Седмичен хороскоп за Дева

Овен
Дева

Хороскоп за седмицата
01.03.2021 - 07.03.2021

Повечето от вас се радват на внимание, добронамереност и подкрепа от страна на важни за тях хора, партньори, лични или делови.


Вие сте в отличен период да прекарате вълшебни мигове с любими хора, да разнообразите или освежите връзките си, ако желаете, включително чрез пътувания, понякога обмисляне на дългосрочни, общи планове с човека до вас.


Ако желаете да си намерите подходящ сътрудник или пък се стремите към популярност, по-широка подкрепа, то периодът е благоприятен да действате в тази посока и да ги получите.


Ежедневието ви е наситено със силни емоции, вдъхновяващи нови идеи, които често са свързани с професионалната ви реализация или пък- можете да получите подобни неустоими предложения, които са пак така с широко отражение, но е въпрос на избор как ще реагирате.


Все още сте в период, през който се изисква някаква промяна, така че да пренаредите приоритетите си по важност, за да сте по-ефективни, успешни, но и да избегнете евентуално претоварване. Е, сега възникват шансове, предложения, идеи, които можете да имплантирате така, че всичко това да се случи.


През втората част от седмицата ще започнете на практика да действате в посока, която ще ви изкачи към своеобразен връх, ще ви помогне да преобразите социалния си статус или да излезете своеобразни победители, да подействате положително на професионалната си реализация, обществено положение.


Това е процес, който ще се усилва през идните два месеца.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com