Седмичен хороскоп за Везни

Овен
Везни

Хороскоп за седмицата
10.05.2021 - 16.05.2021

Това е силно преобразуващ период за вас, от една страна може да ви се налага да се борите за вашето по-добро място под Слънцето, не е изключено да бъдете подтиквани силно да вземете решение, все едно сте на прага на житейски кръстопът, а това да определи много или всичко като бъдещи перспективи на развитие.


В друг случай- появяват се шансове да се справите с чисто финансови приоритети като разчитате на подкрепа от страна на ваши партньори, влиятелни личности или такива, които определят материалното ви състояние.


Ако условията на труд го позволяват, тогава може да повишите доходите си, да заемете по-добри позиции на работното място в следствие на подкрепа и одобрение.


Някой от вас ще бъдат фокусирани върху необходимостта да се справят с наследствени въпроси и на този етап получавате зелена светлина в това направление.


Взаимодействате отлично с финансови или държавни институции, възползвайте се по оптимален начин. В любовта- стабилизирате сърдечните си връзки, може да попаднете в доста емоционални ситуации, които ще придадат повече цвят или страст на вашите отношения.


Ако сте сами, може да срещнете любовта, дори и в лицето на личност, която не е от близкото ви обкръжение.


В друг случай- евентуални пътувания или общуване с хора стоящи далеч от вас- ще ви носят радост, удовлетворение и т.н..


Венера, вашата покровителка вече е в Близнаци- ще ви помага по-лесно да преодолявате евентуални предизвикателства, мнозина ще почувстват и и вид удовлетворение.


Възползвайте се от новолунието на 11 май, за да превъртите всички предизвикателства в полза, ще имате такъв шанс.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com