Дневен хороскоп за 6 септември


Овен

Специален ден, денят на Българското Съединение. Момент да си дадете сметка какви са вашите ценности, какво общо имате те със съединението, накъде ви водят. Всъщност е ден на изобилието, открийте го навсякъде около себе си.

Телец

Доста динамичен ден. Най-важно е да не подминавате мнението на хората около вас, дори да не сте съгласни с него. Не приемайте нещата твърде “надълбоко”. Пък и днес е денят на Съединението и нали знаете, че то прави силата, бъдете силни.

Близнаци

Малко странно и отнесено ще се чувствате днес, но пък е подходящ момент да усетите цялостта си с това, което е било, което е и което ще бъде. Ден - празник, време за подсещане, за изпразване на думите от фалшивото им съдържание.

Рак

Малко напрегнат ден. Нещата няма да стават на момента и това силно ще ви изнервя. Повикайте на помощ цялото си спокойствие и не насилвайте събитията. Нали знаете, че за всичко си има време и място, щом не става сега, ще стане по-късно, а и закъде сте се разбързали днес.

Лъв

Жизнената енергия ще идва към вас, благодарение на осъзнаването на живота в този вид, в който е сега. Празниците имат това свойство да навяват осъзнаване, дори може би това е и изначалният им смисъл. Днес имате шанс да осъзнаете някой истини.

Дева

Нужно ли е за всяко нещо да се притеснявате и да се опитвате да контролирате всичко, което се случва? В крайна сметка не е нужно околните да са като вас и да спазват вашия ред.

Везни

Съединението прави силата, никой не го разбира по-добре от вас, а днес е денят, в който може да се види и резултатът от това действие. Днес ще денят ще е доста напрегнат и то не заради нещата, които имате да вършите, а защото сами създавате напрегната обстановка.

Скорпион

Толкова добре ще осъзнавате границите между себе си и другите, че дори ще загубите идеята на днешния празник. Хубаво е да знаете докъде може да стигнете, хубаво е и да слушате повече какво ви казва човекът срещу вас.

Стрелец

Имате възможност да пътувате и е добре да не я пропускате заради някакви имагинерни страхове. Отпуснете се и си позволете да се повеселите. Просто бъдете себе си и се радвайте на живота.

Козирог

Във всичко, с което се захванете ще внесете творчески огън, но май ви трябва искрица от приятелите, за да го запалите. Днес е ден за срещи и многообещаващи раздели. Бъдете с приятелите си и ще се няма да ви пука за дреболиите от ежедневието

Водолей

Улисани в своите чувства дори може да забравите, че днес е празник. А си струва да си дадете сметка какво точно се е случило на днешния ден преди толкова години.

Риби

Днес е един хубав ден, освен че е прекрасен празник. Струва си да отдадете малко почит на хората осъществили този лелеян идеал за България. Защо не почетете малко история, ще ви хареса. Днес любознателността ви няма да се окаже празно любопитство.