Въведение в астрологията

снимка

 

Kнигата 'Звездна приказка'

 

автор: Гинка Младенова

Раздел: астрология

 

Година на издаване: 2013

 

Размери: 210х150

 

Корична цена: 12 лв.

 

Страници: 152

 

 

 

 

 

Целият свят - небесен и земен е една приказка със своята красота, многообразие и взаимосвързаност. В "Звездна приказка", чрез асоциации е разкрита връзката между зодиакалните знаци, планети, съзвездия, минерали, растения, животни и човека.

 

Познавайки зодиакалните знаци можем по-добре да наблюдаваме другите, да ги опознаваме, разбираме. По-лесно да общуваме помежду си и да решаваме житейски ситуации.

 

При написването на книгата участваха деца - с рисунки, случки, разкази. Затова е достъпна, и се чете с лекота от малки и големи. Може да се използва от учителите в учебния процес - в часовете по Човекът и природата, по български език (дадени са примери от митологията, приказки, поговорки, пословици), астрономи, могат да се разиграват театрални сценки.

 

Книгата е основа за всеки решил да изучава астрология. Ако сте ученик и се интересувате от влиянието на зодиака върху вас и вашите приятели, с помощта на тази книга лесно ще направите първите си стъпки в астрологията.
Ако сте родител и искате да разберете по-добре особеностите в характера и поведението на вашето дете, горещо ви препоръчвам тази книга.
Ако сте учител и искате да си изработите индивидуален подход към децата, с които работите - в ръцете си държите незаменим наръчник, който ще ви помогне в тази посока.

 

Тел. за поръчки: 0877797377

 
 
 

 

 

 

Вашият коментар, мнение за книгата "Звездна приказка"
Comment Script

Име
Коментар
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P
Моля въведете текста от картинката :)