Рак

Хороскоп за седмицата
06.07.2020 - 12.07.2020

През тази седмица може да сте изправени пред предизвикателство, което можете да преодолеете, ако гледате в по-далечна перспектива, общувате с хора извън близкото си обкръжение, не афиширате всичките си намерения, използвате обходни пътища към целите си, възползвате се от тайна или неочаквана опека.


Може все още да изпитвате колебания по кой път да поемете, защото се осланяте на натрупан опит, но вероятно ще се появят хора или обстоятелства, които ще ви принудят да действате по-крайно, смело и т.н.


Вие навлизате във важен период относно кариерното си развитие, социален статус-общо. Статуквото за повечето от вас не може да бъде съхранено, ще се тестват вашата собствена инициативност, способност да се справяте с повишена конкуренция, променени изисквания спрямо вас.


Звездите ще изискват да сте по-дейни и така, ще успеете да изкачите своеобразен връх, след постигнатите успехи, после всичко ще се развива повече по инерция.


Често, за да изберете посоката, ще трябва да се съобразите и с най-близката си среда на съществуване, семейството. Подкрепата от близките ви ще е определяща за посоката на развитие.


В друг случай- семейството ще се превръща в повод за преобразувания на всички нива от живота ви.


Припомням, че Слънцето е във вашия зодиакален знак, значи- вие в значима степен можете да въздействате.


Подходящо е да привличате на ваша страна влиятелни личности, да изчиствате евентуални различия с партньори-лични или делови. Евентуална конфронтация ще ви разминава с очакванията, може да предизвика и обрати, които не са във ваша полза, така че е полезно да заложите на диалогичността, особено в края на тази и през следващата седмица.


Здравите връзки /лични или делови/ ще стават по-здрави, другите ще изискват вид трансформации, за да се оздравят, а трети ще се разпаднат, ако това се случи ще е трудно обратимо.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита