Седмичен хороскоп: Стрелец


Стрелец

Хороскоп за седмицата
20.11.2017 - 26.11.2017


През тази седмица мнозина вземат важни, определящи бъдещето им решения, това важи за всички, но подчертано за родените през трети деканат. Възможно е да правите ретроспекции, да се осланяте на натрупания си опит, а това да бъде верен ориентир, разкриващ внезапни и нови възможности пред вас, осъществяващ спонтанни желания.Авторитетът ви се повишава, думите ви имат чуваемост, вероятно и поради безкомпромисните ви позиции.


Любовта- тя е по-дълбока, отколкото сте склонни да демонстрирате. Същевременно и в това поле на влияние сте принудени да си правите равносметки, анализи, а после-нищо не изглежда по същия начин. И нека новият поглед- заздрави и обогати връзките ви, също-намери варианти за тяхното скрепване, а не обратното.


От 22 ноември Слънцето ще транзитира през вашия зодиакален знак, така че ще промени вътрешните ви нагласи, постепенно ще ви зареди със сили и енергия, по-голяма воля и способност- да владеете хода на събитията. Самочувствието и само-увереността ви нарастват, особено през втората част на периода.


Рубриката се води от Марияна Петрова


Реклама

Астро връзкиуран