Седмичен хороскоп за Везни

Овен
Везни

Хороскоп за седмицата
01.03.2021 - 07.03.2021

Ежедневието на повечето от вас е натоварено над средното ниво, но през тази седмица ежедневието ви носи и приятни изненади, те може да са свързани с подкрепа или одобрение от страна на влиятелни личности, които влияят на благосъстоянието ви, доходи и т.н.


Ако работите на хонорар или имате собствен бизнес, тогава през настоящия период можете да направите своеобразен пробив в избраното от вас направление.


Не са изключени внезапни предложения, възможности, от които да се възползвате.


В друг случай аспектацията на звездите показва, че вие все ще намирате време и начин да балансирате между задачи, които са рутинни и такива, които са ви приятни, в оптимален случай- ще съумеете да съчетаете полезното с приятното, ще можете да вложите доза креативност, творчески подход, за да преуспеете.


За да получите оптимално добри резултати може да ви се наложи да повишавате квалификацията си, да учите, пътувате или общувате с хора извън близкото ви, традиционно обкръжение.


При всички случаи и по горе-описания начин постепенно ще усетите, че вид препятствия се премахват пред вас, вие ще се почувствате по-свободни с шанс да осъществите някаква мечта.


Не пропускайте идеи и предложения, които могат да се окажат билет към благоденствието ви.


Вие притежавате доза късмет, който ще разпознавате в личен или делови аспект, когато преговаряте за интересите си, стремите се да постигнете конкретна цел.


Тази тенденция ще се усилва, животът ви може да набере бърза скорост и след около два месеца вие може да се окажете на съвсем друго място, защото сте се изкачили напред и нагоре към мечтите си или сте спечелили нещо важно за вас.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com