Дневен хороскоп за 5 май


Овен

Най-прекрасният подарък, който носи Великден е - надеждата. Не е същественото дали точно това е точната дата или не, важното е, че всяка година пролетта възкресява надеждата за нещо красиво, ново, вдъхновяващо.

Телец

Сутринта на Великден се ражда на ново не само новото утрото, но живота, любовта и надеждата. Сподлете чудесата на този празник с любимите си хора.

Близнаци

Всели един празник сякаш спира времето и дава на човек възможност да се порадва на мига. Бъдете празника, който искате да имате.

Рак

"Значението на Великден е, че може да сложиш истината в гроба, но тя няма да остане там." както казва Кларънс У. Хол. Честит празник и помислете над това.

Лъв

Възкресение Христово, най-светлия празник, време да дадете път на светлината в живота си. Днес малко неща ще зависят от Вас, така че просто приемете съдбата си.

Дева

Другте са важна част от живота, без тях нищо няма да ви се получи. Бъдете толерантни, бъдете отворени за чуждо мнение, Великден е все пак.

Везни

Почивка или не, за целите няма почивен ден, за мисленето също. Мобилизирайте цялата си вътрешна сила, за да се задействате. Нужна ви е малко повече радост, не забравяйте, че е Вликден - доброто ще победи.

Скорпион

Христос Возкресе. Освободете бремето на тежките мисли и притеснения. Вижте как Слънцето и изгрява и на вшата уличка, поканете радостта в живота си.

Стрелец

Намерете време за празнуване, Великден ден. На този ден се случват чудеса, бъдете готови да ги видите.

Козирог

Често пъти човек не си дава сметка колко силно са му повлияли първите години в семейството, маниера и поведението на родителите. Хубав момент да погледнете назад и навътре към себе си. Ден, в който да прецените кое си струва да запазите, какво да възкресите и да подновите.

Водолей

Безценни са майските дни, толкова много живот и надежда носят в себе си. А този ден е Великден, специален и неповторим. Просто бъдете с отворени сетива, изучавайте света.

Риби

Претоварвате се повече от необходимото и това неминуемо започва да се отразява на здравето ви. Отделете време и за самите себе си. Спомняте ли си какво наистина искате и кое е онова, което кара сърцето ви да пее? Спомнете си точно днес в този Великден.