Седмичен хороскоп за Стрелец

Овен
Стрелец

Хороскоп за седмицата
10.05.2021 - 16.05.2021

През тази седмица ежедневието ви е натоварено с доста ангажименти, но също така и конструктивно може да отхвърлите доста от тях.


От една страна, вие може да се справите с приоритети, които се отнасят до по-престижните и позиции на работното място, ако условията на труд го позволяват, тогава точно през тази седмица вие ще извършите позитивни преобразования или пък ще повишите доходите си, следствие на подкрепа и одобрение, вид инициативи, които се увенчават с успех и т.н.


От друга страна- може да бъдете достатъчно ангажирани с приоритети, които са лични, може да са свързани със семейството, с вас самите и здравето например, също- битови и имотни казуси...


Каквото и да е, през настоящия период имате шанс да се справите по оптимално добър начин с всичко гореизброено.


С по-голяма лекота ще получавате желаното, но все пак е добре или препоръчително да си направите план-график.


Възползвайте се от новолунието, което е на 11 май, за да поставите едно голямо ново начало, което е предимно свързано с професионалната ви реализация, осъществяване на вашия потенциал и намерения- общо. Подходящо е да пренаредите приоритетите си, да подействат е оздравително на физическото си състояние, да се отървете от лоши навици, ако имате такива.


В партньорските отношения- ще се радвате на все повече внимание и подкрепа, може да проведете и важни и конструктивни разговори с вашия партньор, които ще имат важно или дългосрочно отражение.


Ще се радвате на все повече добронамереност, разбиране и т.н.


Ако сте сами, периодът е отличен да срещнете подходяща личност, тази позитивна перспектива ще ви съпътства и през следващите седмици.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com