Седмичен хороскоп за Везни

Овен
Везни

Хороскоп за седмицата
27.06.2022 - 03.07.2022

Вашата покровителка Венера през тази седмица е много добре аспектирана, така че вие все ще намирате начин да преодолявате някои предизвикателства или да ги превърнете във ваша полза. Може да разчитате и на доза късмет. Общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение, евентуални пътувания- ще ви носят щастие, удовлетворение.


Добре се развиват дела, които се отнасят до повишаване на квалификацията, сключване на дългосрочни договори, уреждане на документи и т.н.


През тази седмица- вашите партньорски отношения могат да се оздравят, ако пътувате, обсъждате вашето бъдеще.


Ако сте сами, можете да срещнете любовта в лицето на партньор, който е стоящ далеч от вас, буквално и в преносен смисъл.


Ако започнете връзка през тази седмица, тогава тя може да е доста перспективна.


Мнозина ще намират време за развлечения, да прекарват повече време навън.


И така е правилно, защото атмосферата във вашия дом и семейство може да е по-напрегната по различни поводи, а така може да заобиколите някои предизвикателства в този сектор.


Все пак е полезно да избягвате напрежение и недоразумения с членове на вашето семейство.


Ако съществуват различия, включително във връзка с недвижимо имущество или местоживеене- изчистете ги конструктивно.


Навлизате в много важен период във вашия живот, когато вашия социален статус може да се преобрази.


Промените ще зависят и подобно на скачени съдове- от одобрението на влиятелни личности, партньори и лични или делови. Опитайте се да укрепите тези контакти, да изчистите евентуални различия, така всичко ще бъде във ваша полза...


Какво има да преодолявате и на какво можете да разчитате в значима степен разбирате в дните на новолунието, което е на 29 юни, възползвайте се от него, усилете позитивите и елиминирайте негативите, не им позволявайте да порастват...


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com