Седмичен хороскоп: Скорпион


Скорпион

Хороскоп за седмицата
16.07.2018 - 22.07.2018


През тази седмица се 'осветяват' въпроси, които касаят по далечни хоризонти на развитие в живота ви, например повишение в службата, евентуални пътувания, получаване на важни документи, изясняване на юридически казуси.


Възможно е да получите предложения- по един бърз и неочакван начин, които пак така да оформят по-далечни перспективи на развитие, но те не са случайни, а свързани с ваши минали действия. Ако пък част от подобни теми не ви вълнуват, тогава вероятно сте в период, който променя мирогледа ви, философските ви виждания за живота, това влияе на изказа ви, линията ви на поведение и съответни връзки, които укрепвате, създавате или оставяте зад гърба си.


През втората част от периода получавате приятни изненади от приятели, колеги, имате на кого да разчитате. Едно приятелство може да се превърне в нещо повече, ако сте сами.


В дома ви се връщат стари теми на „нов глас“- недовършени ремонти, а може и спорове, свързани с благоустройство, своеобразна борба за лидерство. От подобен водовъртеж бавно и трудно ще се измъкнете, освен, ако не положите съзнателни усилия и не си изградите стратегия.


Рубриката се води от Марияна Петрова