Дневен хороскоп за 17 януари
Дневен хороскоп за 17 януари

Овен
Можете спокойно да помечтаете. Днес ще гледате философски на света и всичко ще ви се струва лесно и постижимо. Очаква ви забележителна вечер, вашата награда от съдбата за “добро поведение”.

Телец
Не внасяйте напрежение в дома си, а се опитайте да го поразсеете с малко повече физически усилия. Идете на фитнес, ако нямате възможност да...


Дневен хороскоп за 16 януари
Дневен хороскоп за 16 януари

Овен
Не нарушавайте правилата само, за да направите на някого напук. Добре е също да внимавате като пресичате улиците и изобщо да не се разсейвате, ако шофирате. Не винаги разчупването на нормите е положително явление и вие го знаете по-добре от всеки друг.

Телец
Ден, в който трябва да поставите нещата ребром и да решите всичко....


Дневен хороскоп за 15 януари
Дневен хороскоп за 15 януари

Овен
Преполви и този месец. Време за кратка равносметка. Но най-вече е време да съберете нужната Ви информация, за да продължите напред. Информацията е един от най-ценните ресурси, пазете я.

Телец
Меркурий вече е ретрограден, така че бъдете по-внимателни. Всъщност това е шанс да довършите нещата, които сте отлагали досега.

Близнаци
Ще продължавате да се занимавате...


Дневен хороскоп за 14 януари
Дневен хороскоп за 14 януари

Овен
Ще ви вълнуват най-вече лични неща – собствените ви настроения и чувства ще определят и поведението ви. Сами знаете, че това не е най-добрия начин да се представите пред обществото. Е, една приятна изненада ще ви накара да се чувствате единствени и неповт

Телец
През деня нещата ще се развиват доста бързичко, а вие увлечени...


Дневен хороскоп за 13 януари
Дневен хороскоп за 13 януари

Овен
Днес ще се държите и ще изглеждате като мъченици. Не се поддавайте на унинието. Определено виждате нещата по-черни отколкото са. Усмихнете се, винаги има надежда или най-малкото - различна гледна точка.

Телец
Ще ви тормозят едни въпроси, свързани с взаимността в отношенията. Зимата май ни провокира към доста дълбоки размисли и за да не доведат...