Седмичен хороскоп за Лъв

Овен
Лъв

Хороскоп за седмицата
28.11.2022 - 04.12.2022

Повечето от вас се намират в творчески възход или пък определени обстоятелства и хора ви подкрепят, а това действа позитивно на самочувствието ви, надаря ви и с доза късмет. През тази седмица може да укрепите партньорски отношения.


Ако в миналото са съществували някакви различия и недоразумения, сега те могат да се канализират в една по-конструктивна посока...


Това ще е възможно, когато между вас има достатъчно натрупано доверие, лоялност, имате общи и обогатяващи цели. Ако връзката ви не е толкова здрава, пропукала се от некоректност, тогава сега и следствие на разяснителни разговори- вие ще решите дали да я продължите или окончателно прекратите.


При всички случаи във фокус ще бъдат взаимоотношенията, ще можете да ги видите такива, каквито са и без „розови очила“, стига да искате, ще имате такъв шанс.


В известен смисъл може да се каже, че периодът е тестови и показателен в това направление, съответно- здравите връзки ще станат още по- здрави, а останалите ще се разпаднат.


Ако сте сами, можете да срещнете любовта и тогава тя обещава да бъде перспективна и дълготрайна, поне в повечето случаи. Продължава да ескалират в повишени разходи, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции.


Все пак ще бъде полезно да се пазите от влияния, които могат да ви нанесат щети- морални или материални.


Не е изключено някои от вас да съществуват в среда на повишена конкуренция и при това- не винаги открита, честна и т.н. Ако внимавате, всичко ще е наред...


Мнозина ще намират време и за развлечения и така е правилно... Следвайте сърцето и инстинктите си, така внезапно може да откриете своето щастие.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com