Седмичен хороскоп за Скорпион

Овен
Скорпион

Хороскоп за седмицата
10.05.2021 - 16.05.2021

Вашата популярност постепенно се усилва, вие се радвате на повече внимание, доброжелателност и разбиране от страна на околните. Вие сте в чудесен период да оздравите партньорските си отношения, ако има такава нужда, а в друг случай- може да преживеете незабравими и романтични мигове, може да си доставите удоволствие, като намерите повече време за развлечения, хоби и т.н.


Не е изключено- да укрепите отношенията си като кроите планове за по-далечни перспективи на развитие, вземете важни решения или пък пътувате, това ще освежи доста и ще има позитивен ефект върху връзките ви.


Друга водеща тема- може да бъдат взаимоотношенията в дома и семейството, сега те също се канализират по-оптимално подходящ начин, може да очаквате вид стабилизация в този сектор от живота ви като се намери изход и решение за приоритети, които са ви тежели от доста време, но не са намерили изход.


Тази тема може да обхване инвестиции в дома, разрешаване на спорни и имотни казуси, вариантите са много като самия живот, но е хубаво да се възползвате от опеката на звездите и може да стигнете много далеч- буквално и в по-широк смисъл.


На 11 май предстои новолуние, възползвайте се и задайте едно голямо ново начало във вашите отношения, които са важни за вас, усилията ви няма да останат без последици и ще прорастват дълго, през идните две седмици или полугодие, а може и по-дълго.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com