Седмичен хороскоп за Рак

Овен
Рак

Хороскоп за седмицата
25.09.2023 - 01.10.2023

Навлизате в период, който ще обнови вашата най-близка среда на съществуване, в дома и семейството, но не само.


В друг случай вие ще получите шанс да се справите с битови и имотни казуси.


Някой от вас ще обсъдят важни теми със своите близки, които касаят бъдещи перспективи на развитие.


Въпроси свързани с кариерно развитие, социален статус и т.н.- ще се определят силно от подкрепата, която можете да получите от вашите близки.


В друг случай- вашите високи и честолюбиви планове ще се отразят на вашето местоживеене или отношения у дома.


Използвайте приливната вълна още в началото на периода, за да изчистите евентуални различия с близките си, ако има такива, за да насочите тенденцията в една по позитивна или желана от вас посока, която ще определи вашите декори, фон на съществуване и за следващите месеци, а може и по-дълго.


За да постигнете водеща цел, може да ви се налага да се откажете от нещо друго, вие ще прецените дали това си заслужава и ще направите избор, който може да преобрази живота ви.


През първата част от седмицата може да получите добри новини, да проведете доста конструктивни разговори, може да намерите изход и решение от вид спорове, така че да поздравите важни за вас връзки, да ги насочите в една по-позитивна и желана от вас посока.


Миналото ви застига по някакъв начин, стари приоритети отново напомнят за себе си, но ако различията между вас и определени личности са непреодолими, тогава през втората част от седмицата- вие може да скъсате връзки и договори, които са безперспективни.


Може да узнаете тайни, да погледнете на определени хора от един друг и непознат до този момент ъгъл...


Все пак е полезно да се пазите от конфликти, които могат да имат широко и негативно отражение, може да са повод да изгубите контрол над определени обстоятелства.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com