Седмичен хороскоп за Дева

Овен
Дева

Хороскоп за седмицата
10.05.2021 - 16.05.2021

Предстои една доста ползотворна седмица, вие ще се представяте в отлична светлина, ще демонстрирате най-доброто от себе си и това няма да остане незабелязано.


В различна степен вие ще обновите и подобрите вашата репутация, а това ще се отрази на кариерното ви развитие като ще нараснат шансовете да заемете нови и по-престижни позиции в колектив или пък да утвърдите авторитета си, защото демонстрирате квалификация, опит и знания или пък получавате опека от страна на по-възрастна и влиятелна личност.


Ще действате стегнато, последователно, може да пренаредите приоритетите си така или да бъдете толкова организирани, че да отхвърлите дела, които са натрупани във времето, но не са намерили изход и решение и ето, че сега всичко се подрежда по оптимален за вас начин, включително като получите подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора.


Партньорските ви отношения се променят, в повечето случаи посоката ще бъде положителна, вие ще се радвате на повече емпатия, разбиране... Връзката ви може да се преобрази, да стане още по-дълбока, духовна, освен всичко останало...


В други случаи- набелязвате по-далечни перспективни развитие, засега получавате първи подсказки, които засягат пак така вашите отношения... Популярността ви расте...


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com