Лъв

Хороскоп за седмицата
18.03.2019 - 24.03.2019

Водеща тема за повечето от вас е как да повишат доходите си, да подействат положително на онова, което имат-общо. В душата на мнозина кипят силни страсти и вероятно само една малка част от тях са видни, но са повод да действате по-решително, така че реформирате нещо в живота си, волево да превъртите предизвикателствата в полза, особено, ако става въпрос за професионалната ви реализация.


Възможно е да ви се налага да проявявате по-голяма инициативност, за да привлечете внимание, за да се справите с конкуренти и хора, с които ескалира напрежение, но то ви отмества от водещи приоритети и път на развитие.


Периодът е важен за професионалната ви реализация, моментът е отличен да се справите с тежки ангажименти, такива, които изискват повече упоритост и постоянство или сте отлагали дълго. Всъщност, точно този подход, както използвате може да ви гарантира утвърждаване на авторитета или заемане на нови и по-престижни позиции. Сега и в по-малка степен след 22 март, до края на март- можете да постигнете резултати, които ще прорастват дълго-до края на годината, а вероятно и повече.


За любовта- можете да я срещнете, ако още не сте и това да се превърне в бурен любовен роман, ако сте я срещнали- можете да скрепите отношенията си като заложите на диалогичност и общи интереси, избягвате неконструктивни спорове…


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита