Дневен хороскоп за 9 февруари


Овен

Ще има доста неща за доизкусуряване, за подреждане или казано с други думи - чакащи вие да ги направите. Хубаво е да имате план, за да не се загубите в подробностите.

Телец

Ден за радост и любов, за игри и забавления. Усмихвайте се повече в работна обстановка. Направете приятното полезно и обратното. Ако не се получава, просто променете гледната точка.

Близнаци

Ден за вътрешна работа. Съзнателното среща подсъзнателното. Опитайте се да бъдете честни със себе си, погледнете се обективно, без да се осъждате и да си давате оценки. Просто наблюдавайте. Нещата сами ще се наместят.

Рак

Ден за говорене и информиране. Към вас ще тече много и разнообразна информация по най-различни канали. Опитайте да сте по-събрани и по-концентрирани.

Лъв

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд гледайте да ограничите разходите си, така или иначе сметките ви не се губят. Следобеда отделете за телефонни обаждания и уреждане на срещи, но не забравяйте да си записвате къде, кога и с кого трябва да се видите.

Дева

Ден на променливи настроения, но и нараснала увереност в собствените сили. Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще получите добри финансови новини. Работата с административните служби отново ще ви създава напрежение, ако можете прехвърлете тази орис на друг, по-малко емоционален от вас.

Везни

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни. С малко повече усилия можете да го постигнете. Преди обяд не давайте ухо на слуховете, които се носят, само ще разстроите, а това ще повлияе зле на разкрасителните процедури.

Скорпион

Ще имате поводи за черногледство, но не оставяйте това чувство да ви води. Потърсете утеха на нечие приятелско рамо. Не изпадайте в самосъжаление и не подхранвайте чувството си за вина.

Стрелец

До обяд-служебни въпроси за решаване, но след обяд можете да си отдъхнете и да помислите с кого бихте могли да прекарате най-приятно вечерта. Служебните ангажименти вече ще имат по-нереално измерение и ще можете да ги оставите за по-творчески времена.

Козирог

Ден за планиране и действие с размах. Отърсете се от ограничаващите модели, именно те са,които ви спират да се движите напред. Мислете мащабно, гледайте няколко крачки напред, разгърнете потенциала си.

Водолей

Ден за намиране на изгубеното аз и вътрешно пречистване. До обяд ще ви е малко напрегнато. След обяд ще можете по-бодро да се заемете с нещата си. Не преглеждайте набързо кореспонденцията си, отделете повече време, може би в някое писмо се крие нещо важно.

Риби

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни впечатления, но след това ще ви напомнят, че имате доста служебни задачи. Не се дразнете от лошото отношение към вас, може би някои хора не са прекарали вечерта си приятно като вас.