Дневен хороскоп за 14 април
Дневен хороскоп за 14 април

Овен
Самочувствие и желание за действие няма да ви липсват и може би тъкмо заради това ще ви възложат куп задачи. Търпението ви ще е завидно, но ще имате нужда от един по-нестандартен поглед за това, което трябва да свършите. Бъдете по-възприемчиви към новите идеи.

Телец
Днес ще имате нужда от повече свобода на действие. Няма...


Дневен хороскоп за 13 април
Дневен хороскоп за 13 април

Овен
Силен ден с многоголям вътрешен заряд. Сега е моментът да помислите за нещата, които искате да направите, да започнете, да задържите. Помислете, поспрете, не бъдете твърде нетърпеливи, подгответе душата си за чудеса.

Телец
Идеален ден за забавления и любов, не изпускайте момента. Настроението ви ще е достатъчно добро, за да не обръщате внимание на дреболии,...


Дневен хороскоп за 12 април
Дневен хороскоп за 12 април

Овен
Обещаваща седмица, много нови неща Ви очакват. Ден за планиране и фокусиране, дайте си сметка какво точно искате и ... Имайте търпение.

Телец
Не се впускайте в обсъждания и философски спорове. По-добре потърсете начин да балансирате желанията си, попитайте себе си, притихнете, най-добрите и най-правилни отговори савътре във Вас.

Близнаци
Един ден за мечтаене, за срещи...


Дневен хороскоп за 11 април
Дневен хороскоп за 11 април

Овен
Погрижете се за очите си, особено ако носите контактни лещи. Добре е днес да си починете от тях. Масажите и компресите с топла и студена вода ще окажат благотворно влияние върху кожата на лицето. А тези, които нямат подобни грижи, е добре да внимават в предпразничното харчене.

Телец
Днес ще сте доста припрени и трудно...


Дневен хороскоп за 10 април
Дневен хороскоп за 10 април

Овен
Днешният ден ще ви предложи много поводи за размисъл. Определено ще бъдат поставени на изпитание вашите ценности и морал. Изхвърлете ненужното, оставете само жизнеспособното.

Телец
Фокусирайте се върху малките неща. Понякога те са много по-важни от големите. Малко ще трябва да поработите, поразчистите, да поподредите, да нагласите. Подгответе се за Великия ден. И отделете една...