Дневен хороскоп за 30 ноември
Дневен хороскоп за 30 ноември

Овен
Вашата самоувереност днес ще е в пряка зависимост от това как вървят нещата в семейството. Абсолютно наложително е да направите всичко по силите си, за да може процесите да се случват приятно, плавно, с най-подходящата скорост. И се опитайте да не задълбавате в минали ситуации, само може да бъгнат системата ви.

Телец
Днес ще намерите...


Дневен хороскоп за 29 ноември
Дневен хороскоп за 29 ноември

Овен
Не забравяйте, че умът е като магнит. Ако мислите за успех, ще привличате успех, ако мислите за проблеми, ще привличате проблеми. Така че бъдете по-внимателни, заслушвайте се повече в мислите си и ги коригирайте.

Телец
Отличен момент за изграждане на нови отношения или пък за пренареждане на старите. Вдъхновяващо време, а идват и светли празници....


Дневен хороскоп за 28 ноември
Дневен хороскоп за 28 ноември

Овен
До обяд - сериозни, следобяд - свободни. Такава схема само би могла да ви мотивира да правите нещата по план, когато им дойде времето. А дали и свободата ви ще е по план? Хубаво е да си дадете сметка кое е онова, което ви движи - следването на правилата или напротив - разчуването на...


Дневен хороскоп за 27 ноември
Дневен хороскоп за 27 ноември

Овен
Днес ще изпитвате неустоимо желание да бъдетепърви, да се докажете. Успокойте се, изпозлвайте тази невероятна енергия за по-ползотворни действия. Защо в важно да бъдете първи, не е ли по-важно просто да бъдете, да можете? Конкуренцията е важно, но любовта е доста по-важна.

Телец
Дали не ви е обхванал синдромът на Спасителя. Готови сте да действате,...


Дневен хороскоп за 26 ноември
Дневен хороскоп за 26 ноември

Овен
Ще сте загрижени главно за семейните си дела. Може да ви се наложи да пътувате в тази връзка. Може да сте малко по-нервни, но това няма да помогне на по-бързия развой на събитията, така че карайте по-спокойно.

Телец
До ранния следобед ще имате доста ангажименти, които вероятно ще са ви приятни. Денят е много подходящ...