Семинар

астрология

 

Астрология и Икономика

 

Астрологичен семинар в 3 части.

Водещ: Кирил Стойчев

 

 

От този семинар ще разберете как астрологията е свръзана с икономическите процеси в обществото, кога настъпват икономическите кризи, причините, които стоят зад тях. Как ще се развие кризата в икономиката започнала през 2020 година. Информацията е поднесена на достъпен език, не се изискват специализирани познания по икономика.

 

 

I част. Икономика
Какво е икономика?
Какво движи икономиката?
Търсене и предлагане
Причини за растежа на икономиката
Цикличност за икономическите кризи
Как се създава икономически балон? Кога се пука?
Причини за богатство и бедност в семейството и държавата.
Какви са грешките в съвременния икономически модел?
Икономическо и духовно развитие - свързани ли са и как?

 

II част. Астрологичната тъкан на икономиката
Как знаците и планетите са свързани с гореописаните процеси
Как астрологията е свързана с микро и макро икономиката.
Астрологична пирамида на потребностите

Астрологични цикли, съответни на  настоящите събития.

 

В изложението 1-ва и 2-ра част са взаимосвързани, за всеки  икономически процес ще бъде дадена и неговата астрологическа проекция. 3 част е бонус за участниците в семинара

 

III част. Как новите коронавирус условия ще се отразят на икономическите отношения?  Събитията след м. май 2020 – какво ни очаква – 3 сценария (оптимистичен, реалистичен и песимистичен) свързани хронологично.
Защо се случва всичко това и точно сега?
Втора вълна на пандемията. Какви са причините за пандемиите и тяхната цикличност.
Оценка на ситуацията в икономиката – безработица, засегнати отрасли, перспективни отрасли.
Как ще се отрази кризата на  следните сектори: селско стопанство, строителство, държавна администрация, енергетика, търговия, туризъм, образование, транспорт, услуги, здравеопазване, култура.
Кое е наистина важно в новите условия? Как кризата ще се отрази на астрологията?
Развитие на настояща икономическа криза. Инфлация, дефлация или стагфлация?

 

Продължителност на семинара 4+ часа,

Такса за участие - 40 лв.

 

Ако желаете да гледате и участвате офлайн в този семинар, изпратете писмо до имейл: astrohoroscope.info@gmail.com  и ще получите данни за плащане по банкова сметка

 

Ще получите видео файловете за трите части на семинара по електронен път (линк за download). След като изгледате офлайн семинара, може да зададете 1 въпрос на лектора по имейл.

 

7 дневна гаранция – ако поради някаква причина останете неудовлетворени от семинара, в 7 дневен срок може изпратите писмо на горепосочение имейл и таксата за семинара ще ви бъде върната обратно по банкова сметка.

 

----------------------------

 

За лектора – Кирил Стойчев е икономист, завършил Икономически универститет Варна (преди това Математическа гимназия "Д-р Петър Берон")
 

Специални интереси в областта на макроикономиката и математическото моделиране на процеси, създаване на икономически теории. Създател на платформата „За да я има България“ – социално-икономическа концепция за справяне с демографската криза.

 

От 2004 година досега председател на Бългаска астрологична асоциация, организатор на 17 национални конференции, лектор с над 40 доклади на семинари и конференции, автор на научни и статистически изследвания в областта на астрологията, преподавател.

 

Автор на 5 книги – Еволюция на връзката,  6 дни за да постигнеш всичко, което желаеш, 144 възможности, Животът е игра, играта е живот, Астромедицина за всеки.

 

През 2006 година на конференция на Българска астрологична асоциация представя изследване на астрологичните фактори свързани с пандемиите и предсказва предстоящите тогава пандемии от свински грип и коронавирус COVID-19. Прогноза, излъчена през 2006 г. от БТВ, и след това потвърдена в предаването на Светла Петрова „Референдум“ от  м.май 2009 г.