Дневен хороскоп за 3 юли
Дневен хороскоп за 3 юли

Овен
Неделя, която обаче ще чувствате като понеделник, особено следобед. Всъщност от Вас зависи как ще организирате нещата. Важното е да има кой да подреди след купона, нали така :)

Телец
Използвайте неделята като такава. Казано е, че дори Господ си почива в неделя. Работа винаги ще има, така че просто поседнете, отпуснете душата си....


Дневен хороскоп за 2 юли
Дневен хороскоп за 2 юли

Овен
Ден за разпускане и възстановяване на силите. Правете нещата, които обичате, с хората, които обичате. Важно е да поддържате радост в сърцето си.

Телец
Сложен е този ден като цяло. Не се опитвайте да дискутирате въпроси, за които дори не сте чували. Не се обиждайте за грешките на другите, все пак всеки прави нещата...


Дневен хороскоп за 30 юни
Дневен хороскоп за 30 юни

Овен
Не е удачен ден да започвате нови неща и да искате повишение, но пък е твърде подходящ да подхраните нещата, с които се занимавате ежедневно.

Телец
Винаги помнете, че личното ви благосъстояние зависи от самите вас. Парите и материалните блага са вид енергия, проявление на вътрешното ви усещане за сигурност и за това колко заслужавате.

Дневен хороскоп за 29 юни
Дневен хороскоп за 29 юни

Овен
Ден активен, който ви подтиква да свършите много дребн неща. Бъдете организирани и се опитайте да въведете ред около вас. Най-големите неща се постигат чрез малките, не забравяйте това.

Телец
Бързай бавно е мотото на днешния ден. Не бързайте и помнете накъде сте тръгнали, не позволявайте на любопитни подробности да ви разсейват от пътя ви.