Дева

Хороскоп за седмицата
06.07.2020 - 12.07.2020

Вашият управител Меркурий е все още ретрограден и ви подтиква да преосмисляте вашите бъдещи планове, в значима степен- според помощта, която получавате от страна на важни за вас хора, които влияят на благоденствието ви.


Мнозина ще фокусират енергията си върху това да получат определяща за тях подкрепа и одобрение от конкретни персони. В този процес вероятно ще има хора, които ще идентифицирате като такива, които действат против интересите ви и вие ще си изградите стратегия, ще промените отношението си спрямо тях и така е правилно, за да се предпазите.


Но задължително ще има и личности, които ще ви подкрепят, ще играят ролята на буфер, вид компенсация.


Можете да разчитате също така на собствения си чар, вие ще демонстрирате пред околните най-доброто от себе си, така че ще успеете да превъртите всички предизвикателства в полза.


Вашите усилия, ще бъдат възнаградени, ще имате шанс да заемете по-престижни обществени позиции, като минимум- да защитите репутацията ви.


На този фон взаимоотношения с близки до сърцето ви хора- партньори, пораснали деца ще влияят силно на бъдещите ви планове и вектор на развитие. В оптимален случай ще съгласувате мнения, ще изчистите недоразумения, може да се окажете полезна опора за любими личности.


Ако различията между вас са значими обаче, това ще изискват по-радикални мерки, за да се справите или повече време...


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита