Стрелец

Хороскоп за седмицата
20.05.2019 - 26.05.2019

Вие сте много продуктивни във вашите текущи ангажименти, повечето от вас се представят в прекрасна светлина на работното си място и всичко това е повод да получавате материална или морална подкрепа от страна на влиятелни личности, може да се превърне в повод за внезапни, бързи възможности за повишение и т.н. В друг вариант, ако не сте удовлетворени от настоящата си позиция, може да се ориентирате към нещо ново, което пак така ще се оформи на хоризонта.


Ежедневието ви е динамично, интересно, често ще е извън обичайния ритъм, може да възникват внезапни нови ангажименти, но и шансове за просперитет. Можете да се възползвате от опеката на звездите, да проявите по-голяма инициативност, която ще се закодира трайно, ще наложи авторитета ви, ще трансформира в положителна посока позициите ви, ще ви подейства обогатяващо.


Радвате се на подкрепа на работното си място, някой Стрелци могат да бъдат силно привлечени от свой колега, а малък флирт да прерасне неочаквано в романтична връзка.


През втората част на периода партньорските отношения /лични или делови/ стават приоритет, популярността ви расте. Владеят ви силни страсти, които могат да ви поставят пред своеобразен избор.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита