Седмичен хороскоп за Рак

Овен
Рак

Хороскоп за седмицата
20.03.2023 - 26.03.2023

На 21 март предстои Новолуние, което е в зодиакалния знак Овен, то ще обнови вашия социален статус, обществено положение, кариерно развитие.. Вашите амбиции ще се усилят в значима степен и вие ще имате възможност да направите пробив в избрано от вас направление, да извършите положителни промени, които касаят и финансовото ви състояние, изкачване по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват. При всички случаи ще се оформят шансове, които ще ви подействат обогатяващо...


Ако имате план- график и го преследвате, тогава звездите ще ви подкрепят.


С това Новолуние и през следващите седмици- вие може да постигнете успехи, които да се развиват почти по инерция през следващите месеци и дори повече.


Радвате се на подкрепа от страна на колектива, в който съществувате, имате на кого да разчитате, а това има позитивен ефект върху чувството ви за сигурност, върху вашата смелост и инициативност.


На 23 март Плутон навлиза в зодиакалния знак Водолей и ще остане в този сектор до 11 юни 2023 г., но на този етап, защото ще се върне окончателно в този знак през ноември 2024 г. и и ще остане там за следващите около 20 години. За този период- вие ще разкривате непознати за вас и до този момент ваши собствени качества и способности. Вашите инстинкти ще се изострят, така че ще ви помага да откривате вид изгода в доста ситуации. Мнозина ще проявят интерес към инвестиции, ще започнат по-активно да взаимодействат с финансови или държавни институции... Някой от вас ще се доберат до влиятелен партньор, който ще допринесе за собственото им богатство и по-добро благосъстояние.


Разбира се, ще трябва да внимавате на кого се доверявате и допускате до себе си.


Марс навлиза във вашия зодиакален знак на 25-ти март и ще остане там до 20-ти май. Ако до скоро- сте имали усещането, че голяма част от събитията са извън контрола ви, това много скоро ще се промени. Вие ще вземете нещата в свои ръце, образно казано, ще имате енергията и шанса „ да бъдете капитани на вашия кораб“, а това по един естествен начин ще преобрази живота ви. До 20 май вие ще постигнете резултати, които после ще се развиват по инерция през следващите около две години и половина.


В любовта- преминавате в нов етап, който променя вашите чувства и привързаност, а посоката много ще зависи от това- до колко гледате с човека до вас в една посока.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com