Дневен хороскоп за 6 април


Овен

Най-добре ще се чувствате, ако работите в екип или поне ако намерите хора, които споделят мнението Ви. Не е трудно да го направите, кой - ако не Вие и кога - ако не сега?

Телец

Днес трябва да сте много внимателни в действията си, защото може да реагирате неадекватно и да не постигнете, онова което очаквате. Не бързайте със заключеннията от случващото се, последната 'ръка' винаги е у Бога.

Близнаци

Ден голям, ден безкрай, пълен със мечти. Днес ще сте като един продавач на надежда и плавно ще се носите по течението. Огледайте се за пристанище, където да акостирате.

Рак

Не отлагайте промяната. Станете промяната, живейте в нея. Просто си позволете да направите онова, което толкова искате, а толкова ви е страх. Използвайте силата си. Живейте за този миг!

Лъв

Днес ще гледате прекалено лично на нещата и това може да доведе до сериозни грешки. Хубаво е да слушате отвреме-навреме какво говорят хората около Вас, не винаги са празни приказки.

Дева

Несигурността е свобода, макар и доста скъпо платена, нали. Ако сте готови да живеете в несигурност, в постоянна несигурност, ще бъдете свободни. А свободата е вратата към Божественото.

Везни

Думите на близък човек ще докоснат сърцето Ви и ще се превърнат в онази искра, с която можете да запалите Слънце в душите на другите. Така се случва, като с олимпийския огън, просто предайте нататък.

Скорпион

Определено днес няма да Ви се иска да действате сами. Желаещи да Ви помогнат ще се намерят, но дали всички ще изпълнят високите ви критерии? Не бъдете прекалено претенциозни, адаптирайте се.

Стрелец

Леко напрегнати започвате този, а това ще се отрази зле на нещата, които правите. Опитайте да се отърсите от напрежението, погледайте цъфтящата природа, поспортувайте, купете си нещо ново, изхвърлете нещо старо. Променете се.

Козирог

Отпуснете се в мълчание и идеите сами ще дойдат. Вие сте генераторът днес, така че Ви чака важна работа. Вярвайте си повече, говорете по-малко и просто действайте!

Водолей

Денят може да е доста енергичен, но ще сте склонни да приемате нещата твърде лично и това може да попречи на професионалните Ви отношения. Най-добре ще е ако успеете днес да обърнете по-голямо внимание на дома и семейството си.

Риби

Опитайте да не страдате много, гледайте да го преодолеете до обяд, че иначе няма да успеете нищо съществено да свършите. Не говорете твърде много, защото както казват адвокатите “всяка дума, която изречете, може да се използва срещу Вас”.