Дневен хороскоп за 28 ноември


Овен

Днес ще действате като истински ловци - с интуиция и мъдрост. Лесно ще откривате недостатъците на нещата, които Ви предлагат или за които Ви говорят. Възползвайте се, но се възгордявайте. Това качество трябва да се тренира.

Телец

Този ден е за любов. Този ден е за творчество. Този ден е за разкош. Просто правете това, което обичате без да мислите за резултата. Ще останете приятно изненадани.

Близнаци

Лесно ще губите самообладание заради дреболии, а точно това не бива да правите. Днес имате шанс да реализирате плановете си, но трябва да сте концентрирани и целеустремени. Не се разпилявайте и не хабете излишна нервна енергия.

Рак

Днес ще Ви е трудно да разрешите дори и най-простичките въпроси, прекалено много разсъждавате. Понякога е нужно да се отърсите от наслояванията на общественото мнение и да направите нещо съвсем елементарно. Погледнете нещата от друг ъгъл.

Лъв

Хубав ден, в който лесно ще умножите усилията си. Внимавайте, защото и килограмите лесно можете да увеличите. Не преяждайте, изразявайте се.

Дева

Днес Ви споделяме нещо от Учителя Петър Дънов - Правилните постъпки увеличават кислорода в тялото. Правилните чувства увеличват кислорода в сърцето. Правилните мисли увеличават кислорода в мозъка. Остава да си спомните кои са правилните постъпки, чувства и мисли. Със сигурност знаете, просто си позволете да ги спомните.

Везни

Усетете накъде Ви тласка вътрешното чувство. Нито място за контрол и за насочване, а просто за съзерцание и следване.

Скорпион

Днес светът ще е точно такъв, какъвто сте желали да го видите. Разбира се в границите на възможното. Възползвайте се от това пълноценно, защото ... всичко тече, всичко се променя.

Стрелец

Знаете ли кой е истинският копнеж на сърцето Ви? А следвате ли? Позволявате ли си да сте човека, който искате да бъдете или просто следвате нечии чужди правила? На първо място потърсете в себе си отговорите на тези въпроси.

Козирог

Извечната борба между здравия смисъл и полетите на душата днес може да ви извади извън нерви. Постарайте се да не хабите много сили в тази неравна борба и без друго победителят Ви е известен...

Водолей

Доста емоционално ще приемате всичко, което се случва, а е добре да се опитате да сте безпристрастни. Чувството Ви за справедливост и чувството Ви за собственост ще се борят в душата Ви. Хармонизирайте ги, вместо да ги противопоставяте, не правете този ден фатален.

Риби

Най-добре не се занимавайте с личния живот на хората. Не се ровете в причините за споровете им или пък живеят, как се обличат и прочее. Не си губете времето, по-добре направете нещо хубаво за себе си.