Седмичен хороскоп за Дева

Овен
Дева

Хороскоп за седмицата
25.09.2023 - 01.10.2023

Вашите доходи или финансово състояние ще се обновят, променят, като посоката много ще зависи от взаимодействието ви с хора, които влияят на материалното ви благополучие, понякога това могат да бъдат и вид институции, с които взаимодействате.


Трябва да се пазите от прекалени харчове, може да сте склонни да проявяват е по-голяма щедрост или да имате нереалистични очаквания спрямо отсрещната страна.


Аспектацията на звездите изисква от една страна да си сътрудничите, да разчитате на вид подкрепа, а от друга- да се пазите от прекалена зависимост, която може да ви подведе.


В оптимален случай- въвеждате реформи, които ще стабилизират социалния ви статус и по-горе описания начин.


Някой от вас може да инвестират, а това да се окаже полезна или неизбежна инвестиция, други ще се разплатят с евентуални дългове и ще прелистят нова страница, ще се дистанцират от хора и обстоятелства, които точат ресурсите им.


На този фон и през настоящия период вие имате възможност да направите пробив в кариерното си развитие, да постигнете успехи, да утвърдите авторитета си, а това да има дълготрайно и широко отражение за бъдещото ви развитие.


През първата част от седмицата- мнозина ще получат сърдечна радост, вид подкрепа от страна на близки и любими хора, това може да е ваш партньор, пораснали деца, ако имате такива.


Ако в миналото не е достигало нещо, за да осъществите определена цел, идея, ето че сега се появяват обстоятелства, които ви помагат да я реализирате.


През втората част от периода може да възникнат някои недоразумения с важни за вас хора, които влияят на бъдещото ви развитие, партньори, лични или делови. 'Коренчето' на случващото се не е от вчера, но сега може да действате различно, за да получите по-добри резултати от преди. Може да се разделите с някои илюзии, грешни представи, неосъществими желания, там където те съществуват, но всичко това може да се превърне в пусков механизъм за важни или окончателни решения през последните дни от седмицата, които ще преобразят вашите перспективи на развитие и в повечето случаи- в едно по-подходящо и конструктивно направление за вас.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com