Лъв

Хороскоп за седмицата
19.08.2019 - 25.08.2019

Всички усилия, които сте полагали до този момент, през тази седмица постепенно ще започнат да се материализират и да дават своите резултати, понякога и по един внезапен, бърз и изненадващ начин, но заслужено и според ваши качества и инициативност, които сте полагали…


В друг случай, ако статуквото не ви удовлетворява, тогава през втората част на седмицата вашите практични оценки и линия на поведение ще оформят нови възможности да облагодетелстване и печалба.


Навлизате във важен период, през който можете и трябва да повишите или поне- стабилизирате доходите си. До октомври месец това ще бъде лайтмотив в живота на повечето от вас, а успехите, до които се доберете, новите перспективи на развитие, които зададете после ще прорастват дълго, през идната година, а може и по-дълго, около две години и половина и т.н.


Хубаво е да си набележите вид стратегия и то- по-дългосрочна, ще имате достатъчно подсказки на какво можете да разчитате, това могат да бъдат предложения, оригинални и ваши собствени идеи, хора, които се появяват и ви подкрепят.


Добро време да промените нещо и в навици, ритъм в ежедневие, да проведете оздравителни процедури, които да повишат тонуса ви, да подействат положително и на физическото ви състояние.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита