Дева

Хороскоп за седмицата
18.11.2018 - 25.11.2018

Водеща тема е домът, семейството ви, в частност- партньорските ви отношения. През тази седмица ще ескалират разяснителни разговори, в които можете да изчистите евентуални недоразумения, не е изключено и да разберете някаква тайна, ако има скрити и ерозивни процеси, то те ще станат по-видни.


В друг вариант- близките ви ще имат нужда повече от вашето внимание, че и грижа. В този процес и по един естествен начин вие може да промените отношението си към тях, но и те към вас…Може да ви се струва, че ваши партньори /лични или делови/ се държат непоследователно и на практика да е точно така. Оценете причините, ще имате такава възможност, а това може да ви помогне да изберете най-правилната посока.


Част от събитията могат да излязат извън контрола ви, поради засилващи се претенции, очаквания към вас, появата на енергични личности, които ще ви подтикват да се съобразявате с тях. На този етап е подходящо да се стремите да избягвате конфронтации, да обединявате усилия със „силните на деня“, които по-скоро ще ви помогнат, отколкото да препятстват вашите цели.


Крайният резултат в повечето случаи ще зависи от това до колко сте готови да балансирате между вашите и чуждите интереси, да действате гъвкаво, стратегически и с поглед към по-далечното бъдеще. Онова, което предприемете сега може да се превърне в повод за подем в отношенията ви или пък точно обратното- да ви въвлече във водовъртеж от недоразумения, вид нечестност, които ще се проточат почти до края на декември, така че насочвайте внимателно…


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита