Веселина Стойчева - астролог, инструктор по йога


Веселина Стойчева – астролог, инструктор по йога. Здравейтe, аз съм Веселина Стойчева. Родена съм в гр.Габрово, където съм завършила „Национална Априловска гимназия”. По-късно висше образование завърших в „Нов Български Университет”, София. По професия съм мениджър, а по призвание астролог и инструктор по йога. От 1990 г. йога стана част от моят живот. Интересът ми към звездното небе също ме съпътства през целия ми живот. Професионално се занимавам с астрология от 2008 година. Член съм на Българска Астрологична Асоциация, а също и лектор. Участвала съм с доклади на Х , ХІІ, ХІІІ Конференция на Българска Астрологична Асоциация и на астрологични семинари.

За контакти: vessi_stoycheva@abv.bg

Кремена Радулова - астролог


Кремена Радулова – астролог. Аз съм търсач. Търсач най-вече на себе си. Такава е и зодията ми „Близнаци“. Онази, в която никога не знаеш с коя от многобройните си същности ще се срещнеш. Отдавна спрях да ги описвам и да им давам имена, опитвам се да ги обединя под един общ надслов – Кремена. Кремена означава „да бъде твърда като кремък“, а може би „да хвърля искри като кремък“. Толкова много искри блеснаха в живота ми и озариха толкова прекрасни учения и знания, с които се срещнах. Дори на мен ще ми доскучее да изброя всичките, затова ще кажа само кое е моят фокус, моят Астро-фокус. С годините, дори с многобройните ми същности неизменно винаги остана Астрологията. Хора идваха и излизаха от живота ми, но тя е там вече 22 години. Накрая реших да „хвърля искрата“, да споделя светлината на онези звезди, които съм събрала.

За контакти: kremrad@abv.bg

Христо Енев - нумеролог


Христо Енев – нумеролог. Роден през 1961 г., живее и работи в гр. Габрово. Завършил е Институт по Международен туризъм във Варна и „Български и Френски език и литература” на Великотърновския университет. Автор на книгите: „Числата”, „Азбука на Нумерологията”, „Светът на символите”, с първата у нас мултимедийна програма за съставяне на Нумерологични хороскопи и „Кой си ти? 365 Рождени дати…”. Член на СБЖ от 1996 г.

За контакти: chrisenev@yahoo.com

Ани Георгиева - астролог с многогодишен опит, преводач


Ани Георгиева – астролог с многогодишен опит, преводач. Материалните закони са добри и правилни, но те не описват целия свят, а само част от него. Също така и законите на "финия" свят. Също, както е безсмислено да се описва движението на влака от позиция на мистиката, така е ненужно да се прилага закона на Нютон за описване работата на съзнанието и търсенето на смисъла на битието. Най-общите, фундаментални закономерности работят едновременно на много нива. Например, законът на Ломоносов за запазване масата на веществата при физичните и химични процеси е частен случай на закона за запазване на енергията. Законът на кармата е отражение на същата закономерност във финия свят на ниво информация. Астрологията е символично описание на общите закономерности, което може да се прилага на всички нива, за описване на всякакви житейски ситуации.

За контакти: anibg@bitex.com