Стрелец

Хороскоп за седмицата
06.07.2020 - 12.07.2020

В душата а повечето от вас се разгарят силни страсти и вие ще преосмисляте всичко ценно за вас, а това по един естествен начин ще ви изправя на прага на житейски кръстопът.


Един от водещите ориентири на този етап ще бъде- на кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви носи повече щета или пък полза.


Явно е, че ще има хора, на които ще можете да разчитате, но е твърде вероятно да има други, които ви разочароват или направо могат да предизвикат загуби- финансови или морални.


В оптимален случай- решавате каква цена трябва да платите за да се сдобиете с нещо ценно за вас, дали си струва и правите своя избор.


Все пак периодът е добър да подействате позитивно на благосъстоянието си, но това може да се случи само чрез вид помощ, помислете с кого можете да обедините усилия.


Здравите партньорски отношения ще стават още по-здрави. Може да се радвате на доста романтични моменти и доброжелателност, а ако сте сами- това е подходящо време да откриете любовта.


Ако настоящите ви отношения са сложни, това ще бъде доста ясен признак, че са изчерпани или поне ще изискват сериозни промени, за да бъдат съхранени.


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита