: 22.05.2009 ., 27498
 

 

- . , . .

, , . , .

, , . , , , . , , , , . , .

, ? , , ?

. , , .

?

-: .

. , , . , , , , . , , . , , , , . , , . , , , . : , , .

. , , , , . - .


- , . , , - , . , , , , . .

. , . , .

? - , . , .

, , .

, () () , () (). , , . , () () () , (). - , , () (), () . , , . , , . , , . , - , .

( , ), , , , , . , , , , . ? , , , .

, , , . , , . .

MC ( - ) 10 , , , . PR, , , ? ?
, , . , . .

, , .

, , , ? - , - , - . , , - , , . () , (), .

, : () () (). , , , . , .

, , , .
 

 

 

 

Comment Script

Would love to learn more about this. Thanks for sharing it.
Hoverboards - 08/20/2016 - 04:20 .
Статията наистина е много добра!
Поздравления!
Аз обаче имам въпрос:
Имам Плутон в Дева на МС но в съвпад и със северен лунен възел! Последното не означава ли кармична предопределеност и то в знака на служене "Дева"?
Лили - 11/11/2013 - 22:12 .
Много интересна статия! Според мен, хората имат огромен потенциал (вкл. за визуализиране на конкретни цели и др.) и ако го използват правилно и за положителни неща, това дава реални резултати, макар и да изисква изключително постоянтво и усилия, все пак си струва!!!
Мелинда - 07/27/2012 - 09:16 .
Статията е точна като швейцарски часовник
Отлично - 07/12/2012 - 23:14 .
Чудесна статия, благодаря!
Александра - 08/05/2010 - 14:16 .
Благодаря ви за чудесните коментари!

@Цвети - "Защо тогава се съмнявате, че можете да се променят нещата към по-добро?" - Изобщо не се съмнявам :)
Радислав - 05/13/2010 - 21:45 .
Здравейте.Прочетох внимателно статията.Отдавна не бях срещал такава хармония между мисли и слова, потопени в изящно красноречие!С магнетичен и философски подход, Вие сте обяснил много точно неща, които по принцип са трудно разбираеми за повечето хора.Мол
Станимир Стойчев - 03/25/2010 - 10:17 .
чудесна статия
пишете повече такива статии
iv - 01/18/2010 - 09:30 .
Браво Радислав!
Напълно съм съгласна и дано все повече хора намерят пътя към себепознанието.Към това,което казващ, ако се пишат и желанията през времето на мощния лунен период-резултатите са фантастични.Вече съм го изпобвала.Ще ми е приятно ако обменяме информация.От много години истинското ми хоби е астрологията, но не разполагах с време.Сега, може би с помощта на звездите ми е дошъл истинския момент да се занимавам по-сериозно.Струва ми се, че ситуацията се отключи, когато Плутон направи точен съвпад(беше и ретрограден)2-3 пъти със Севрния ми възел.Може да се каже, че сега съм обсебена от астрологията.Това е велика наука и за съжаление един човешки живот не е достатъчен за да се изучи.Важното е, че както казва Гран Леви, можем да я ползваме като стратегия в живота си.Моят е.mail e;ulita1@abv.bg Ще се радвам, ако ми отговориш.Желая ти непрекъснато себеусъвършенстване.
Valsana - 11/16/2009 - 15:26 .
pogovorka blago pravi dobri neha pravi
galia - 08/13/2009 - 17:37 .
не е ного вярно >-(
галя - 08/13/2009 - 12:45 .
Това за свободната воля е истина.Мисълта
е сила но не трябва да се използва неразумно.Казано е "поискай и ще ти се даде!"Там трябва да се внимава.Астрологията
не противоречи на това.Отнася се за всички.
Милчан - 07/21/2009 - 22:24 .
Радислав - благодря за статията!
Движение - поговорката гласи: Помогни си сам, за да ти помогне и Господ!
Вярно е, че хората са с различен потенциал за личностна промяна, а също не всички осъзнават, че трябва да се развиват и дори има случаи на деградация.
Според мен начинът е: самоопознаване; трезва преценка; много усилия, за да се развива положителното и тушира това, което считаме за недобро; самоконтрол да се върши правилното и необходимото според обстоятелствата, а не това, което на нас ни се иска. Не е лесно, но рано или късно дава резултат.
За вярващите в Бог - той изпраща изпитания, но и помага на тези, които вярват в него и са с чисти помисли. Защо тогава се съмнявате, че можете да се променят нещата към по-добро?
Цвети - 06/26/2009 - 10:05 .
@Движение - да, кой с какъв капацитет за трансформация разполага, не е засегнато в тази статия, този основен елемент ще опиша в следващ материал. Разбира се, че резултатите при различните хора не са еднакви. Тези закони, разбира се, са общо приложими и не засягат само астрологичното знание. Но то хвърля светлина към себепознанието, което спомага серизно и промяната.
Радислав - 06/13/2009 - 11:10 .
Не мисля че човек сам разполага с капацитета да трансформира със силата на мисълта си. Това е вярно само за единици, които наистина разполагат с такива ресурси. А за останалите е губене на време. Разбира се че все ще имат някакъв резултат, тъй като са вложили някаква енергия в определена посока, но той няма да е релевантен на очакванията и на вложеното. Причината е че ние с нашето съзнание, Меркурий не можем да знаем кое е добро за нас. И в тази връзка е добре че не се изпълняват желанията ни. Тези теории от филма са измислени от човеци които не вярват че Бог е по силен от тях. Единствения начин да се промени човек е да се свърже с някой който е по-силен и по-добър от него, за тези които не могат да мислят абстрактно ;) а за другите, това е Бог. Дали астрологията е ключ към щастието, трябва да отговорите в друга безпристрастна статия. :) И ако не е, тогава кое е това нещо? Астрологичното знание е за малцина, а останалите могат само да им се възхищават на знанието. А кое е това което всеки може да използва за да се трансформира и да бъде щастлив?
Движение - 06/02/2009 - 13:47 .
Start Previous Page
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P