Стрелец

Хороскоп за седмицата
19.08.2019 - 25.08.2019

Все по-важна тема се превръща вашата професионална реализация, обществено положение, репутация. В този процес вид ентусиазъм ще бъде заменен от по-практични съждения, необходимост понякога да проявявате по-голяма критичност, практичност, така че да стабилизирате позициите си на работното място и/или да защитите авторитета си…


Амбициите на повечето от вас растат, вероятно, защото усещате, че не бива да пропускате шансове, които застават на пътя ви, понеже сега е моментът да действате, за да спечелите нещо значимо или пък- гледате на обикалящата действителност с „други очи“, те изискват мобилизация, за да отговорите на предизвикателства, така че да превъртите някой трудности в полза.


Повечето от вас са доста находчиви и това задължително ще имат своя позитивен ефект, стига и предварително да сте си избрали вид стратегия и то в по-далечна перспектива на развитие, идентифицирали сте слаби звена, които трябва да отстраните и са ви дестабилизирали до скоро.


Бъдете активни, сега е моментът да отпушите внезапни нови и по-добри перспективи, но чрез значима адаптивност, аналитичност, концентрация върху подробности, които сте пренебрегвали или сте пропуснали.


В ежедневието не са изключени изненади, в повечето случаи приятни, остава да се възползвате от тях…Може и сами да ги инициирате и те ще внесат вид освежаване, варианти за себе-реализация…


Рубриката се води от Марияна Петрова
 

 

 

 

 

 

аленамаргарита