Дева

Хороскоп за седмицата
09.12.2019 - 15.12.2019

Фокусът на повечето от вас е върху любими хора- партньори, пораснали деца, ако имате такива. През тази седмица са възможни своеобразни трансформации в отношенията ви, напълно е възможно те да са положителни, следствие на направени равносметки, анализи, но и дълбоки чувства, които ще завладеят сърцето ви.


Вие сте в силен период да влияете на важни за вас хора, така че в значима степен ще можете да направлявате тези процеси, възползвайте се по оптимален начин.


Не е изключено около любими личности да ескалират промени, които да се отразят и на вас самите или вие ще сте им в помощ…


Все пак, ако някой тенденции не са твърде по вкуса ви и по-скоро внасят напрежение, това ще е ясен признак, че коренът на случващото се е ще е много по-дълбок, ще изисква повече време, за да се разреши или направо ще трябва да обърнете нова страница.


Сега е моментът да канализирате преобразуванията в оптимално подходяща за вас посока, тенденциите ще се закодират трайно.


Дома и семейството е друг водещ приоритет, не са изключени някой различия, дори недоразумения с близките ви. Използвайте креативни, обходни пътища, така че да се справите с това предизвикателство, пряк сблъсък едва ли ще е полезен.


Ако има нещо тайно или ерозивно, което ви влияе ще е по-видно от обикновено, не го пренебрегвайте, за да не се провлачи и в бъдеще.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита