Дневен хороскоп за 28 септември
Дневен хороскоп за 28 септември

Овен
Хубаво да направите нещо полезно за другите. Вероятно ще ви се иска да сте повече време сами и да не ви губят времето с досадни ежедневни проблеми. Пътуванията и вглеждането в себе си ще ви помогнат да се почувствате по-добре.

Телец
Днес ще можете да се срещнете с много хора и да научите много интересни...


Дневен хороскоп за 27 септември
Дневен хороскоп за 27 септември

Овен
Приятелите ви може да ви скроят някоя изненада, а вие определено не си падате по това и може да реагирате доста неадекватно. Поне си дайте сметка защо го правите и защо всъщност се опитвате да държите всичко под контрол, щом толкова много ви нервират изненадите?

Телец
Ден, в който ще трябва да мислите за по-практични...


Дневен хороскоп за 26 септември
Дневен хороскоп за 26 септември

Овен
Ще бъдете приятелски настроени към всички и това ще се отрази благоприятно върху всичко, което правите. Стремежът ви да научите и да видите повече ще погълне по-голяма част от времето ви. Не премълчавайте истината, за да не страдате по-късно.

Телец
Ще се изкушавате да се представите за такива, каквито не сте, но имайте предвид, че...


Дневен хороскоп за 25 септември
Дневен хороскоп за 25 септември

Овен
Странно ще се чувствате днес. Способни сте да погледнете собствените си емоции отстрани, но не и да ги контролирате. А това е твърде разочароващо, нали?

Телец
Прекрасен ден за всичко, с което се захванете. Като изключим някой дребни изненади, няма какво да помрачи деня ви. Заблуждавате се относно чувствата на хората до вас, не бързайте...


Дневен хороскоп за 24 септември
Дневен хороскоп за 24 септември

Овен
Опиянени от факта, че нещата се случват според желанията ви, сте склонни да подценявате значението на другите хора и е възможно дори да си позволите да кажете неща, които не бива. Мислете добре преди да говорите.

Телец
Един вълнуващ и емоционален ден. Трудно ще ви е да спрете дори за минутка на едно място. Един...