Дева

Хороскоп за седмицата
20.05.2019 - 26.05.2019

Вие сте социално много активни, поставяте си високи или далечни цели- буквално или в по-общ смисъл, които действително могат да разширят хоризонтите ви на развитие, могат да разчупят границите на възможното пред вас, понякога и по един бърз и неочакван начин.


Не е изключено около вас да има енергични личности, които силно да ви подкрепят, стимулират да се развивате, това дори може да са конкуренти, които ви мобилизират и в повечето случаи- можете да преодолеете.


Справяте се отлично с преговори, сключване на договори, юридически казуси, ако това ви интересува.


Хора стоящи далеч от вас- също може да са повод за радост, да размислите, може би да решите да смените посоката си на развитие, да пътувате…каквото и да е, то ще е свързано с внезапни шансове, способни да преобразят живота ви.


В друг случай- на този етап получавате само първи сигнали за дългосрочни преобразувания, но според личните ви желания и цели, които си поставяте.


През втората част на седмицата по различни поводи попадате в обстановка, в която е важно да се доказвате, вие сте все повече под „светлината на прожекторите“, навлизате в ключов етап от кариерното си развитие, когато дребни действия ще имат по-широко отражение.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита