Дневен хороскоп за 16 април
Дневен хороскоп за 16 април

Овен
Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде наясно, че най-напред всичко трябва да се планира, да се поставят целите, за да се започнат действия. Доста работа ви чака по този случай.

Телец
Доста ще сте напрегнати днес и така може да объркате всичко, с което сте се захванали. Бъдете по-премерени в думите си,...


Дневен хороскоп за 15 април
Дневен хороскоп за 15 април

Овен
Затворете очи за неприятните страни в живота и работата. Днес е ден за веселие и любов. Предизвикателства в това отношение няма да ви липсват. Добре е да отделите и малко време за културни мероприятия.

Телец
Домашните и семейните ангажименти ще са много по-важни от напредването в кариерата. Може да сте по-словоохотливи от обикновено, гледайте да...


Дневен хороскоп за 14 април
Дневен хороскоп за 14 април

Овен
Споделете цветното си настроение днес, разцъфнете с този цветен ден. Може да отделите няколко часа и за едно Великденско почистване. Имате нужда да изхвърлите старите вещи, старите мисли, старите рани. Ден за трансформиране.

Телец
Каквото и да става, все пак е неделя, а неделята е празник. Човек през този ден е най-добре да бъде себе...


Дневен хороскоп за 13 април
Дневен хороскоп за 13 април

Овен
Днес ще ви се наложи да се потрудите сериозно. Мърморенето и недоволството едва ли ще ви помогнат, така че просто се залавяйте за работа. Добре е да не влагате ненужни емоции и да не се преуморявате, защото нервната ви система е силно пренатоварена.

Телец
Мнението на приятелите ви ще е особено важно за вас днес,...


Дневен хороскоп за 12 април
Дневен хороскоп за 12 април

Овен
Днес ще сте изпълнение с ентусиазъм и ще имате толкова много идеи. Необходимостта от внимание, която ще изпитвате може дори да ви създаде проблеми. Опитайте да канализирате тресящите ви енергии в някакъв вид творческа дейност.

Телец
За разлика от предходните дни, днес ще се чувствате доста по-бодри и оптимистично настроени. Ще имате доста възможности и...