Седмичен хороскоп за Дева

Овен
Дева

Хороскоп за седмицата
22.11.2021 - 28.11.2021

През тази седмица вие ще влияете най-силно на приоритети, които се отнасят до дома и семейството или пък ще имате нужда да намалите темпото, да си дадете малко почивка или пък да обърнете повече внимание на близки и любими хора.


Стари и неразрешени казуси от миналото, които засягат ваша базисна сигурност и на различни нива от живота, отново могат да напомнят за себе си, но сега вие получавате шанс- да ги насочите в една по-конструктивна и подходяща за вас посока, все пак ще бъде въпрос на избор, желание и т.н. Все пак тази тенденция ще се усилва в края на тази и началото на следващата седмица.


Ако това не е ваша тема, тогава вие може да сте решили да прелистите нова страница от живота си и сега по различни поводи ще прецените- какво да остане в миналото и с какво да продължите напред. Информационният поток е все така доста усилен, около повечето от вас има енергични личности, които ви стимулират, помагат ви, ако имате нужда от това.


Намирате се в хубав период, през който думите ви имат чуваемост над средното ниво и широко отражение, възползвайте се по оптимален начин. Можете да оздравите сърдечни връзки с ваши партньори или пораснали деца, ако имате такива.


Повечето от вас се радват на подкрепа от страна на близки и любими хора.


Ако сте сами, можете да срещнете любовта или лек флирт да прерасне в нещо повече.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com