Дневен хороскоп за 30 септември


Овен

Днес сте малко обидчиви и дори най-дребна забележка може да ви нарани. Не приемайте толкова лично нещата, бъдете по-реалистични. Може да направите нещо лично за себе си, за да се почувствате по-добре. Не позволявайте мнението на другите да влияе върху самочувствието ви.

Телец

Не сте в много добра кондиция,но пък ще ви се отдаде да видите неща, които до момента са били скрити и неясни.Не избързвайте да си правите изводи,изчакайте да разберете цялата картина.

Близнаци

Продължават да ви терзаят най-различни съмнения относно способностите ви и какво ли още не. Важно е да се отърсите от тях и да действате. Можете да получите подкрепата на случая, така че трябва да сте готови.

Рак

Сутринта може да сте малко нервни и да действате прекалено прибързано. Към обяд нещата ще станат по-лежерни и до вечерта ще се почувствате добре, особено, ако прекарате вечерта в приятна компания, а изгледи за това определено има.

Лъв

Днес нещата в по-голямата си част ще са трудно управляеми. Не се дразнете, че губите контрол, а по-скоро благодарете, че не вие носите отговорност за последствията. Това е шега, разбира се, но е хубаво понякога човек да живее с тази мисъл, нали…

Дева

Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота. Отношенията ви с околните може да са малко по-емоционални от обикновено. Опитайте се да не бъдете пристрастни, погледнете нещата от друг ъгъл.

Везни

Ще ви се иска всичко, до което се докосвате да е красиво и да ви носи радост. Можете да направите някои промени у дома си, за да се чувствате там истински добре и уютно през идващите хладни дни.

Скорпион

Не ви е много до почивка или ако си я позволите, трябва да е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването.

Стрелец

Днес ще си мислите предимно как по-скоро да свършите със задълженията си и да отидете да правите нещата, които ви носят радост. Хубаво е вечерта да се отпуснете в приятна компания. Не е много желателно точно днес да решавате сериозни проблеми и да се занимавате с бюрократичната машина.

Козирог

Хубав ден за срещи и неангажиращи разговори. Оставете сериозните неща за следващата седмица, дори за следващия месец. Не влизайте в спор с другите, не се претоварвайте.

Водолей

Ден за преодоляване на препятствия, изискващи сила, смелост и ясна тактика. Бъдете ясни и конкретни, енергия няма да ви липсва.

Риби

Имуществени въпроси или пък как да изкарате допълнително ще са все неща, които ще ви се въртят из главата днес. Ще действате практично, а това ще ви спести много проблеми. Но дали не губите очарованието на дребните неща?