас хора, влияещи на благоденствието ви.


Добре взаимодействате с финансови институции, можете да уредите наследствени казуси, документи, да насочите в по-положителна посока юридически казуси, ако това ви интересува.


В любовта- пак така градите дългосрочни планове, в душата ви могат да се разгарят силни страсти, чувства, мечти...Можете да ги осъществите чрез подходящи стъпки или по един спонтанен начин.


Здравите връзки ще стават още по-здрави...


Ако сте сами, тогава може вниманието ви да бъде привлечено от личност, която е стояща далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл. В друг случай- можете да срещнете партньор на път и да сартирате доста романтична връзка.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com