Лъв

Хороскоп за седмицата
09.12.2019 - 15.12.2019

През тази седмица предстоят знакови събития, които може да са свързани с професионалната ви реализация, ритъм в ежедневието или пък това ще се отрази на вашите навици, със съответните последици. Имате пълни шансове да насочите тези трансформации в една по-позитивна за вас посока като се ориентирате към по-грандиозни проекти способни да ви надарят с власт. Или пък- може да прелистите нова страница, да промените вектора си на развитие, да вземете важни мерки, които ще ви направят по-пълноценни, ще се отразят на физическия ви тонус, дори здраве.


В този процес можете да разчитате на вашето семейство или успявате да делегирате време и отговорности, случващото се на работното място се отразява и в дома ви и т.н.


Възможно е да решите да инвестирате в дома си и това ще се отрази благотворно на атмосферата у дома.


Друга водеща за вас тема са сърдечните отношения с близки до сърцето ви хора- от партньори до деца. Към настоящия момент те ще изискват повишено внимание, за да изчистите някой недоразумения, а може и това да е необходимост да отделяте повече средства за тях. В по-неприятна форма, ако има нещо скрито и ерозивно в отношенията ви, сега ще се прояви, за да го идентифицирате и вземете мерки…


Разяснителни разговори, промени в подхода ще имат положителен ефект.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита