Седмичен хороскоп за Стрелец

Овен
Стрелец

Хороскоп за седмицата
22.11.2021 - 28.11.2021

Още от началото на седмицата Слънцето вече ще транзитира през вашия зодиакален знак, а към него ще се присъедини и Меркурий и от 25-ти ноември.


Тези две планети ще подействат изключително позитивно на вашия тонус, настроение, вяра в собствените сили и възможности.


През първата част от седмицата- все още ще сте под влияние на някакви много силни впечатления, събития от миналото, но това може да се окаже своеобразен и пречистващ период, който ще ви даде по-голяма яснота и увереност- какво от миналото да задържите и какво завинаги да оставите зад гърба си.


Възможно е вие да дискутирате това, да го обсъждате, да възбудите стари и неразрешени теми, тази тенденция ще се усилва, но паралелно с това и шанса да ги насочете в една по-конструктивна и предпочитана от вас посока...


Добрата новина е, че ще можете да влияете на случващото се над обичайното и всъщност и вие навлизате в етап, през който ще гърдите нова енергийна програма за цялата ви предстояща година...


На този етап може да се наложи да направите избор в каква посока да канализирате тази мощна енергия.


През тази седмица вашето финансово състояние може да се подобри следствие на подкрепа, награда за полагани до този момент усилия, защото имате на кого да разчитате или пред вас се оформят- паралелни източници за печалба, особено, ако търсите такива.


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com