Седмичен хороскоп за Лъв

Овен
Лъв

Хороскоп за седмицата
22.02.2021 - 28.02.2021

Вие навлизате във важен и трансформиращ период, може да се намирате на прага на житейски кръстопът, който ще се отрази на общественото ви положение, в частност- кариерно развитие, а понякога и брачни отношения.


Може да ви се налага да избирате посока, но важното е, че ще имате варианти, от вас зависи кой ще предпочетете.


Пред вас могат да се разкрият внезапни шансове, те няма да бъдат случайни, а следствие на полагани до този момент усилия и най-важното- според подкрепа, която получавате от определени лица, които влияят на благосъстоянието ви.


Може би трябва да изберете направление, което спонтанно, понякога изненадващо разкрива възможности пред вас и в лицето на одобрение, помощ от срана на определи хора...


Хубаво е и съзнателно да се концентрирате върху вид сътрудничество, да обединявате усилия, да намерите персони, с които да сте си взаимно полезни. В такъв случай- ще ги намерите, а някой- сами ще ви потърсят...


Това е доста емоционален период за вас, през който можете да погледнете на обикалящата действителност от един друг ъгъл и това да се превърне в повод да идентифицирате невидими до този момент допълнителни източници за собственото ви благоденствие и на различни нива.


В любовта ескалират силни страсти, можете да оздравите отношенията, ако желаете...


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com