Седмичен хороскоп за Везни

Овен
Везни

Хороскоп за седмицата
28.11.2022 - 04.12.2022

През тази седмица информационният поток ще е доста усилен. Вие често може да се въвличате в дебати, да бъдете в центъра от внимание, а комуникацията да се превръща в повод за възможности, но не са изключени и предизвикателства.


Пазете се от деструктивни спорове, дори интриги, които могат да ви нанесат щети, мога да объркат вашите планове в по-далечна перспектива, когато става въпрос за професионална реализация.


Може да се активират стари и неразрешени теми, които засягат кариерното ви развитие и сега вие може да канализирате тази мощна енергия в една по-положителна и предпочитана от вас посока като се придържате към факти, действате различно, за да получите различен и по-добър резултат от преди.


Ще успяват онези, които умеят да си служат с дар словото си, по-убедителни са и т.н.


Ако правото е на ваша страна, буквално и в преносен смисъл, тогава вие ще се измъкнете от сложна ситуация, ще сбъдне те ваше съкровено желание.


Повечето от вас ще могат да разчитат на близки и любими хора, това могат да бъдат ваши партньори, личности, на които имате доверие и са се доказали във времето или пък пораснали деца, ако имате такива.


Същевременно, подходящо е да страните от онези, които са доказано нелоялни и подривни на работното ви място, в чисто служебен аспект приоритетно, но не само. Ако не можете да се справите с някои ситуации, тогава рязко може да прекратите служебни връзки и договори, които вече са изчерпани. Може да се налага да пренаредите приоритетите си по важност, за да сте по-ефективни, а не толкова натоварени. Чудесно време да разберете на кого и в каква степен можете да разчитате... Повечето от вас ще има до себе си съветник, който ще ги насочва или ще им помага...


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com