Дневен хороскоп за 7 септември


Овен

Лека-полека колелото се завърта. Уморени от толкова затваряне-отваряне, мерки, вече ще ви иска просто да си работите както преди, да си имате ритъм и яснота. И това ще стане. Засега още малко потренирайте извън зоната си на комфорт.

Телец

Малко напрегнат е този ден, все се бързате, нещо няма да е както сте си решили. Извикайте онова ваше пословично спокойствие и пуснете нещата да се случват. Не винаги притеснението и натискът вършат работа, да не кажем, хич.

Близнаци

Хубав ден да обърнете внимание на храненето си. Вслушайте се в тялото си. Ако спомняйки си за нещо, което се яли, тялото ви реагира с неприятно усещане, значи това е храна, чието влияние трябва да преразгледате. Изобщо ден, в който да чуете тялото си.

Рак

Внимавайте на кого и какво казвате, днес думите ви могат да се приемат като агресия. Обратното също е вярно, да се обидите, без да сте разбрали за какво иде реч. Изобщо днес бройте до 25 преди да кажете нещо. Ден за движение и комуникация.

Лъв

Нуждата от материална стабилност ще е двигателят ви днес. Това може да ви насочи към различни покупки. За щастие днес е удачен ден за това. С други думи - бъдете в синхрон със звездите - пазарувайте с мярка :)

Дева

Определено не е ден за почивка и наслаждения. Ден за действие, активност и борба за собствените граници. Оставете срамежливостта за друг ден, днес трябва да сте воин.

Везни

Малко отнесени и сякаш не от този свят ще се чувствате днес. С практичните неща ще е трудно. Най-добре потърсете помощници или просто планирайте дейностите за след 2 дни. Ден за медитация и вътрешен баланс.

Скорпион

Дръжте се като възрастни, погрижете се сами за собствените си нужди. Не очаквайте някой друг да реши собствените ви въпроси. Ако нещо ви пречи - преместете се, не сте дърво, нали?

Стрелец

Вие сами носите отговорност за своите чувства, за своите действия и реакции. Така изграждате съдбата си. Всеки миг е вземане на решение - за действие или бездействие. Ако проследите вектора на живота си, ще видите, че именно вие сте отговорни за мястото, където сте сега. И това не е добро или лошо, просто Е. Осъзнавайте се.

Козирог

Време за разширяване на хоризонта. Четете, образовайте се, учете чужди езици. Сега е моментът за усъвършенстване и натрупване на знания и нови умения. Вие сте това, което изразявате и според това ви приемат или пък не.

Водолей

Ценете себе си. Не можете да добиете увереност без да имате усещане за собствената си стойност и значимост. Поработете над това, ако искате да бъдете Слънцето в живота си.

Риби

юне забравяйте, че страховете могат да бъдат ваши добри приятели. Именно те ви показват къде са слабите ви места и къде можете да постигнете много, ако просто се сприятелите със страховете си.