Стрелец

Хороскоп за седмицата
18.03.2019 - 24.03.2019

Водеща тема за повечето от вас е домът и семейството, подкрепата, която можете да получите от близките си. До 21 март можете да влияете най-силно на този сектор като инвестирате време, че и пари, водите разяснителни разговори. Дори и не винаги да сте съгласни със случващото се, понякога очакванията ви да са преувеличени или подобни въпроси повече да ви натоварват, все пак това е сектор, който не можете да пренебрегвате, защото ще определи много приоритети пред вас, базисна сигурност и стабилност, включително финансова.


Иначе- повечето от вас предпочитат да са навън, да са социално активни и през целия период ще бъдете застигани от позитивни новини, подобни разговори, срещи и предложения, които ще повдигат тонуса и самочувствието ви.


Популярността ви расте, няма да ви липсва внимание, одобрение, ако сте сами- можете да срещнете любовта и тя да се развие доста бурно и бързо, да е като „любов от пръв поглед“ или дребни флиртове да прераснат бързо в любовна авантюра.


На работното ви място може да ескалира напрежение или вид недоразумения, отново- поради своеобразен конфликт на интереси, внимавайте, заложете на диалогичността и ще спечелите…


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита