Седмичен хороскоп за Лъв

Овен
Лъв

Хороскоп за седмицата
01.03.2021 - 07.03.2021

Пред вас и през тази седмица могат да се разкрият внезапни шансове за просперитет, изкачване по йерархичната стълбичка, положителни трансформации на работното ви място, които ще ви дадат шанс да повишите доходите си.


Част от случващото се е естествено продължение на вече стартирани тенденции, но друго- може да бъде отключено като перспектива и към настоящия момент, следствие на собствения ви креативен подход, способност да привличате внимание, печелите симпатии, одобрение и подкрепа от страна на хора, които влияят на развитието ви.


Ако желаете да предизвикате положителни реформи в развитието си или дори да превъртите някой предизвикателства в полза е подходящо да инициирате този процес през първата част от седмицата, да преговаряте за интересите си, особено в понеделник и вторник, но не само и може да се изненадате о резултата.


В обкръжението ви може да има влиятелна личност, която да обсеби силно вниманието ви, може да се превърне в проводник на забележителни предложения и съответни възможности.


В друг случай това е символ, че вие имате шанс да проведете доста успешни преговори, да привлечете на ваша срана съдружие, вид опека и т.н.


Това е отличен период да оздравите партньорските отношения чрез разяснителни разговори, поглед в по-далечното бъдеще...


Някой от лъвовете ще получат обяснение, ще чуят думи, които ще оставят дълбок отпечатък в съзнанието им, ще ги въодушевят или ще имат широко отражение.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com