Дневен хороскоп за 2 май


Овен

Почивка или не, за целите няма почивен ден, за мисленето също. Мобилизирайте цялата си вътрешна сила, за да се задействате. Нужна ви е малко повече радост, не забравяйте, че е Великден - доброто ще победи.

Телец

Христос Возкресе. Освободете бремето на тежките мисли и притеснения. Вижте как Слънцето и изгрява и на вшата уличка, поканете радостта в живота си.

Близнаци

Намерете време за празнуване, Великден ден. На този ден се случват чудеса, бъдете готови да ги видите.

Рак

Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните. Може би е време да включите и търпимостта в качествата си. Бъдете по-наблюдателни спрямо другите.

Лъв

Възкресение Христово, най-светлия празник, време да дадете път на светлината в живота си. Днес малко неща ще зависят от Вас, така че просто приемете съдбата си.

Дева

Едно такова майско празнично се получава при вас. Интересни предложения и шанс да представите най-чудесните си качества. Само внимавайте с обещанията, преценявайте правилно силите си. Не обещавайте нещо просто от вдъхновение, вложете и рационалност. Христос Возкресе заради всички нас, нали си спомняте!

Везни

Често пъти човек не си дава сметка колко силно са му повлияли първите години в семейството, маниера и поведението на родителите. Хубав момент да погледнете назад и навътре към себе си. Ден, в който да прецените кое си струва да запазите, какво да възкресите и да подновите.

Скорпион

Безценни са майските дни, толкова много живот и надежда носят в себе си. А този ден е Великден, специален и неповторим. Просто бъдете с отворени сетива, изучавайте света.

Стрелец

Претоварвате се повече от необходимото и това неминуемо започва да се отразява на здравето ви. Отделете време и за самите себе си. Спомняте ли си какво наистина искате и кое е онова, което кара сърцето ви да пее? Спомнете си точно днес в този Великден.

Козирог

Не бъдете капризни повече от необходимото. Всяка претенция има смисъл до определен момент, след това вече спира да бъде забелязвана. Обърнете внимание на себе си, от какво имате нужда, какво храни душата ви и ... се нахранете с красота. Възкресете най-доброто в себе си.

Водолей

Дори за вас, с вашите невероятни способности да разчитате емоциите на другите, ще има известни предизвикателства днес. Важно е да се стремте към обективни изводи и решения. Не забравяйте, че на Великден стават чудеса.

Риби

Приятелите правят живота не само по-прекрасен, те го изпълват със смисъл, а днес и с чудесни идеи за забавления. Безценно време е това, майско, великденско.