Дневен хороскоп за 24 май


Овен

Днес е хубав празник и дори да не сте пряко свързани с буквите, те винаги присъстват в живота ви. Гледайте да ги използвате добре, не ги хабете.

Телец

Дали защото е празникът на буквите, но днес ще се изкушавате да използвате твърде много букви, подредени в неподходящи думи. Имайте едно наум!

Близнаци

Ден да изразите любовта си и не само на думи, и не само с букви, а истински. Защото буквите са създадени да изразят звуковете, които народът ни е използвал, а подреждането и изговарянето им вече са отговорност на всеки един от нас. Бъдете разумни, бъдете отговорни.

Рак

Напрежението е някъде дълбоко скрито и въпреки, че всичко изглежда толкова приятелско и мило, усещате някаква нередност. Позволете си да се доверите на вътрешния си глас. И да го последвате.

Лъв

Информацията е много, информацията е изобилна, но по-важният въпрос е как я използвате. Празникът на буквите днес може да Ви насочи и към това - как използвате думите - за лечение или за нараняване. И коя е онази сила, която е дала словото... А някои от отговорите могат да са доста практично ориентирани.

Дева

Днес ще се чувствате сериозно ангажирани. Щом е така-покажете го, не оставяйте нещата само на думи или на чувства. Застанете зад обещанията си.

Везни

Ще сте в добро настроение. Имате желание за повече социални контакти, макар че ще сте малко по-нравоучителни от необходимо приятното за околните.

Скорпион

Идеи дал Господ, но нали трябва някой да поработи, за да станат реалност. Поне оптимизъм няма да Ви липсва, малко повече трудолюбие трябва.

Стрелец

Прекалено сериозно гледате на всичко и така сами убивате радостта от живота. А днес е празник, бъдете по-ведри. Открийте думите, които лекуват.

Козирог

Един чудесен празник, празник на словото и духа. Най-малкото, което можете да направите е да изразите благодарността си с думи. В случая дори не е важно към кого, по-важното е да усетите благодарността към самото слово.

Водолей

Денят определено ще Ви донесе късмет, макар че ще има какво още да се желае по отношение на нещата в семейството. Важното е да не забравяте поговорката, толкова свързана с днешния празник, "Език мой, враг мой.";"Не прахосвайте напразно силите и енергията си поради нужда от одобрение или харесване. Просто следвайте интуицията си и не се разпилявайте.

Риби

Интересен, силен, активен ден за Вас. Информацията ще приижда на талази и наистина може да благодарите на братята Кирил и Методий, че са направили възможно това - да записваме словото си. Само си помислете колко е силно и важно, а колко малко внимание му отделяме.