Седмичен хороскоп за Стрелец

Овен
Стрелец

Хороскоп за седмицата
28.11.2022 - 04.12.2022

Слънцето, Венера и Меркурий вече транзитират през вашия зодиакален знак, тези планети ще ви надаряват с повече енергия, доза късмет, вяра в собствените сили и възможности, шанс да влияете по-силно на околните и съответните позитиви.


През тази седмица вие може да бъдете въвлечени в разяснителни разговори, може да се разискват важни за вас теми, които ще определят вашият авторитет в колектив, вид стабилност в отношенията.


Мнозина ще дебатират конструктивно неразрешени въпроси, това ще им помогне- да наложат мнението си, да осъществят желанията си, да привлекат нечия опека...


Стари теми не намерили изход и решение могат да се активират отново, но сега да се канализират в една по-подходяща и предпочитана от вас посока...


Добрата новина е, че ще можете да влияете на този процес над обичайното и крайният резултат действително ще зависи от вас. С по-голяма лекота печелите внимание вид одобрение, ще усетите позитивната тенденция чрез известия, предложения, подадена ръка, ако имате нужда от такава. Общуването се превръща в проводник на стабилизация, успехи, възползвайте се по оптимален начин.


Въпреки всичко, в обкръжението ви може да има дразнител, повишена конкуренция, която не винаги е открита, напротив- Понякога може да си служи със скрити и нечестни способи. От тази гледна точка е препоръчително да внимавате на кого се доверявате, трябва да се пазите от интриги и т.н..


Ако имате партньор до себе си- стари и неразрешени въпроси отново могат да напомнят за себе си, проследете причинно-следствени връзки, действайте различно, за да получите по-добър резултат от преди...


В дома и семейството ви пак така са възможни недоразумения, сега може да въздействате и на тях, стига да искате...


Ако забележите, че нещо недоизказано се промъква между вас и близките ви, отстранете го, защото тази ерозия може да продължи да работи и в бъдеще и сериозно да подкопае основите в тези взаимоотношения..


Рубриката се води от aстролог Марияна Петрова - horoskop-astrom.com