Седмичен хороскоп: Дева


Дева

Хороскоп за седмицата
19.02.2018 - 25.02.2018


Водещ фокус в живота ви са партньорските отношения, в този сектор се случват преобразувания, които следва да насочвате внимателно и без да позволявате да ескалират недоразумения и спорове. Възможно е напрежението да е продуцирано от различни гледни точки относно битови и имуществени казуси.


В оптимален случай- извършвате не леки ремонти у дома. В друг вариант-трябва внимателно да хармонизирате визията си за бъдещо развитие, с ключови теми като-место-живеене…Понякога други членове на семейството също може да се оказват в епицентър на конфликти, указващи въздействие върху целия ви фон на съществуване.


Каквото и да е, в повечето случаи вие можете да разчитате на добронамереност и диалогичност на отсрещната страна. Възползвайте се, имате шанс да превъртите някой от горе-посочените негативи в позитиви чрез разяснителни разговори и не само. Скрепващи за семействата са още децата, също-общи творчески проекти, включително и частна инициатива. Възможно е да се разтоварвате чрез хоби и развлечения извън дома ви и така е правилно, това действително може да има положителен ефект на различни нива.


Най-малкото, ако се дистанцирате за известно време от текущи приоритети, ще можете да видите общата картина и в по-далечна перспектива, така че да вземете оптимално правилни решения. Препоръчително е и да сте по-внимателни към здравето си, избягвайте прекалено напрежение, ако е необходимо или възникнат подобни предпоставки-това може да е свързано с промяна в ритъма на работата, дори заемане на нова длъжност и т.н.


Рубриката се води от Марияна Петрова


Реклама

Астро връзкиуран