Седмичен хороскоп за Стрелец

Овен
Стрелец

Хороскоп за седмицата
22.02.2021 - 28.02.2021

Повечето от вас ще бъдат концентрирани и върху лични приоритети, например такива, които се отнасят до недвижимо имущество, справяне с битови казуси или пък необходимост да обръщате повече внимание на семейството си.

Звездите сега ви дават шанс да подействате позитивно на всичко горе- изброено, а това ще хармонизира, подобри или обогати най-близката ви среда на съществуване.

Понякога възможностите ще се разкриват пред вас по един бърз и изненадващ начин, но не и случаен, защото е като своеобразна развръзка на вече натрупани тенденции.

Ако това не е ваша тема, тогава ще имате нужда просто да намалите темпото, да обърнете повече внимание и на себе си, може би да си дадете почивка от напрегнато ежедневие, ако условията на труд го позволяват.

В друг случай- пред вас изникват спонтанни и обновяващи живота ви шансове, буквално в ежедневието, които ще ви стимулират или помагат да започнете нещо отначало..

Каквото и да е, на този етап няма за къде да бързате, а по-скоро да следвате естествения ход на събитията, който набира скорост и инерция в избрано вече направление.

На 27 февруари ескалират развръзки, които могат да се превърнат в превключващ момент по водещи за вас въпроси, които засягат условията ви на съществуване- общо, в частност- семейство, недвижимо имущество, също- репутация, кариерно развитие...Не пренебрегвайте обстоятелства, които спонтанно се разгръщат като шанс пред вас, дават ви „зелена светлина“, уловете ги и ги преумножете. Отстранете евентуални негативи, ако има такива и това ще има дълготрайно отражение, ще ви помогне да се наместят пластовете под краката ви и да сте по-стабилни...

Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com