Седмичен хороскоп за Рак

Овен
Рак

Хороскоп за седмицата
04.07.2022 - 10.07.2022

На пети юли Меркурий ще премине във вашия зодиакален знак, така че ще усили вашата социална активност...


Ако доскоро сте били по-склонни да премълчавате някои истини, сега това бързо ще се промени. Освен това нещо може да излезе на повърхността, да започне да се обсъжда по-шумно...


Може би някои от вас ще използват ораторските си способности, за да привлекат внимание, утвърдят мнението и авторитета си в колектив. Голяма е вероятността по този начин вие действително да спечелите нечия опека, да се справите с повишена конкуренция, а някой от вас- да заемат лидерски позиции в колектив.


Думите ви ще имат по-широка чуваемост, съответен отзвук и последици, със съответните позитиви за вас...


На този фон вие все още сте в период, през който преосмисляте всичко ценно за вас, от любов, до парични потоци.


В този процес вие ще видите обикалящата действителност от един друг, понякога скрит до този момент ъгъл, но това по един естествен начин ще разкрие варианти за развитие пред вас.


През последните дни на седмицата- вашата амбиция се усилва и по един естествен начин това може да предизвика промени, които са ключови, знакови, обновяващи средата ви на съществуване, позиции в колектив или това са бъдещи перспективи на развитие.


Част от шансовете сами ще застават на пътя ви под формата на предложения и т.н.. Някой от вас може да решат да се преместят, да променят подхода си спрямо околните, вероятно не без причина и това ще се отчита за положителен фактор...


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com