Седмичен хороскоп за Стрелец

Овен
Стрелец

Хороскоп за седмицата
01.03.2021 - 07.03.2021

Все по-важна тема за вас е домът, семейството, приоритети, които се отнасят до недвижимо имущество, местоживеене, битови казуси...вариантите са много. От друга страна, аспектацията на звездите е такава, че точно с всичко горе-изброено вие ще съумявате да се справяте най-добре, ще разпределяте добре времето си между лични, семейни и служебни приоритети.


Действията ви в повечето случаи ще бъдат такива, че ще подобрят атмосферата на съществуване в дома ви или пък ще можете да се справите с всички задачи, които си поставяте от този сектор на вашия живот.


Повечето от вас ще могат да разчитат на близките си, да делегират отговорности и със съответните позитиви.


През втората част от седмицата в обкръжението ви се появява енергична личност, която ще се стреми да ви стимулира да се развивате в определена посока, може да ви се налага да се съобразявате повече с нея, но пък да ви е много полезна.


През тази седмица можете да проведете доста конструктивни разговори, да чуете новина, предложение, да сключите договори, които ще имат дългосрочно и в повечето случаи- позитивно отражение.


Вие можете да се възползвате от подкрепата на звездите, така че да преговаряте за интересите си, да създавате и укрепвате връзки, които ще се превръщат в мост към благоденствието ви.


Някой от вас могат да привлекат на своя страна благодетел, да срещнат влиятелна и неслучайна личност, която да остане за дълго в живота ви.


В любовта- на този етап се придържате към любов, която вече съществува в живота ви, докоснала е душата ви или откривате най-много топлина, радост и подкрепа от семейството си.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com