Дневен хороскоп за 28 ноември
Дневен хороскоп за 28 ноември

Овен
Днес ще действате като истински ловци - с интуиция и мъдрост. Лесно ще откривате недостатъците на нещата, които Ви предлагат или за които Ви говорят. Възползвайте се, но се възгордявайте. Това качество трябва да се тренира.

Телец
Този ден е за любов. Този ден е за творчество. Този ден е за разкош. Просто правете това,...


Дневен хороскоп за 27 ноември
Дневен хороскоп за 27 ноември

Овен
Днес прекрасно ще ви се отдават дейности, които изискват не само прецизни, но и изящни решения. Какво пък, ако успеете да отделите повече време за това и не бързате като муле пред майка си, може наистина да постигнете зашеметителни резултати.

Телец
Като цяло оптимистична ще е настройката Ви за деня и все пак сякаш нещо...


Дневен хороскоп за 26 ноември
Дневен хороскоп за 26 ноември

Овен
Нови партньорства, любовни отношения. Наистина ли имате нужда от това? Хубаво е да си отговорите на въпроса какво точно търсите в една връзка, бройката или качеството има значение. Погледнете в себе си.

Телец
Ще имате нужда от домашен уют и безопасност. Сезонът вече предполага човек по-дълго да се заседява у дома и точно там се...


Дневен хороскоп за 25 ноември
Дневен хороскоп за 25 ноември

Овен
Не се увличайте и не прекалявайте с тренировките. Хранителен режим - да, грижа - да, но вманиачаване - не. Правете нещата с мярка и за удоволствие. Кому е нужно Вашето състезание със самите себе си?

Телец
Ако сте оставили неразрешени ситуации в миналото, опитайте днес да ги разплетете. Това може да ви помогне да развържете...


Дневен хороскоп за 24 ноември
Дневен хороскоп за 24 ноември

Овен
Спрете малко и се вгледайте в себе си. Дали не бързате толкова, защото Ви е страх да останете насаме с мислите си? Може би трябва да се изправите лице в лице със себе си, да погледнете страховете си. Това е първата крачка към това да се освободите от тях.

Телец
Хубав ден, макар че на...