Дневен хороскоп за 2 януари


Овен

Още сте омаяни от празниците и още в главата ви звънят чаши, искрят огньове и се чуват песни. Наистина е време да се празнува надеждата, пък тя ще доведе след себе си и по-добри дни.

Телец

Ще прозирате мотивите, движещи събитията и това може да ви направи прекалено самоуверени, а не бива. Винаги има още една ръка, който не забелязвате или рядко се сещате за нея - Божествената.

Близнаци

Някакви смътни и явни отговорности ще ви напрягат днес. Не започвайте годината с ненужни притеснения, нали смисълът е да се започне на чисто. Отпуснете се, дишайте дълбоко, усмихнете се и си повярвайте. Вие ще направите най-доброто, на което сте способни и никой няма право да се съмнява във вас. Напред!

Рак

Крачка към разбиране на тайната. Интересен ден ви очаква. Ще имате вълнуващи срещи и преживявания. Ще видите обикновените неща в нова светлина. Ще усетите нещо ново и разширяващо за самите себе си. Приключението към себе си едва сега започва.

Лъв

Какви ценности получавате при взаимодействието си с другите? Задавали ли сте си някога този въпрос. С какво хората, с които общувате са ценни за вас. Всъщност нещата в живота си ги правим заради себе си, заблуждавайки се, че ги правим заради другите. И все пак, когато има любов, тогава всичко се променя. Нека любовта е вашата ценност днес.

Дева

Днес ще сте доста активни във взаимоотношенията с другите, което дори може малко да ги изненада. Напоследък е много актуален един въпрос - къде свършвам аз и къде започва другия, докъде мога да му влияя? Това са въпроси повече от психологията, но е добре да имате отговор и осъзнаване сами за себе си. Може би вашето аз е целият свят...

Везни

Доста нетърпеливи ще сте да свършите всичко, което сте си наумили. Отдъхнете, отпуснете душата си, ще намерите време за всичко, не започвайте на педали годината. Важното е да овладявате емоциите, тогава и повече възможности ще виждате.

Скорпион

Някак вътре в себе си ще усещате, че душата ви пее, ще искате любов и нови приключения. Още не е късно да направите наричания за цялата година. А днес просто се забавлявайте, радвайте, обичайте, споделяйте гос другите. Важно е радост да има за всички.

Стрелец

Днес няма много да ви се разхожда и ще направите всичко, за да си останете у дома, да бъдете на спокойно и сигурно място. С радост бихте посрещнали гости, но едва ли някой би ви съблазнил да отидете у тях. Най-важното ще е да усещате емоционален комфорт и сигурност. Пък, ако няма нещо вълнуващо, лесно може да го организирате.

Козирог

Ще сте любопитни като малки деца и във всяко ново и различно нещо бихте се втурнали през глава. Важното за вас днес е да има общуване, да се обсъждат идеи, да се разменят мнения. Енергията на самото взаимодействие е подхранващата ви сила днес.

Водолей

Време за самоорганизация. За да имате усещане за сигурност и стабилност е важно да ги откриете вътре в себе си. 2020 показа на всички ни, че сигурността може да е доста разтегливо понятие. Затова намерете опорната си точка и просто живейте.

Риби

Влизате лека-полека в ритъма на ежедневието, но още с духа на празника. Денят е ентусиазиран, лек, на моменти малко по-експресивен от нужното. Важното е, че вие ще се чувствате добре и в свои води, хванали здраво юздите на нещата.