Седмичен хороскоп за Скорпион

Овен
Скорпион

Хороскоп за седмицата
25.09.2023 - 01.10.2023

Традиционно и през тази част от годината голяма част от събитията се движат повече по инерция, защото вие приключвате една лична година.


На този фон и в по-ярки краски вие ще набележите водещи задачи, към които да се концентрирате, така че да не се разпилявате в различни посоки, за да сте по-ефективни и успешни на различни нива, включително и в чисто професионален аспект или такъв, който ще осъществи честолюбивите ви планове.


Не е изключено ежедневието ви да е доста натоварено, но и да ви подтиква да се разделите с дела, хора и обстоятелства, които само ви натоварват, но не ви носят удовлетворение.


Възможно е да имате нужда от повече почивка, да намалите темпото, да следвате естествения ход на случващото се, което може да включва спонтанно възникнали шансове, които не са случайни а награда за полагани от вас усилия, но също така и предизвикателства, които трябва да преодолявате.


Може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, а вид равносметки ще ви подтикнат да направите избор и със съответните последици.


В този процес ще възникват и допълнителни възможности, от които да се възползвате, но те ще изискват повече време, за да се реализират в пълна степен, засега получавате първи сигнали в това направление.


Оформят се шансове да стабилизирате и подобрите финансовото си състояние, да се справите с имотни или битови казуси, а това може да има позитивен ефект и върху взаимоотношенията със семейството, да изчисти някои недоразумения или напрежение между вас и близките ви.


Ако това не винаги е така, значи различията са много по-сериозни и ще изискват повече време, за да се разрешат, ако това е възможно въобще... Ще получите подсказки в това направление през втората част от седмицата...


През първата част- можете да проведете доста конструктивни разговори, можете да намерите изход и решение от спорни казуси, можете да получите вид подкрепа за честолюбивите си планове в лицето на конкретни личности или обстоятелства.


През втората част от седмицата е препоръчително да се пазите от интриги или нечестност, които могат да ви нанесат щети- морални или материални.


През това време е препоръчително да отложите взаимодействие с финансови институции, ако това е възможно разбира се...


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com