Седмичен хороскоп за Скорпион

Овен
Скорпион

Хороскоп за седмицата
01.03.2021 - 07.03.2021

През тази седмица повечето от вас се чувстват в „свои води“, защото получавате достатъчно обич или внимание от близки до сърцето ви хора, това може да е партньор, деца, други важни за вас хора.


Не са изключени изненади, които да са приятни и да освежат, разнообразят вашите връзки, че и ежедневие.


Ако отношенията ви с близки или роднини са усложнени, тогава сега ви се дава възможност да ги оздравите и подобрите, стига да не са преминати определени граници в миналото...


Към настоящия момент повечето от вас са на някаква творческа вълна или вид идеали, мечти, които владеят съзнанието ви и току виж те се сбъднат, ако действате целенасочено в тази посока, тогава ще усетите, че инициативността ви е съпътствана и от доза късмет.


Към настоящия момент имате успехи предимно там, където можете да проявите себе си чрез повече свобода на действие, защото ваше хоби е и работа.


Ако това не е така, тогава рутината силно ще ви дразни, а някой от вас могат да си дадат почивка, да намалят темпото.


В дома и семейството ви може да се проведат важни разговори или да се взема подобни решения, да се получат известия, които имат широко отражение върху приоритети, които се отнасят до взаимоотношения у дома, недвижимо-имущество, место-живеене и т.н.


Тенденцията е инвестиции у дома- на време, средства, но това ще се отчита за положително обстоятелство, поне в повечето случаи.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com