Седмичен хороскоп: Везни


Везни

Хороскоп за седмицата
16.07.2018 - 22.07.2018


Продължавате да бъдете в ключов период относно кариерното ви развитие или имидж като минимум. През тази и следващата седмица могат да възникнат знакови събития, които да преобразят живота ви и нека те ви зарадват! В повечето случаи това ще е награда или развръзки на вече зададени тенденции. Новото начало след това Слънчево затъмнение има подобно изискване, да се надградяд, разширят минали успехи, а ако това е невъзможно да се направи рязък завой, а обновяването в живота ви да продължи едва след 11 август, което ще включи и по-голяма социална активност, шанс да постигнете по-добри резултати, но в нова среда и т.н.


Все пак ако се наложи някаква кардинална промяна, която не е твърде по вкуса ви, би трябвало да го приемете като нещо положително, което ще промени пътя ви на развитие и ще ви насочи към вашата предопределеност, там, където в пълна степен ще можете да демонстрирате потенциала си.


През втората част от периода нарастват шансовете да спечелите нещо- чрез тайна опека, покровител или по един неочакван начин, в друг вариант- това може да са алтернативни източници на доходи и е въпрос на избор дали ще ги приемете или не. Ежедневието ви е извън обичайния ритъм или рутинната работа не ви е твърде по вкуса, хубаво е да намирате време и за почивка.


В любовта- мнозина ги владеят силни чувства, но и хладни, практични оценки, така че на този етап вашите чувства и/или връзки са скрити или се ревизират...


Рубриката се води от Марияна Петрова