Седмичен хороскоп за Лъв

Овен
Лъв

Хороскоп за седмицата
25.09.2023 - 01.10.2023

Ваше най-близки взаимоотношения, и такива с личности, които са стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл- през тази седмица ще се обновят.


Възможно е да водите бурни дебати, разяснителни разговори или преговори с широко и дългосрочно отражение.


От вас ще се изисква да създавате и укрепвате връзки, които ще допринесат за вашето благоденствие, ще имате такава възможност, но трябва да внимавате и да се пазите от спонтанни реакции, понякога провокации, които могат да ви подтикнат да преминете границите на добрия тон и съответно да се разминете с някои възможности.


По различни поводи ще разбирате- на кого и в каква степен можете да разчитате, а това ще ви помогне 'да си сверите часовника', образно казано.


Ако различията между това, което очаквате и реалността са прекалено големи, тогава ще прекратите контакти или договори, които са без перспективни.


На този фон и през тази седмица- мнозина ще се справят с повишена конкуренция, ще утвърдят авторитета си в колектив, ще се радват на влиятелна или власт имаща опека, благодарение на която ще могат да превъртят някои предизвикателства в полза.


Все пак това може да изисква и известен компромис от ваша страна.


През първата част от седмицата можете да повишите доходите си, да ги стабилизирате или да получите нещо заслужено, към което сте се стремили дълго време- това може да е бонус, награда, разплата с дългове и т.н.


През втората част от седмицата- трябва да се пазите от влияния, които могат да ви нанесат щети.


Ако в миналото сте попаднали в ситуация, която напомня конфликт на интереси, сега тя може да се възобнови.


Действайте различно, за да получите различен и по-добър резултат отпреди.


Пазете се от измами и манипулации, в оптимален случай ще идентифицирате някои слаби звена и ще ги отстраните, за да се предпазите и от бъдещи загуби, вид материални течове и т.н..


Получавате голяма яснота или преминавате през някакъв превратен момент, който касае точно финансите ви, насочвайте внимателно, възползвайте се от всеки шанс, спонтанно възникнала идея или предложение.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com