Дневен хороскоп за 7 октомври
Дневен хороскоп за 7 октомври

Овен
Напълно безразборно споделяте симпатиите си, а това определено ще има последствия. Добре е да се определите. Не бъдете прекалено доверчиви, ще ви струва скъпо.

Телец
Благодарение на активността си ще можете да се представите добре във финансовата област. Ще си напълните касичката, но и твърде бързо ще я опустошите. По-леко, ей.

Близнаци
Подобно на вълшебен лъч...


Дневен хороскоп за 6 октомври
Дневен хороскоп за 6 октомври

Овен
Ден, в който ще Ви е 'широко около врата'. Ще можете да действате с размах и вдъхновение. Подходящ за работа с групи, а също и за себе анализи, особено вечерта. Есенното време предполага подобни занимания.

Телец
До ранния следобед нещата ще са доста динамични и от Вас ще се очакват конкретни резултати. Затова пък след...


Дневен хороскоп за 5 октомври
Дневен хороскоп за 5 октомври

Овен
Интересен ден, хем предлага свобода на изразяване, хем страховете надигат глава и спъват изявата. За Вас е добро предизвикателство и начин да предизвикате себе си.

Телец
Ден за постижения, но преди тях трябва да вземате решения, а това означава да изберете само едно от няколко неща. Задачата е предизвикателна и определено не е лесна,...


Дневен хороскоп за 4 октомври
Дневен хороскоп за 4 октомври

Овен
Подходящ ден, за да осъществите някое замислено отдавна пътуване. Настроени сте романтично и мечтателно. В този ден, като по чудо мисли свързани с работата ви, няма да минават през главата ви.

Телец
Ще се чувствате малко по-нервни от обикновено. Внимавайте, защото това може да ви се отрази на физическото състояние и дори да повлияе...


Дневен хороскоп за 3 октомври
Дневен хороскоп за 3 октомври

Овен
Какъв ден само, едва ли нещо може да ви се “опре”. Ще действате много мащабно, а и късметът ви ще работи в пълна сила. Ще успеете да осъществите срещите, които сте планирали и то по най-неочакван начин. Само не се разпилявайте в твърде много посоки.

Телец
Трябва да мислите за много материални работи, не, че...