Лъв

Хороскоп за седмицата
18.11.2018 - 25.11.2018

Повечето от вас са в творчески подем, който може действително да ви направи по-успешни, да ви приближи към осъществяването на сърдечна мечта, да ви направи по-независими- буквално или в преносен смисъл. В този процес може да действате рисково, крайно, да се налага да инвестирате в бъдещето си, да се налага да избирате, да се откажете от едно ,за да придобиете друго и т.н.


Разбирате в по-ярки краски кои от мечтите ви са осъществими, кои са препятствията пред вас. Все пак не е препоръчително да действате прибързано и необмислено, нека рискът да е премерен, особено, ако е във връзка с ваши партньори-лични или делови, с финансови институции като банки, данъчни, застрахователи и т.н. На този етап е подходящо да преговаряте за интересите си, но не и да подписвате дългосрочни документи, които касаят материалното ви състояние, защото може да се окаже после, че не сте забелязали подробности, били сте подведени или са настъпили обърквания.


Тайни или ерозивни процеси, ако има такива ще станат по-видни, могат да променят близките ви отношения, начина, по който възприемате близкото си обкръжение.


Знанието винаги е сила, доверявайте се на натрупан опит, включително и от изминалото полугодие, за да го насочите пак така за идните месеци, да кажем- до идната пролет и да превъртите предизвикателствата в полза, да се предпазите от загуби, ще имате достатъчно подсказки сега, оценете ги, за да се ориентирате и да си изградите стратегия.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита