Рак

Хороскоп за седмицата
09.12.2019 - 15.12.2019

През настоящата седмица партньорските ви отношения ще претърпят някаква метаморфоза. Причините могат да бъдат в собствените ви оценки, настроения, начин, по който възприемате отсрещната страна или пък това са реални промени във важни за вас хора- те трансформират отношението си, около тях ескалира някакво преобразувания, което се отразяван и на вас…


В друг случай- променят се връзките ви с околните, начин, по който ви възприемат…


Има голяма вероятност под натиск на силни чувства, но и равносметки- да превъртите евентуални предизвикателства, недоразумения в позитив и като ги изчистите, извършите положителни реформи, проведете разяснителни разговори.


Може да се появи силна, влиятелна личност в живота ви, вид покровител, който да обсеби вниманието ви или ще стигнете до важни общи решения за бъдещото ви развитие.


Има голяма вероятност случващото се да е позитивно, заздравяващо отношенията ви, а чрез тях самите вие да се сдобиете с повече власт, възможности и т.н.


Ако все пак настроенията между вас и някой лица са по-скоро напрегнати, тогава те или ще изискват по-сериозни мерки, или ще трябва да ги прекратите, защото вече са изчерпани, случващото се през втората част на периода ще ви покаже вярната посока.


Ежедневието ви е доста натоварено, но същевременно не е изключено да се разпилявате в различни посоки, вероятно не ви е лесно да се справяте с текущи ангажименти и все нещо може да обърква предварителните ви планове. Нека това да е повод да пренаредите приоритетите си по важност и да отстраните онези, които по-скоро ви вредят.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита