Дневен хороскоп за 30 март


Овен

Ден за равносметка, за оттегляне навътре, за балансиране и хармонизиране. Миналото е минало, оставете го там, където е, използвайте поуките от него, но не живейте в него.

Телец

Един доста забързан ден. Може да попаднете в най-неочаквани ситуации. Добър ден за комуникации и връзки, също за учение, макар че ще сте малко разсеяни, но затова пък мисълта ви ще е особено услужлива.

Близнаци

Днес избягвайте да обсъждате щекотливи въпроси, възможни са недоразумения. Много добре ще ви се отразят кратките пътувания или излетите сред природата, независимо от капризите на времето.

Рак

Едва ли ще имате нови проблеми, но трябва да организирате някои неща. Интересни идеи няма да ви липсват, но ще трябва да намерите кой да ги реализира. Погрижете се за физическото си форма.

Лъв

Ще имате желание за нови преживявания и впечатления, ще ви се иска да разчупите формите и калъпите на досегашния си живот. Разговорите ще са от съществено значение. Ще успеете да прекарате една приятна вечер сред приятели.

Дева

Днес ще се чувствате във форма, особено ако сте сред приятели. Досадните задължения ще ви изглеждат по-малко досадни, особено ако действате като Том Сойер и намерите някой, който да ви боядиса оградата и дори да ви се отблагодари, че сте му позволили да го стори.

Везни

Ще сте по-ангажирани от обикновено, но пък ще изпитате удовлетворението на човек, който си е свършил добре работата. Възможни са някои пререкания с домашните по повод професионалните ви задължения. Най-добре да не подклаждате спорове, оставете ги да помърморят.

Скорпион

Ден само за пътувания и работа над себе си. Ако сте учител по душа днес ще можете да се проявите в най-добрата си форма. Скучните хора ще ви вадят извън равновесие, затова избягвайте ги. Авантюристичния ви дух може да ви заведе на доста необичайни места. Все пак, бъдете предпазливи.

Стрелец

Може би ще се сетите, че остава малко време за подаване на данъчни декларации, но това не бива да ви тревожи, все още не е късно, само не бива да забравяте какво дължите и да вземете мерки. А хората без данъчни задължения днес е добре да се освободят от ненужните вещи.

Козирог

Очаква ви много работа за вършене. Днес ще имате сили да се справите, но внимавайте, че трябва да ви останат сили и за утре. Добре е да накарате колегите си да погледнат по-сериозно на задълженията си, за да не сте принудени да доработвате в почивните дни.

Водолей

Както винаги, по доста необикновен начин ще се справите с предизвикателствата в живота. Ден за философски разсъждения, за пътувания и шедрост. Просто бъдете отворени към света.

Риби

С идването на пролетта идва и времето за действие. Важното е да сте на ясно какво точно искате и накъде сте тръгнали, тогава нищо няма да ви обезнадежди.