Седмичен хороскоп за Дева

Овен
Дева

Хороскоп за седмицата
28.11.2022 - 04.12.2022

Периодът е чудесен да обновите, хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване в дома и семейството, но не само.


Можете да се справите с битови или имотни казуси, ако това ви интересува.


Мнозина ще срещат подкрепа от страна на своето семейство, дори и пряко при изпълнението на текущи ангажименти.


В друг случай- преди да вземете каквото и да било решение, дори и такова, което касае вашите честолюбиви планове в кариерата, бъдещи перспективи на развитие- вие ще ги консултирате с вашите близки и те ще зависят, ще се определят от тях.


По някакъв начин вашите успехи, социален статус и т.н. ще е като скачени съдове за вашите най-близки хора, вашето обкръжение.


Не е изключено ангажименти у дома да се отразят и на работата, ритъма в ежедневието и т.н.


Може да ви се налага да балансирате повече между лични и служебни приоритети, а това ще е възможно, ако получавате тази подкрепа...


Между вас и вашия партньор от известно време може да ескалират недоразумения, в друг случай- човекът до вас може да има подчертана нужда от внимание, подкрепа и т.н.


Ако това е така, тогава сега тази тема може да ескалира и да изискват съответна реакция, която може да се окаже превратна. Изградете си стратегия и като проследявате причинно-следствени връзки, осланяте се на миналото, за да е всичко така, както вие искате или очаквате.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com