Везни

Хороскоп за седмицата
18.03.2019 - 24.03.2019

Ежедневието на повечето от вас е доста натоварено, но периодът е отличен да пренаредите приоритетите си, така че да сте максимално успешни, вероятно ще има силен подтик в тази посока, както и да промените нещо в подхода си, за да се справите с дела, които не вървят точно по график. В този процес мнозина ще се доберат до подкрепа /финансова или морална от страна на влиятелни личности/ и така е правилно- това е ключът за вашите успехи, които ще утвърдят позициите ви на работното място или ще ви дадат шанс за повишение, ако не веднага през идните няколко седмици и до средата на април, но крайният резултат много зависи от инициативността ви сега, на този етап.


Имате шанс да въздействате на тези процеси, но внимавайте, далеч не всички са чак толкова доброжелатели, а може да има и такива, които направо са подвеждащи и това може да се отрази на професионалната ви реализация.


В друг вариант- социалната ви активност е много висока, може да ви се налага да пътувате, да преговаряте за интересите си…


Част от ангажиментите може да се отнасят до дома и семейството ви, битови или имотни казуси. Това е оптимално време да им въздействате и да създадете здрав фундамент под краката си, на който ще разчитате дълго, може би като инвестирате в този сектор, като изчистите евентуални недоразумения, вариантите са много, но евентуални трансформации ще са дълготрайни, а сега можете да ги насочвате и да спечелите.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита