Скорпион

Хороскоп за седмицата
19.08.2019 - 25.08.2019

Вашата социална активност постепенно ще се усилва, защото в близкото ви обкръжение се появяват хора, които ви стимулират да се развивате, амбицират ви, палят ентусиазма ви, превръщат се в проводник на интересни идеи и предложения, които са способни да обновят начина ви на живот.


В друг вариант- това са собствените ви амбиции, но и необходимост да се доказвате над обичайното в колектив, защото вид одобрение и подкрепа от страна на „другите“-общо, ще определи много или всичко в бъдещите ви успехи и просперитет. Причините могат да бъдат- нови позиции, които заемате, нови изисквания, промени в реализацията, нараснала конкуренция, но и шансове, които не бива да пропускате.


Това е отличен период да заздравявате и укрепвате връзки, да преговаряте за интересите си, така пред вас могат да се разкрият внезапни нови и по-добри перспективи на развитие.


Ако в миналото са възникнали недоразумения между вас и важни за вас хора, сега- можете да ги изчистите, ако това все пак е невъзможно, значи- налагат се кардинални преобразувания, прелистване на „страница“ във взаимоотношенията и т.н.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита