Седмичен хороскоп за Везни

Овен
Везни

Хороскоп за седмицата
29.11.2021 - 05.12.2021

Все още се намирате в силен период, през който можете да хармонизирате най-близката си среда на съществуване- във вашия дом и семейство, но не само.


Мнозина ще инвестират в дома си и това ще се отчита за положително обстоятелство, други ще разчитат на финансова или морална подкрепа от страна на близките си, трети ще се справят с битови или имотни казуси, всичко това може да трансформира обстановката около вас и то в положителна посока.


През тази седмица информационният поток е доста усилен, през първите дни от седмицата можете да проведете доста конструктивни разговори, които ви действат стабилизиращо, понякога успокояващо, намирате хора, които подкрепят честолюбивите ви планове. Това е хубаво време за преговори, за укрепване на сърдечни връзки или пък с хора, които са от миналото, но влияят на бъдещото ви развитие.


На четвърти декември предстои новолуние с пълно слънчево затъмнение, то ще засегне предимно в средата ви на съществуване и ваши близки, комуникацията, информацията- ще се превръщат в проводник на преобразования, едно голямо ново начало...


Например, в живота ви могат да нахлуят нови хора, но може да решите да оставите зад гърба си- връзки или договори, които са изчерпани, може да решите да пътувате, да се местите, каквото и да е- препоръчително е да бъдете социално по-активни, да преговаряте за интересите си, за да привлечете вид опека, постигнете договорка и т.н.


Случващото се само ще ви подскаже- на какво и кого може да разчитате, съответно- в каква посока да се ориентирате, с кого да обедините усилия и т.н. Може да очаквате знакови или показателни новини в дните на новолунието и през следващата седмица, възползвайте се...


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com