Седмичен хороскоп: Везни


Везни

Хороскоп за седмицата
19.02.2018 - 25.02.2018


Ежедневието ви е много динамично и в повечето случаи-извън обичайния ритъм. Възможно е тенденциите да са свързани с принудителни пътувания, а в други случаи- това са нелеки разговори и преговори, които водите на работното си място и определят нови условия на труд, изисквания и т.н. В друг случай- може да влезете в по-остри конфликти с колеги, които ще изискват адекватни мерки.


Някой от вас може да изпитат силна необходимост да променят место-работата си. В такъв случай е полезно да изчакат, шансове за нова професионална реализация могат да се отворят през следващата седмица.


За сега- получавате силна подкрепа от семейството си, уреждате с по-голяма лекота или конструктивно приоритети отнасящи се до недвижимо имущество, благоустройство, възникват варианти в този сектор, от които да се възползвате и да разтоварят натрупващо се напрежение. Ваш е изборът дали ще се възползвате или не…


Тонусът ви се повишава, може да има оздравителен ефект, ако се отдадете на вид изкуство, посетите културни или творчески мероприятия, правите предимно онова, което ви е приятно, за да не пострада и физическото ви състояние.


Рубриката се води от Марияна Петрова


Реклама

Астро връзкиуран