Дневен хороскоп за 2 октомври


Овен

Определено интересно започва седмицата. Използвайте качествата си по нестандартен начин, заложете на собствените си качества. Не е нужно да се състезавате или да доказвате на другите каквото и да било. Просто бъдете автентични.

Телец

За да постигнете успех през тази седмица е важно да се концентирате върху взаимоотношенията с околните. Работа няма да ви липса, дори напротив. Важното е своевременно да вземате решения и да не отлагате днешната работа за утре.

Близнаци

Вродената ви обаятелност и чар ще ви помогнат да разрешите всяка една ситуация, в която се забърквате. Макар че е най-добре да не го правите. Не е нужно да казвате съвсем всичко, което си мислите. Понякога е доста по-правилно да замълчите.

Рак

Ако не можете да решите някакъв проблем, оставете го, даже го забравете и продължете да си живеете. В един момент решението ще изкочи само, просто не нагнетявайте нещата. Опитайте да балансирате емоциите си.

Лъв

Денят не е особено благоприятен, така че не възлагайте големи надежди. Затова пък съревнованията ще ви стимулират. Време за повишаване на квалификацията и дейности, изискващи прецизност.

Дева

Аналитичността ви е пословична, ще ви помага да откривате бързо връзките между нещата и да откривате неочаквани решения. Важното е да не губите общата картина и да не забравяте целите си, т.е. да не издребнявате.

Везни

Започва доста енергичен и продуктивен период. Изобщо целият месец ще е важен и интересен, направете планове и помислете кой би могъл да ви подкрепи.

Скорпион

Не се поддавайте на провокации и се опитайте да не реагирате емоционално. Разногласия са напълно вероятни, такъв е сезонът, но не е задължително да се решат чрез конфликт. Напрежението може да е стимул за творческа активност.

Стрелец

Необходима е максимална предпазливост, особено по отношение на финансите и здравето. В работата и в личния ви живот може да възникне напрежение в отношенията с другите. Не трябва да доверявате своите тайни и планове на непознати личности, за да не се окажете в уязвима позиция.

Козирог

Песимизмът до нищо добро няма да ви доведе, така че - изхвърлете го на боклука и просто действайте. Имате достатъчно идеи, време е да ги реализирате, но без да действате емоционално.

Водолей

Най-различни неочаквани ситуации ще променят предварителните ви планове. Задължително имайте резерен вариант. Най-важното е да не губите присъствие на духа. Неочакваните ситуации също толкова неочаквано могат да намерят своето решение.

Риби

Не е най-силният месец по отношение на кариера и бизнес. Да постигнете впечатляващи резултати ще е доста сложно. Просто следвайте течението.