Седмичен хороскоп за Скорпион

Овен
Скорпион

Хороскоп за седмицата
22.02.2021 - 28.02.2021

Вие навлизате в силен период, през който ще ви се дава възможност да разгърнете и демонстрирате потенциала си в оптимално добра светлина. Ако ви се дава възможност на повече свобода на действие, работата ви е творческа или имате шанс да се развивате чрез хоби, което е работа, чрез собствен бизнес, тогава ще можете да направите пробив в избрано от вас направление.


Иначе- рутината ще ви дразни или няма да ви дава толкова широки перспективи или пък ще намирате начин да балансирате между нея и нещо друго, което ви е по-приятно и душата ви иска.


Ще можете да разчитате и на доза късмет, който ще усещате най-силно при преследване на цели, които извират от сърцето ви или при по-изпитващи моменти.


В близкото ви обкръжение се появяват хора, които все повече ви подкрепят, разкриват внезапни и бързи възможности пред вас, понякога и по един изненадващ начин.


Струва си сега да преговаряте за интересите си или съзнателно да се стремите да си сътрудничите, ще имате такъв шанс, който ще разшири перспективите ви на развитие, ще създаде внезапни шансове и варианти.


Увеличавате влиянието си над околните, благодарение на чара си, интуитивни прозрения и съответен подход.


Отлично време за създаване и укрепване на връзки, делови и романтични.


Ако сте сами, можете да срещнете любовта, тази тенденция ще расте през последните дни на тази и през следващата седмица.


На 27 февруари предстои Пълнолуние, което ще ви покаже в по-ярки краски и под формата на развръзки, показателни събития- какви бъдещи перспективи на развитие се очертават пред вас, обществени позиции и следствие на подкрепа, собствените ви амбиции и т.н.


Ценете високо онези, които застават на ваша страна, подават ви ръка, можете да разчитате на тях, те може да са част от картина, която е по-благоприятна, цветна за вас...


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com