Хороскоп - ако сте родени днес 14 септември


Описание на вашия характер

Самостоятелен, възприемчив, впечатлителен и изобретателен човек, чиито действия са белязани от собствена логика и методи на работа. Отличава се с добронамереност, идеализъм, доверчивост, склонност към теоритизиране и към трупане на различни неща. Характерът му е съвкупност от градивни и деструктивни сили и мотивации. Притежава усет за собствена значимост, а интересите му са насочени към сигурни стойности и съвместяване на полезното с приятното. Този тип енергични и емоционални хора по природа са индивидуалисти. Те са издържливи, приспособими и изобретателни, но често се стремят към невъзможни неща. Проявяват влечение към науки, обучение, творческа работа. Еволюцията им в много случаи е белязана от материални проблеми на ниво финанси и/или здраве. Понякога съществува несъответствие между личните качества и образованието.

Отрицателни черти

Нетактичност и необмислени действия. Житейски превратности и материални проблеми. Несигурност и подозрителност по отношение на околните.

Личности родени днес

Ал. Хумболд (1769 г.) – нем. естествоизпитател; Димитър Талев (1898 г.) – бълг. писател; Антон Дончев (1930 г.) – бълг. писател;

Имени дни

Кръстьо, Кръстина, Кръстан, Кънчо, Ставри (гр. “Кръстьо”)