Везни

Хороскоп за седмицата
09.12.2019 - 15.12.2019

През тази седмица може да произтече някакво знаково събитие, което ще засегне условията на съществуване в дома ви, близки и роднини или пък това са приоритети, които се отнасят до недвижимо имущество, местоживеене и т.н. Има голяма вероятност случващото се да е в позитивна поска, най-накрая да се намерят изход и варианти от заплетени ситуации, неразрешени казуси, напрежение, което ескалираше в последно време.


Този процес може да е съпътстван от малки или по-сериозни земетресения, образно казано, но в повечето случаи те ще имат стабилизиращ ефект в последствие. Например, може да решите да инвестирате в дома си, внезапно се намират варианти да се оправят имуществени, наследствени приоритети , вариантите са много, обединяващо правило е, че сега е моментът да канализирате случващото се в оптимално подходяща за вас посока.


В душата ви може да е неспокойно, самите вие ще изживеете своеобразна метаморфоза, която трябва да ви направи по-силни и т.н.


През цялата седмица информационният поток е много усилен, вие активно ще преговаряте за интересите си, в обкръжението ви се появяват личности, с които водите дебати, които могат да ви помогнат при нужда, ще ви дават интересни идеи, предложения и т.н.


Същевременно не е изключено да има и други, които да действат напротив интересите ви, особено, ако става въпрос за професионалната ви реализация. Или пък- възникват допълнителни изисквания, непланувани пътувания, които внасят известен хаос в живота ви. Важното е сега да се пазите от зловредни влияния, ще можете да ги идентифицирате, да не позволявате да ви заместват в интриги, да не се предоверявате…


Ако внимавате, разчитате на собствения си опит, авторитет и сте по-инициативни, тогава ще направите пробив, ще можете да повишите доходите си, да спечелите нещо..


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита