Седмичен хороскоп за Лъв

Овен
Лъв

Хороскоп за седмицата
22.11.2021 - 28.11.2021

Навлизате в период, който ще подейства позитивно на вашето настроение, самочувствие, вяра в собствените сили и възможности, съответно шанс- да демонстрирате потенциала си и той да бъде забелязан, оценен по достойнство.


Възникват идеи, известия, събития, които усилват тези нагласи.


Чувства и желания от миналото могат да се възродят, вероятно и не без причина, защото хора и обстоятелства напомнят за себе си.


Съответно вие може да си върнете нещо изгубено или да го възродите, ако прецените че си заслужава, но в някои случаи може да решите и окончателно да се разделите с онова, което няма място в бъдещото ви развитие.


При всички случаи- постепенно подкрепата към вас ще расте, тази тенденция ще се усили през втората част на седмицата, може да се каже, че вие все повече ще бъдете съпътствани от доза късмет или по-лесно ще осъществявате намеренията си.


Все ще се намери някой или нещо, което да порадва сърцето ви.


През втората част на тази и началото на следващата седмица- вие може да стабилизирате отношенията си с партньори лични или делови, като изчистите евентуални недоразумения или пък проведете конструктивни разговори.


На този етап и на работното ви място постепенно спада напрежение, вероятно ще намирате и време за почивка или пък ще разчитате на подкрепа, която ще ви действа пак така разтоварващо.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com