Скорпион

Хороскоп за седмицата
21.01.2019 - 27.01.2019

Вие продължавате да сте в прекрасен период да повишите доходите си, да получите повишение следствие на положени вече усилия, способност да се справяте с конкуренти, висока инициативност, която проявявате.


Въпреки високите шансове за печалба, разходите на мнозина пак така си остават високи. Това може да са полезни инвестиции в любими хора или бизнес, но все пак е полезно да се пазите от подвеждане, изтичане на средства, които се отчитат повече за загуба. Внимавайте подобни теми да не повлияят на отношенията ви.


В началото на седмицата са възможни изненади, които да ви подтикнат да обърнете по-голямо внимание на дома и семейството си, може би приоритети, които се отнасят до недвижимо имущество или место-живеене. На този етап е полезно повече да наблюдавате тенденциите ,те се движат повече по инерция и според случилото се „преди“, поне от изминалата година.


На този етап ви се дава шанс да довършите започнатото, да го насочите в една по-позитивна посока- чрез разговори и не само, но също така да реагирате „на момента“, за да сте адекватни на случващото се ,все още е рано за нови начинания в този сектор…


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита