Седмичен хороскоп: Лъв


Лъв

Хороскоп за седмицата
19.02.2018 - 25.02.2018


Вие продължавате да се намирате в силно трансформиращ период, който влияе на сърдечните ви връзки или нещо друго любимо- например хоби, а може да е частна инициатива, ако това ви интересува. В такъв случай вие може да попаднете в период на силно „отрезвяване“, което да ви подтикне да промените своята линия на поведение, бъдещи намерения. Интимните ви отношения също се променят- може онова, което ви е привличало силно до скоро да не е същото или да смените обекта на вашето влияние.


Мнозина научават за тайни процеси, които също им указват влияние.


Онова, което може да ви окаже ключово въздействие и да насочи в окончателен вариант посоката ви на развитие са финансови ресурси, практични оценки, дори от типа: „колко давам, а какво получавам“. В края на февруари подобни анализи ще трансформират взаимоотношенията ви и би трябвало това да има оздравителен ефект върху начина ви на живот, така че да не позволявате да се възползват от вас.


Действията ви в ежедневието и на работното място са все по-продуктивни и ще се отразят положително на авторитета ви, може да получите желано морално удовлетворение, повишение, бонус и т.н.


Рубриката се води от Марияна Петрова


Реклама

Астро връзкиуран