Дневен хороскоп за 24 декември


Овен

Ведро ще ви е днес на душата и с радост ще подготвяте празничната вечеря или поне самите вие ще се настройвате психически за нея. Много смях и веселие ще съпътстват празника ви и наистина ще се почувствате щастливи.

Телец

Празник е, позволете си да се повеселите. Не поемайте всичко около подготовката на плещите си, накарайте и домашните да свършат по нещичко, така и погачата ще им е по-вкусна. Не забравяйте, улисани в грижи за околните, да си пожелаете нещо хубаво в Коледната нощ.

Близнаци

Вместо да се радвате, че настъпва Бъдни вечер и да се готвите трепетно, вие сте се задълбали в някакви стари рани. Оставете ги да зараснат, не дълбайте повече. Пък дядо Коледа може и да ви донесе жива вода за тях.

Рак

То е хубаво човек да е спонтанен и импулсивен, ама вие вече прекалявате. Не е нужно да нагрубявате хората с прословутата си откровеност. Все някои неща е добре да премълчите, все пак Бъдни вечер е - тиха нощ, свята нощ.

Лъв

Разваляте настроението на всички с вашето намръщено изражение. А вие самите можете ли да кажете защо толкова ви е криво. Не може всяка минута да получавате доказателства колко много сте обичани, приемете този факт.

Дева

Днес не можете да спрете да говорите. Ще се чувствате като навита пружина. Ами поканете гости, че поне да имате по-голяма слушателска аудитория ,) Или си записвайте мъдрите мисли, може да ви потрябват в един момент.

Везни

Ще се чувствате празнично и днес наистина ще стават чудеса с вас. Това ще ви накара да кроите мащабни планове за следващата година, а аз ви пожелават всички те да са успешни. Споделете радостта с близките си.

Скорпион

Днес е един много вълнуващ ден. Дано не изникнат някакви случайни задачи, защото ще ви провалят плановете. Вярвайте, че всичко ще се нареди както очаквате и наистина ще стане така.

Стрелец

Днес е добре да сте по-сговорчиви с околните, така и дядо Коледа ще реши да ви донесе повечко подаръци. Не говорете ненужни приказки, няма да ви помогнат.

Козирог

Ще има доста неща за подреждане, докато всичко стане според очакванията ви за светлата празнична нощ. Но с добро настроение и повече помощници, всичко ще е наред, дори предсрочно.

Водолей

Днес ще сте просто във вихъра си. Празник е, празнувайте и се веселете до насита. Радвайте се на празника и сигурно ще получите повече подаръци, отколкото сте си мислили.

Риби

Днес е празник, а вие сте си планирали толкова неща за вършене. Не прекалявайте, нека ангажиментите ви бъдат свързани най-вече с подготовката за празничната нощ. А в тази тиха и свята нощ внимавайте какво си пожелавате, че може да се сбъдне.