Дневен хороскоп за 20 септември
Дневен хороскоп за 20 септември

Овен
Ден за почивка и размисъл. Пъргавата ви мисъл и живото ви въображение ще ви посочат интересни начини да направите живота си по-шарен и интересен. И нищо чудно малко след това да се забъркате в тайна любовна авантюра.

Телец
Има сума приятни неща, които ви очакват, само трябва да се постараете да сте на подходящото място,...


Дневен хороскоп за 19 септември
Дневен хороскоп за 19 септември

Овен
Нещата ще стават сякаш независимо от вас, вие просто трябва да ги констатирате. Това може силно да ви подразни, но във ваш интерес е да приемете ситуацията такава каквато е, “бунтът” само би усложнил положението ви.

Телец
Днес е ден за творчество и пътувания, дали ще направите творческо пътуване или ще пътувате из творчеството (независимо...


Дневен хороскоп за 18 септември
Дневен хороскоп за 18 септември

Овен
Днес ще се чувствате супер. Настроението ви ще е страхотно, ще сте изпълнение с ентусиазъм и едва ли има нещо, което би могло да ви стресне. В настроение е да се борите с живота и всички, които пожелаят.

Телец
Готови сте на всичко,за да постигнете своето,следвайки принципа - целта оправдава средствата. Хубаво е да се...


Дневен хороскоп за 17 септември
Дневен хороскоп за 17 септември

Овен
Хубав ден да научите нещо ново, а също и да се поразходите по някоя туристическа пътека. Най-важното е да не губите ентусиазма и доброто си настроение.

Телец
Парите наистина са много важни, но те не биха ви купили чиста съвест. Помислете за това, когато се впускате да правите нещо с пълното съзнание, че е нередно....


Дневен хороскоп за 16 септември
Дневен хороскоп за 16 септември

Овен
Нуждае те се от подкрепата на други хора, за да осъществите намеренията си. Може да се наложи дори да играете нечестно в името на целта си. А дали ще го направите? Това вече определяте сами.

Телец
Изкушението днес ще дойде от страна на някой, който ще ви обещава лесно постигане на желаната цел. Всичко изглежда...