Дневен хороскоп за 20 ноември


Овен

Чудесен ден. Оставете повече време за срещи с приятели и за любимите си занимания. Домакинските задължения можете да поотложите,все пак неделя е време за забавления,не за задължения.

Телец

Вместо да релаксирате по неделному, трупате работа и задължения. Винаги има начин всичко да се нареди лесно и бързо,само трябва да го потърсите и да не се отказвате лесно от тази задача.

Близнаци

Вие сте просто щастливци, чакат пътешествия, макар и само пред екрана на телевизора. Днес не се отнасяйте прекалено в планове за бъдещи приятни изживявания, отделете малко внимание и на преките си задължения, няма да ви е трудно да приключите набързо.

Рак

Доста сложен се очертава днешният ден. Не вярвайте на всичко, което чувате, защото само ще се ядосвате. В къщи могат да възникнат сериозни противоречия, заради желанието ви за повече свободно време. По-добре не дискутирайте нищо важно днес, само ще развалите деня на всички.

Лъв

Притеснявайте се до обяд, защото после изобщо няма да ви е до спотаени емоции и скрити чувства (ако изобщо вие разполагате с такива). Следобед ще сте готови да се опълчите на всеки и просто да се забавлявате с реакциите на хората. Е, не прекалявайте с провокациите все пак.

Дева

Отдавна не сте имали толкова приятен и забавен ден. Вие, разбира се може да изпортите всичко с капризи и мрънкане, но имайте предвид, че звездите ви поднасят на тепсия цялото разнообразие, от което се нуждаете.

Везни

Днес няма да ви се работи много много. И логично, неделя я все пак. Може да е края на ноември, но това е един доър повод да се повеселите и дори да помислите къде бихте да сте след още един месец.

Скорпион

Основните ви ангажименти ще се насочени към дома, може би има някои неща да се ремонтират. Малко сте закъснели, но е добре да приключите с тези битови неволи. Днес се опитайте да бъдете по-мили с околните.

Стрелец

Активен участник сте в движението, дали е от място на място или са някакви сложни мисли, вие си знаете, важното е нещата да се развиват. Имайте предвид, че може да ви дойдат неочаквани гости, така че имайте нещо за подходящо под ръка.

Козирог

Отново са ви налегнали парични грижи, няма начин – сега се плащат сметките.Важното е да знаете,че винаги има друг вариант да набавите пари,пък както казват-Вселената е щедра.

Водолей

Днес е доста сложен ден за вас. Ще трябва да решавате разни неща, които не знаете дали искате или не. Настроението ви е доста смайващо – ту сте като буреносен облак, ту сте като ясно слънце, доста сте трудни за общуване.

Риби

Днес ще се чувствате малко неадекватни. Най-добре приключете със започнатото и не начевайте нови неща, изчакайте понеделник, тогава повече ще ви спори.