Дневен хороскоп за 8 февруари


Овен

Много деен ден. Ще се чувствате ентусиазирани и готови да се впуснете в приключения. Хубав ден и да поспортувате или да сътворите нещо. Важното е да не лентяйствате и да не прехвърляте задачите си на другите.

Телец

Силно ще се впечатлявате днес от много неща. Единственото, което не трябва да правите е да се ровите в миналото, а толкова ще ви блазни. Миналото е минало, благодарете му, простете му и продължете напред, изхвърлете опаковките, време е за свежи неща.

Близнаци

Доста често ще сменяте настроенията си, което като цяло ще обърква околните. Опитайте да мислите и за другите покрай безбройните неща, които кръжат в главата ви. Практика от няколко минути мълчание или освобождаване от мислите, ще ви се отрази доста балансиращо.

Рак

Доста благоразумни и умерени ще сте днес, а толкова много ще ви се иска нещата да са луксозни, красиви, разкошни. Можете да си позволите някоя малка глезотия, просто заради самите вас. Нахранете душата си, за да можете да давате и на другите любов и внимание.

Лъв

Вътрешното нетърпение и повишената раздразнителност не са добър знак за хората около вас. Погледнете се отстрани и си спомнете колко мили и прекрасни сте всъщност, но днес какво ли ви става. Лесно можете да влезете в нова роля, а и аплодисментите ще са повече.

Дева

Ще сте доста чувствителни и раними днес, така че сами се предпазвайте от места и хора, които биха ви повлияли зле. Хубав ден да се усамотите, да помечтаете, да послушате музика. Ден повече за съзерцание и вътрешна работа. Следвайте интуитивните послания.

Везни

Днес ще имате подчертан интерес към всичко ново, различно, уникално. И зад това ще стоят няколко провокативни приятели. Хубаво е животът да е интересен. Интересно е, когато животът е хубав, а това носи радост и вътрешно удовлетворение. Щастлив ден!

Скорпион

Ще действате доста предпазливо и премерено. Ще спазвате стриктно правилата и не, защото ви харесват, а защото така трябва. А трябва ли наистина? Намерете малко време, погледнете в себе си, отпуснете душата си.

Стрелец

Днес ще сте оптимистично настроени, ще правите големи планове, ще кроите пътешествия. Ще философствате малко повече, но пък така може и да помогнете на някой друг да намери своята пътека или най-малкото да се усмихне. Усмивката ви е заразна, знаехте ли го?

Козирог

Способността ви да разбирате скритото, да осъзнавате нещата днес ще е доста силна. Ще сте малко по-критични и подозрителни от обикновено, което ще се отази най-вече на вашето собствено настроение. Давайте си малки почивчици, успокоявайте емоциите, нищо не е по-важно от собствения ви вътрешен мир.

Водолей

Малко нерешителни и неопределени ще сте днес, но пък винаги ще имате остроумен отговор. Ден за партньорска работа, за оглеждане в околните, за събиране на мнения, за обмисляне и решаване на спорни въпроси.

Риби

Прекалено много ще се вторачвате в дреболии, което не е типично за вас. Естествено това ще ви разбалансира и ще ви кара д се чувствате некомфортно. Успокойте ума, за да успокоите и емоциите. Ако не знаете как, покажете на някой друг как да го направи и ефектът веднага ще се появи в собственото ви състояние.