Седмичен хороскоп за Скорпион

Овен
Скорпион

Хороскоп за седмицата
28.11.2022 - 04.12.2022

Все по-важна тема за вас се превръща- финансовото благополучие. Вие може да се чувствате по-стабилни в тази сфера като разчитате на вашите близки, на вашето семейство и т.н. Някой от вас ще получават подкрепа от тях- дори и чисто финансова, въпреки че може и да е морална.


В друг случай- вие се намирате в чудесен период да хармонизирате и подобрите домашната среда като изчистите евентуални недоразумения от миналото, като се справите с битови или имотни казуси, като инвестирате в дома си и т.н.. Все още ескалират и повишени разходи, но те могат да бъдат минимизирани и като делегирате отговорности.


Някой от вас могат да се въвлекат в конфликт на интереси или да ескалират в спорове по-чисто финансови въпроси. Нека това да се превърне в повод да изчистите евентуални различия, да си създадете общи и обогатяващи цели, това ще укрепи много вашите взаимоотношения, ще ви предпази от недоразумения и в бъдеще. Доколко това е възможно, гледате в една посока с определени личности, които влияят на благосъстоянието ви, до колко може да бъдете гъвкави в общуването и да превъртите тези предизвикателства в полза като балансирате между ваша гледна точка и тази на отсрещната страна, това ще разберете през настоящия период.


Ако разногласията не са твърде големи, ако имате общо бъдеще, тогава ще се справите с това предизвикателство и то ще ви подейства като облекчение.


Притежавате доза късмет по отношение на чисто финансови приоритети или пък шанс да материализирате желанията си. Въпреки всичко може да сте изправени пред своеобразна дилема- „ кое и колко струва, дали си заслужава цената“, вие ще прецените...


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com