Лунен хороскоп за днес 5 април
Лунен хороскоп за днес 5 април

Луната е в знак Дева
Благоприятен ден за сътрудничество, за съавторство и подготовка за изпити. Започнатите диети дават добри резултати. Да се използват повече плодове и зеленчуци в менюто, овкусени с растителни масла. Необходими са грижи за вътрешната и външната чистота. Добри резултати дават козметичните процедури. Кожните болести се лекуват с лекота.

...
Дневен хороскоп за 5 април
Дневен хороскоп за 5 април

Овен
Да сте си вкъщи не означава, че не можете да правите неща. Имате толкова много ресурси на разположение. Използвайте ги умно, а не бързо.

Телец
Повярвайте си. Вие знаете много повече, отколкото си мислите, че знаете. Имате възможността да го научите. Всяка криза е нова възможност.

Близнаци
Неделя. Обикновено е ден за почивка, но сега, когато...


Започва 12 лунен ден
Започва 12 лунен ден

Тълкуване на лунния ден
Символ – чаша, сърце (Чашата Граал).
Ден на милосърдието и състраданието, на включването на космичната енергия на любовта. Енергетиката на деня предразполага в този ден да се прави добро на ближните. Препоръчва се да се правят подаръци, да се подава милостиня, особено, ако ви молят за това. Онзи, който в този ден...


Хороскоп - ако сте родени днес 4 април
Хороскоп - ако сте родени днес 4 април

Описание на вашия характер
Тази рождена дата е показател за човек с доминиращо присъствие, със силен, енергичен, целеустремен, трудолюбив и взискателен характер. Присъщи са му качества като практичен усет, пресметливост, щедрост и благородство, амбиции и самодисциплина. Надарен е с аналитични способности, последователност, реализъм и упоритост. Отличава се със стабилно присъствие, методичност в действията...


Дневен хороскоп за 4 април
Дневен хороскоп за 4 април

Овен
Предизвикателствата правят живота интересен, а преодоляването им е това, което прави живота смислен. Точно сега е моментът. Всички живеем предизвикателството, но вие сте от малцината, които са готови и да действат, имате смелостта да го направите.

Телец
Животът е едно огромно платно. Насити ги с колкото можеш повече бои. Сега поне имате достатъчно време за...