Седмичен хороскоп за Везни

Овен
Везни

Хороскоп за седмицата
22.02.2021 - 28.02.2021

Ежедневието ви става все по-наситено от ангажименти, но и резултатно. Вие навлизате в прекрасен период да се докажете на работното място, да утвърдите авторитета си, а ако условията на труд го позволяват- да получите повишение и следствие на подкрепа, одобрение от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви.


Ако това е невъзможно, тогава ви се дава шанс да потърсите и намерите нещо друго и по-благоприятно, перспективно за вас...


Венера, вашата покровителка ще навлезе в Риби на 26 февруари, ще ви помогне да печелите с по-голяма лекота симпатии и одобрение на работното си място. Ако сте сами, тогава лек флирт с колега през последните дни на тази и през следващата седмица- бързо може да прерасне в нещо повече, в романтична връзка и т.н.


На 27 февруари предстои Пълнолуние, което в по-ярки краски ви показва какво трябва да промените в ежедневието си, в приоритетите си и как да ги пренаредите, какво да оставите зад гърба си, така че да бъдете по-успешни и здрави- буквално и в по-широк смисъл.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com