Седмичен хороскоп за Рак

Овен
Рак

Хороскоп за седмицата
22.02.2021 - 28.02.2021

Звездите ви дават шанс да разширите хоризонтите си на развитие. Пред вас могат да се разкриват допълнителни възможности, които да осъществят ваши мечти, да повишат или променят в положителна посока социалния ви статус.


Това в значима степен може да се случи следствие на подкрепа, която получавате от страна на околните, от средата си на съществуване, това могат да бъдат колеги, приятели, креативни и прогресивни личности, които ще ви действат по подобен начин.


Общуването с високо-поставени персони или такива, които са извън традиционното ви обкръжение, пак така ще ви действа доста стимулиращо, ще ви дърпа напред и нагоре, образно казано.


Демонстрацията на висока квалификация също ще се цени много високо.


В друг случай- могат да ви занимават теми, които се отнасят до уреждане на документи, справяне с юридически или спорни казуси, ако това е така, тогава е препоръчително да се възползвате от опеката на звездите и да наклоните везните във ваша полза, ще имате такъв шанс.


Част от шансовете сами ще застават на пътя ви и като естествена развръзка.


Въпроси свързани с пътувания, образование- също получават „зелена светлина“...


На 27 февруари предстои Пълнолуние, което ще ви донесе много информация, не са изключени важни новини, разговори и с по-широко отражение. Мнозина ще почувстват удовлетворение от вид подкрепа, която ще се отрази на бъдещото им развитие.


Все пак, ако част от вашите връзки са некоректни или очакванията ви не реалистични, тогава ще разберете това и нека се превърне в повод да разчистите обкръжението си или да промените част от контактите си, там, където се налага.


Прозирате истини, а това винаги е полезно, стабилизиращо...


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com