Седмичен хороскоп: Рак


Рак

Хороскоп за седмицата
19.02.2018 - 25.02.2018


Вашето ежедневие продължава да е доста натоварено, причината за това могат да бъдат допълнителни ангажименти, понякога с хора стоящи далеч от обкръжението ви, може да са принудителни пътувания, необходимост да повишите или промените квалификацията си. Каквото и да е- тенденцията може да породи смяна на вашата работа през февруари, да трансформирате общественото си положение, длъжност и т.н.


В този процес следва да внимавате за подробности, особено, ако се налага да подписвате документи с по-дългосрочен характер, пазете се от измами и подвеждане. Препоръчително е и да не се претоварвате твърде, за да не пострада и физическото ви здраве.


Някой от вас могат да бъдат въвлечени в съдебни процеси, в такъм случай- налага се добре да си изберете посредник, професионалист по интересуващия ви профил.


Финансовото ви състояние продължава да е пряко зависимо от партньорската подкрепа, която получавате- в личен или делови аспект. В края на периода можете да подобрите настоящото положение, като се подобри общия фон и взаимодействие. В друг вариант-може да бъдете привлечени от личност, която да ви помага, да внася по-голяма сигурност в живота ви и то за дълго.


Чувствата на повечето от вас се променят по един магичен начин, това е период на „изтрезняване“ и нека онова, което виждате да стопли сърцата ви, а не обратното.


Рубриката се води от Марияна Петрова