Дневен хороскоп за 25 декември


Овен

Честита Коледа! Обаятелни и любознателни, днес имате нужда от повече спокойствие и домашни гозби. Важното е да си знаете мярката и да правите неща, които ви носят усмивка.

Телец

Честита Коледа! Вярвайте повече в себе си, вие наистина сте прекрасни. А днес щадете стомаха си. Толкова много вкусотии ще има за хапване, но е хубаво да се ограничавате, все пак имате крайни възможности.

Близнаци

Бог се роди, значи хармония ще има. Честито Рождество! Днес ще сте готови да загърбите всичко и да започнете да планирате напълно нови неща. Все пак, не се увличайте, празник е.

Рак

Честита Коледа! Светът е доста различен тази година, но може би и някак по-лек. Кажете хубави неща на близките си, това ще направи празникът наистина чудесен.

Лъв

Бог се ражда всяка година и заради вас, струва си да повярвате в него. Днес е ден, в който няма да можете да останете сами, но няма и да искате. Вече сте сложили символичната точка на тази година и сте готови да планирате следващата.

Дева

Честит празник! Дано усмивката грее на лицето ви цялата идна година и прощавайте дребните прегрешения на околните, не им придиряйте. Все пак не всички имат бърз ум и проницателност като вас. А днес просто позволете на радостта да изпълни сърцето ви.

Везни

И вас не ви е забравил добрия старец, нали и вие не сте забравили да си пожелаете нещо хубаво в светлата Коледна нощ. Да ви е честито Рождеството. Може би най-смелите ви мечти ще станат реалност, нали е време за чудеса.

Скорпион

Бъдете честити! Роди се Спасителят, значи има светлина в тунела. Не приемайте всички събития около вас като трагедия, винаги има още една страна на мрака. И се отпуснете, днес е празник, просто празнувайте.

Стрелец

Казват, че по Коледа стават чудеса. Днес за вас може би ще е един такъв специален ден, в които ще откриете човека, за когото сте бленували. Повярвайте, че приказките могат да се сбъднат.

Козирог

Да ви е честито Рождество Христово. Роди се вече и тази година, а вие пожелахте ли си нещо в тихата и свят Коледна нощ? Настроението ви днес ще е просто прекрасно, а и има доста места да пообиколите, че то днес и именници има.

Водолей

Един ден за благост, спокойствие и молитви. Това са неща позабравени в днешно време, но имащи силата да лекуват и дават стабилност и вяра в себе си. Може би е време да опитате.

Риби

Честита да е тази Коледа! Трудно ще ви е да напуснете уюта на собствения си дом днес, така че бъдете готови да посрещате гости. Дано сте приготвили повечко вкусотии, че днес трапезата да не остава празна.