Везни

Хороскоп за седмицата
21.01.2019 - 27.01.2019

Вашата социална активност сега е значима, вие разширявате кръга си от влияние, привличате все повече внимание, не ви липсва подкрепа, особено ако я търсите…


Мнозина се срещат с важни за тях хора, някой от които се отчитат за „неслучайни“, дългосрочни партньори-лични или делови, които могат да подействат позитивно, обогатяващо на живота им в един по-широк смисъл.


В началото на седмицата може да се случи някакво важно събитие, което е по-скоро изненадващо, разкриващо чувства, обстоятелства, около близки до сърцето ви хора…Може да установете, че рязко попадате в нова и обновена среда на съществуване и в повечето случаи- това ще са по-престижни позиции, ако все пак някой рязко напусне обкръжението ви, това няма да е случаен акт, а такъв, който се е трупал като такава перспектива поне през изминалата година, а може и повече.


Друга водеща тема е домът и семейството ви, възможно е близък или роднина да има нужда от повече внимание, около него да ескалират промени, които да се отразят и на вас. Ако има стари и неразрешени казуси- те ще напомнят за себе си. Можете да ги разрешите конструктивно, само внимавайте да не преминете определени граници на добрия тон.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита